Прескочи до съдържание

Европа до Нова Зеландия от 438 Евро

Препоръчани мнения

да ти се и форума, ще го банна... билетчета вече има, остава да наместим графика за да можем и да идем :)

в тази връзка 12ч. престой достатъчни ли са за да поразходим малко из Бангкок или не?

Ако е през деня може да се направи добра програма, но за връщане към летището е добре да се остави повече време, защото някой път стават големи задръствания в града. При нормален трафик от центъра до летището е максимум 1 час пътя.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ако е през деня може да се направи добра програма, но за връщане към летището е добре да се остави повече време, защото някой път стават големи задръствания в града. При нормален трафик от центъра до летището е максимум 1 час пътя.

благодаря, точно през деня е :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

да ти се и форума, ще го банна... билетчета вече има, остава да наместим графика за да можем и да идем :)

в тази връзка 12ч. престой достатъчни ли са за да поразходим малко из Бангкок или не?

Да, но препоръчвам със Скай трена точно заради задръстванията

• Харесвам 3
Връзка към коментар

За съжаление все пак е грешка, а не промоция - въобще не е начислявана и добавяна горивна такса.

В 2-3 форума прочетох коментари за вече отменени билети, купувани директно от сайта на Thai, така че изчакайте поне седмица-две и не правете никакви нови покупки (допълнителни полети, хотели и тн), свързани с това пътуване.

Дано извадим късмет :)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Дано :),

На сайта им официално се анонсира промоция от 1 август до днес за Нова Зеландия и точно се чудех вчера, както толкова дълго време не се е разчуло за нея, при положение, че цените са страхотни, а чак вчера се разшумя толкова.

Явно е комбинация от промоция и грешка.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Колко много ми се иска да се възползвам, но няма как , за 2017 повече от половината отпуска ще отиде за Тайланд.

За който има повече време и още се чуди на билети може да стане с голям стоп в Банкок няколко дни:

Ето пример:

post-1324-0-10933700-1470558704_thumb.jpg

• Харесвам 2
Връзка към коментар

За съжаление все пак е грешка, а не промоция - въобще не е начислявана и добавяна горивна такса.

В 2-3 форума прочетох коментари за вече отменени билети, купувани директно от сайта на Thai, така че изчакайте поне седмица-две и не правете никакви нови покупки (допълнителни полети, хотели и тн), свързани с това пътуване.

Дано извадим късмет :)

И аз щях да попитам как така е промоция, когато официалната промоция е около двойни цени, а аз проверих няколко маршрута през техния сайт, но реших, че не съм довидяла нещо...  Допускам, че е нов маршрут и го промотират. Никога не бях виждала чрез Thai до Нова Зеландия. Аз току зяпам за там, но засега го планирам в края на 2108... Желая ви да не ви ги отменят! 

Връзка към коментар

ами странното ако е грешка защо досега не е оправена; дори и в момента през сайта на Thai има цени под 500 евро от Брюксел, примерно 26.02. - 11.03.

Аз си поиграх за други дати, но цената, която ми даваше категорично, беше двойна. Пак казвам - дано да е реална промоция и да нямате проблеми, цената е съвършен чар... 

Връзка към коментар

Току що идвам от сайта на thai-цената за мойте дати си е 391 паунда.

TOTAL
£391.45
Air Transportation Charges
£235.00
Taxes, Fees and Charges
£156.45
Total for all travellers (including taxes and fees)

Дано да не е грешка,а промоция.

Редактирано от malkia
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз си поиграх за други дати, но цената, която ми даваше категорично, беше двойна. Пак казвам - дано да е реална промоция и да нямате проблеми, цената е съвършен чар... 

в таблицата има и двойни и тройни цени, но дори в момента гледам, че от Брюксел има 484 евро в края на февруари и март; от Лондон няма, може само да гадаем засега дали заради изчерпване на местата или затваряне на кранчето

Връзка към коментар

ами странното ако е грешка защо досега не е оправена; дори и в момента през сайта на Thai има цени под 500 евро от Брюксел, примерно 26.02. - 11.03.

Забележи, че абсолютно никъде не се рекламира такава цена. Със сигурност е грешка, която в случая идва от самата авиокомпания - затова ниските цени излизат и на техния сайт. Горивната такса от около 300-400 паунда е изцяло пропусната в ценообразуването на билета, а това определено не е нормално.

А защо още не я оправят... кой знае, тайландска му работа. Като се има предвид, че грешката се появи едва вчера - спокойно мога да си представя как IT отдела им просто не бачка през уикенда.

Ако през следващата работна седмица не ни отменят билетите ще имаме голям шанс да си пътуваме нормално. Все пак аз лично ще изчакам поне 1 месец преди да резервирам каквото и да е друго.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

да, така си е, до пътуванията има доста време и няма за къде да се бърза :) всъщност като се замисля повечко имаме много добри шансове дори и да е грешка, касае се за полети започващи и завършващи в Европа, т.е. европейските регулации са си в сила...

Редактирано от logist13
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Току що напазарувах от сайта на Тай с ден стоп в Банкок. Пусна ме на тънките цени, билет издаден, всичко изглежда нормално. Засега ..

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Ако през следващата работна седмица не ни отменят билетите ще имаме голям шанс да си пътуваме нормално. Все пак аз лично ще изчакам поне 1 месец преди да резервирам каквото и да е друго.

Пожелавам ви го искрено - очарователна авиокомпания. Тази година за пръв път летях с тях до Банкок - не беше промоция, за съжаление :), и като цяло не са евтини, затова бях удивена от цената сега. Моят take away е възможността им за полети до Нова Зеландия - което не знаех. Желая ви да ви се случат нещата!

Връзка към коментар

между другото, няма да е лошо да си направите копия на резервацията през сайта на Thai; независимо от къде е направена резервацията, с PNR и фамилия може директно да видите статуса й на сайта на Thai, би трябвало да е confirmed; после си правите screenshot-ове; това ще помогне при спорове в случай, че Thai реши да канселира резервациите, макар да не мисля, че ще го направят; другия важен момент е и да са си дръпнали парите по картите, ама с нашите банки ще го разберем след няколко дни...

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Междувременно сега разцъквам сайта на Тайландските авиолинии и за маршрута Лондон-Банкок, Банкок-Мелбърн и Оукланд-Лондон дава цени около 400 евро като пътя от Мелбърн до оукланд аз ще си го мисля...

Примерни дати - 2.02 - 7,8,9 или 10.02 - 24,25,26,27 или 28.02

Също и 2.12-10.12-28.12

Редактирано от saved_
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

А аз междувременно измислих как да си запълня програмата там.

1 седмица Нова Зеландия

2 дни Раротонга (острови Кук)

4 дни Френска Полинезия

И ценово и логистично се върза прекрасно.

• Харесвам 16
Връзка към коментар

Не ми достигат 30лв в Маестрото, ще се пукна от мислене. Ако взема на две резервации, надявам се да не е проблем в крайна сметка. Отивам да внеса в мола, стискайте палци.

Редактирано от clete
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

1 седмица Нова Зеландия

4 дни Френска Полинезия

Още отсега буквай Айтутаки дейтрипа тогава щом си 2 дни само на Кук, за да няма разочаровани по-късно :)

http://www.airraro.com/en/tours/aitutaki-day-tour

Не ми достигат 30лв в Маестрото, ще се пукна от мислене. Ако взема на две резервации, надявам се да не е проблем в крайна сметка. Отивам да внеса в мола, стискайте палци.

София - МОЛ Царигр. шосе

бул. "Цариградско шосе" 115

Работно време

От понеделник до петък09:30 - 21:30

Събота09:30 - 21:30

Неделя09:30 - 21:30

Касови операции могат да се извършват до 19:00 часа в делнични дни, a в събота и неделя до 21:30 часа.

Телефон:028116370

• Харесвам 6
Връзка към коментар

1 седмица Нова Зеландия

4 дни Френска Полинезия

Ти не си човек :) JetStar и/или?

Връзка към коментар

Ти не си човек :) JetStar и/или?

AKL-RAR с Virgin Australia. Цената е 1:1 с Jetstar, но Virgin са в пъти по-добре.

RAR-PPT с Air Tahiti.

PPT-AKL с Air New Zealand. Тези билети ще взема с милите от програмата на Avianca, които натрупах при предното ходене до Оклънд :)

Само се колебая за отскачане до Бора Бора, че направо ме боли сърцето да дам €350 за 30 минутен полет.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

1 седмица не е ли твърде малко за Нова Зенландия?

И кое му е прекрасното - почти двойно билета който купихме ( "Нека Съдбата е с нас").  Верно че са почти 13 часа полети , но и с Бора Бора ще разглеждаме  само от прозореца на самолета.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.