Прескочи до съдържание

Европа до Нова Зеландия от 438 Евро

Препоръчани мнения

всъщност как може да се провери класа?

поне нашите билети са по тази тарифа, милите са си 100%:

GLOBAL ESCAPE SAVER PLUS Travel Class Economy class service Eligibility

These fares apply with capacity limitations determined by the Carrier best judgement

Flight Restriction Valid on TG operating flights only Reservation Change Must be made before ticket expiration, same booking class and same seasonality - Before Departure : - After Departure : ✔ with fee GBP100 Cancellation / Refund

Child / Infant Discount

Accompanied child age 02-11years discounted 25% of the adult fare.

Infant under age 2years discounted 80% of the adult fare.

Unaccompanied minors are not permitted on these fares.

Baggage Allowance

✔ 30 kg. subjects to THAI Airways baggage policy

Royal Orchid Plus Miles 100% Mileage accrual with Royal Orchid Plus terms and conditions applied

For more detail, please refer to "Purchase Conditions" which located under Select page / Book page during the booking process.

Enquiries Please contact THAI Office in London 4420 7491-7953 Remarks : Any reservation change, please contact THAI office. Applicable fare conditions are to be complied with.

Има някаква грешка, тъй като това са точните условия на Global Escape Saver Plus тарифата: http://www.thaiairways.com/booking/flexpricer/en/GBVSAPGE.html

25% Mileage accrual with Royal Orchid Plus terms and conditions applied

Необходимо ли е да се прави регистрация ня сайта на Thai, за да се начислят евентуално милите? Хич не съм наясно с лоялити програмите, та казвайте ги тези неща ,моля!  :)

Регистрирай се тук: http://www.thaiairways.com/app/rop/enroll/

• Харесвам 2
Връзка към коментар

хм, знам ли, може в момента това да е част от промоцията, копирах го от условията на тарифата които са описани когато купуваш билет; ето го:

post-347-0-72983800-1470597276_thumb.png

Редактирано от logist13
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

хм, знам ли, може в момента това да е част от промоцията, копирах го от условията на тарифата които са описани когато купуваш билет; ето го:

Е да де, втората колона ... Или си платил 300 паунда отгоре на промоционалната цена ? :) 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Не се бъркай с условията на тарифа Global Escape Saver ADVANTAGE.

Твоят билет е по тарифа Global Escape Saver PLUS (гледай Thai Saver Plus), където милите са само 25%.

Викам нека не сме нагли и за мили... Този билет за такава цена е направо подарък :)

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Е да де, втората колона ... Или си платил 300 паунда отгоре на промоционалната цена ? :)

480 евро са билетите и със сигурност са по 1-вата тарифа; и това и ни пише като си гледам условията по билетите: flight change - inbound only

а може би това обяснява разликите в тарифите, кога се връщате?

Maximum stay
  • Travel must commence before: Wednesday, April 26, 2017 from Auckland International

иначе няма ли начин да се провери класа без достъп до резервационна система? гледах checkmytrip, ама нищо интересно...

Редактирано от logist13
Връзка към коментар

Обличаш се в една пижама и те разглабят на съставните ти части, но след това си като гумен човек ;)

Съвсем същата услуга я предлагат и у Перник, ама без пижамата. Обаче с винкел.

Не помня с кое се почна ама магелеланската вълна мина през Филипини ,Южна Америка , отчасти Австралия , Япония и Малдиви , сега явно е ред на НЗ.

Пиза и Бари не ги и смятам .

Гадните авиокомпании са направили заговор и ни заливат с оферти, за да ни разорят :)

То на Као Сан няма много тайландци , не и автентични.

А па за автентичните тайландКИ - да не говорим! ;) :D

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 11
Връзка към коментар

Не си дал 480 при положение , че схемата на Матеев ги дава на 380 нали ?

Не знам какво ги мислите тия 6000 мили. Те почти за нищо не стигат.

е, все пак значение имат и датите, както излиза може и тарифите да са различни; другите купили за нашите дати ако искат да споделят имало ли е по-ниски цени... но така или иначе основен принцип ми е за купени билети да не се интересувам или ядосвам за цена - преценил съм, платил съм, парите са си мои... а със сигурност винаги може да излезе нещо "по-тънко" след време...

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Гадните авиокомпании са направили заговор и ни заливат с оферти, за да ни разорят :)

Аз съм абсолютно убеден в това. Ако така продължават нещата след някой месец ще банна форума и ще си изтрия от броузера линковете към всички блогове с изкушаващи офертички :)

е, все пак значение имат и датите, както излиза може и тарифите да са различни; другите купили за нашите дати ако искат да споделят имало ли е по-ниски цени... но така или иначе основен принцип ми е за купени билети да не се интересувам или ядосвам за цена - преценил съм, платил съм, парите са си мои... а със сигурност винаги може да излезе нещо "по-тънко" след време...

Да, може би разликата в тарифата идва от периода на връщане. Аз се прибирам чак през Май. А ако наистина вземеш 100% мили ще е страхотно - двойно намазване. Аз така взех 100% мили от предното си ходене до Оклънд с Air China и беше много приятно :) Ама пък тогава билетът беше с €200 по-скъп от този сега, та пълно щастие никога няма...

И на мен "по принцип" основен принцип ми е да не се интересувам за вече купени билети. Но винаги ме човърка дяволчето, винаги проверявам и като открия, че съм се минал с 2 лева се изнервям - пак заради принципа, че не съм успял да победя системата. Знам знам, не трябва да гледам никога повече след покупка, ама пусто нездраво любопитство :)

• Харесвам 8
Връзка към коментар

абе и аз си взех ама...... вижте кво получавам преди малко  :

Dear Mr.Ivanov,

We noticed that you were trying to book some flights on our website but the booking has been declined by the airlines. Please call me as soon as possible on my direct line number 02030237661 or else contact us on +44 (0) 203 023 7801, +44 (0) 800 368 0309. Our dedicated travel expert team will be happy to assist you further. We have some excellent flight options for your travel plans.

а дойде sms от банката ,че са дръпнали парите ....? Всъщност някой има ли издаден билет ?

Редактирано от Iceman
Връзка към коментар

На сайта на Тhai все още излизат евтини цени от Брюксел за февруари 2107 . и така ми се иска да се пробвам още веднъж директно през thai ....Мисля ,че  ще ми върнат парите без проблем за другия полет през Лондон.....Какво да правя ? Исках да изкарам две седмици  на южния остров.....

Редактирано от Iceman
Връзка към коментар

То е за темата за оплаквания, ама понеже тука стана въпрос....дявола ме накара да пусна моите билети Рим-Богота-Рим през схемата на Матеев и ми се доплака. 120€ съм назад.

Връзка към коментар

Докладвам. Два билета от Брюксел за 484 Евро от сайта на Thai за 27.04-10.05.2017...

Има едно малко проблемче купени са с чужда карта, а искат за чекинг да се представи.

Естествено картата ще е с нас но дали няма да рекат, че не е наша.....

Връзка към коментар

Имаше някаква възможност за верификация.Запознати да кажат , че не помня точно какво се искаше.

Така само като сте с чужда карта ще е още по-съмнително.

Връзка към коментар

Докладвам. Два билета от Брюксел за 484 Евро от сайта на Thai за 27.04-10.05.2017...

Има едно малко проблемче купени са с чужда карта, а искат за чекинг да се представи.

Естествено картата ще е с нас но дали няма да рекат, че не е наша.....

Собственикът на картата да ви даде едно пълномощно за ползване, за всеки случай.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

абе и аз си взех ама...... вижте кво получавам преди малко  :

Dear Mr.Ivanov,

We noticed that you were trying to book some flights on our website but the booking has been declined by the airlines. Please call me as soon as possible on my direct line number 02030237661 or else contact us on +44 (0) 203 023 7801, +44 (0) 800 368 0309. Our dedicated travel expert team will be happy to assist you further. We have some excellent flight options for your travel plans.

а дойде sms от банката ,че са дръпнали парите ....? Всъщност някой има ли издаден билет ?

Това 99% е само пре-оторизация, която няма да се осчетоводи, тъй като не е имало реална транзакция. Според мен нямаш никакъв проблем.

А ти хвана влака баш накрая (дано после си успял да напазаруваш директно от Thai). Принципно при такива грешки е препоръчително да не се купуват билети от гаражни травъл агенцийки като тази Crystal Travel, а по-скоро от по-големите сайтове, които издават билета автоматично и незабавно и няма никаква намеса на човек по средата на процеса (както е било в твоя случай).

Всички до момента сме с издадени билети - имаме етикет номер и PNR, които излизат на сайта на Thai.

Иначе очевидно вече запушиха дупката - цените излизат двойни. Ще видим тази седмица как ще се развият нещата с издадените билети, но по-скоро имам добро усещане :)

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Да, liligo.it -> volagratis.it вчера беше 409Е с Маестро за нашите дати, днес е 881Е.

На мен на същото място преди около два часа за датите на Матеев ми излезе 466 евра, на първи екран. Не съм проверявал дали цената се променя до момента на плащане.

Връзка към коментар

Уф, да докладвам, че тоя път и аз се увлякох от психозата и си взех билет. И май ще ви изпреваря всичките - септември 2016  :)

Друг е въпросът, че нищо конкретно не ми се прави в Нова Зеландия, а не знам дали ще намеря някакви по интересни острови в Тихия океан на достъпни цени.

За протокола: 393 лири от Лондон. Валиден e-ticket се получи в рамките на половин час.

• Харесвам 16
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.