Kaloyan89 Публикувано: 11 юли, 2014 Сподели Публикувано: 11 юли, 2014 (редактирано) Полет над Сахара и Сахел и кацане в Банджул (Гамбия). Телефонът ми ги качи наобратно не знам как да ги обърна. Редактирано 11 юли, 2014 от Kaloyan89 9 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 20 юли, 2014 Сподели Публикувано: 20 юли, 2014 Кацане в Малта. Много приятен заход, откриващ гледка към половината остров. 12 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 20 юли, 2014 Сподели Публикувано: 20 юли, 2014 Дубай, ОАЕ. Поглед към двигателя по време на полет. Як 42 на Кубана, Канкун - Хавана: Река Замбези (Замбия / Зимбабве): 7 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 25 юли, 2014 Сподели Публикувано: 25 юли, 2014 (редактирано) Река Замбези (Замбия / Зимбабве) от въздуха: Водопада Виктория и река Замбези (Замбия / Зимбабве): Крилото на А340 на China Airlines при полет от Хонг Конг до Бангкок: Кацане в Хавана, Куба с Як 42 на Cubana Aviacion: Редактирано 25 юли, 2014 от FlyTraveler 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 25 юли, 2014 Сподели Публикувано: 25 юли, 2014 Кацане в Хавана, Куба с Ак 42 на Cubana Aviacion: Предполагам Як-42 си искал да напишеш Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 25 юли, 2014 Сподели Публикувано: 25 юли, 2014 Предполагам Як-42 си искал да напишеш Да бе, объркал съм се, мерси Връзка към коментар
гост Публикувано: 25 юли, 2014 Сподели Публикувано: 25 юли, 2014 Ау, вече ме е срам за пореден път да напиша баналния коментар: снимките са страхотни! 1 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 26 юли, 2014 Сподели Публикувано: 26 юли, 2014 Не е съвсем по темата, но като като я видя и винаги се сещам за тази снимка. Някой така заемат седалката до прозореца - пътуване с Уиз еър : 7 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 27 юли, 2014 Сподели Публикувано: 27 юли, 2014 Река Чобе и едноименният парк при излитане от Касане, Ботсуана: Делтата на Окаванго снимана от АТР 72. Не се вижда добре от тази височина, но дава известна представа. По-нататък ще публикувам добри снимки на делтата от въздуха правени от нисколетящи едномоторни самолети и хеликоптер. Кацане в Маун, Ботсуана (Air Botswana ATR 72): 3 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 27 юли, 2014 Сподели Публикувано: 27 юли, 2014 Не е съвсем по темата, но като като я видя и винаги се сещам за тази снимка. Някой така заемат седалката до прозореца - пътуване с Уиз еър : DCAM1001.JPG Ха-ха-ха, колко познато. Ти виждала ли си човек, който заспива по време на рулиране. Без майтап, дори не изчаква машината да излезе на пистата за излитане. Аз живея с такъв. На всичкото отгоре все тя иска да бъде до прозореца. Няма оправия... 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 28 юли, 2014 Сподели Публикувано: 28 юли, 2014 (редактирано) Малко Америка от мене. От Самън (SMN) до Сиатъл (SEA) през Бойси (BOI) и Солт Лейк Сити (SLC).Самолети: Cessna-206, Airbus-319, Boeing-737. Понеже всички снимки са правени през прозореца (виж заглавието на темата), съм си позволил да пресиля контраста и цветовете впоследствие. Тук качвам са само 4 избрани за закачка. Целият албум е тук:https://plus.google.com/photos/106665744477636165634/albums/6041227615534407505 Дял от Скалистите планини, Айдахо Сьомгова река, Айдахо Голямото Солено езеро, Юта Връх Рейниър, Вашингтон Редактирано 28 юли, 2014 от домосед 21 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 29 юли, 2014 Сподели Публикувано: 29 юли, 2014 (редактирано) Страхотни снимки @домосед! Гледам, че на Stationair си седнал на мястото на вторият пилот. Тези от Юта пък са извън този свят! Върха Рейниър до Сиатъл си го хванал страхотно. Албума е изключителен. Благодаря за споделянето! П. П. Снимките са редактирани много добре и с вкус, няма нищо пресилено (от моя гледна точка). Някои хора си залагат такива параметри още в настройките на апарата. Редактирано 29 юли, 2014 от FlyTraveler Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 юли, 2014 Сподели Публикувано: 29 юли, 2014 (редактирано) Малко Америка от мене. От Самън (SMN) до Сиатъл (SEA) през Бойси (BOI) и Солт Лейк Сити (SLC). Самолети: Cessna-206, Airbus-319, Boeing-737. Понеже всички снимки са правени през прозореца (виж заглавието на темата), съм си позволил да пресиля контраста и цветовете впоследствие. Тук качвам са само 4 избрани за закачка. Целият албум е тук: https://plus.google.com/photos/106665744477636165634/albums/6041227615534407505 Благодаря, Домосед! Красиви места и много добри снимки! Редактирано 29 юли, 2014 от Фичо Връзка към коментар
Зани Публикувано: 29 юли, 2014 Сподели Публикувано: 29 юли, 2014 Ха-ха-ха, колко познато. Ти виждала ли си човек, който заспива по време на рулиране. Без майтап, дори не изчаква машината да излезе на пистата за излитане. Аз живея с такъв. На всичкото отгоре все тя иска да бъде до прозореца. Няма оправия... Хахаха, аз съм същата, само че за прозореца се редуваме ! И ако искаш да знаеш до прозореца е по-удобно за спящ човек, понеже има къде да си подпре главата ! 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 29 юли, 2014 Сподели Публикувано: 29 юли, 2014 Обратно в Африка - Водопада Виктория, Замбия / Зимбабаве: Г-жа FlyTraveler и германският пилот на Robinsons R44 хеликоптер над делтата на Окаванго, Ботсуана. Пейзаж от делтата на Окаванго, тази снимка е малко оф-топик, защото не само, че няма прозорец, ами няма и врата на хеликоптера: Малко слонове, снимани от въздуха: 7 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 29 юли, 2014 Сподели Публикувано: 29 юли, 2014 Хахаха, аз съм същата, само че за прозореца се редуваме ! И ако искаш да знаеш до прозореца е по-удобно за спящ човек, понеже има къде да си подпре главата ! Ха, за какъв ме мислиш?! Аз винаги съм готов да подложа рамо и нежно да я прегърна, обаче... 2 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 29 юли, 2014 Сподели Публикувано: 29 юли, 2014 Разкошни снимки, домосед! Нереално красиви места Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 2 август, 2014 Сподели Публикувано: 2 август, 2014 Река Замбези и водопада Виктория, Замбия / Зимбабаве: Целият албум тук. Делтата на Окаванго от хеликоптер: Red lechwe антилопа бягаща през водата в делтата: * All photos in my posts are copyrighted and can not be published without a written permission! 10 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 2 август, 2014 Сподели Публикувано: 2 август, 2014 Страхотен албум FLY. 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 3 август, 2014 Сподели Публикувано: 3 август, 2014 Благодаря @mililia! Още малко снимки от полета с хеликоптер над делтата на Окаванго, Ботсуана. Хипипотами: Африкански орел-рибар: Група слонове (различна от предната, на която постнах снимки): Брадавичести прасета: Зебри: Чесна Гранд Караван, излитащ от летището в Маун: Целият албум от сафарито с хеликоптер над делтата на Окаванго тук * All photos in my posts are copyrighted and can not be published without a written permission! 7 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 2 септември, 2014 Сподели Публикувано: 2 септември, 2014 Аз пак посъбрах доста материал за темата, но да се отчета от последното пътуване с малко снимки. Първо редовната на София от въздуха Борисовата, Националния стадион, алея Яворов, и там някъде моята къщичка ефекти на залеза в комбинация с облаци Берлин и стадиона му 6 Връзка към коментар
Gamina Публикувано: 5 септември, 2014 Сподели Публикувано: 5 септември, 2014 Страхотна тема, разкошни снимки видях. Имам една любима група във flikr - "window seat please", препоръчвам Малък принос от мен, но от сърце Излитане от София на борда на А319 на British за Хийтроу: Забавен ефект от мръсното стълко: Същия самолет, седмица по-късно, излитаме обратно към Сф: и тази е над UK Някъде из Европата: Тук вече се снижаваме към София, не успях да разконспирирам възвишението, може би е в Сърбия: 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 5 септември, 2014 Сподели Публикувано: 5 септември, 2014 Снижаване към резервата Масай Мара в Кения. AirKenya DHC-6 "Twin Otter". Пилотската кабина при кацането: А 330 на Emirates над Залива: А 330 на Emirates (погледа е отклонен от прозореца към екрана с филма): Излитане от Маун, Ботсуана със Cessna Grand Caravan на Wilderness Air: Делтата на Окавагно снимана по време на същият полет: * All photos are copyrighted and can not be published without a written permission! 4 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 9 септември, 2014 Сподели Публикувано: 9 септември, 2014 (редактирано) Много хубава тема! Аз не винаги сядам до прозореца, но когато мога винаги правя снимки. Ето малко и от мен: Кратерът на вулкана Diamond Head и плажът Уайкики, Хаваи Hanauma Bay & Koko Crater, Hawaii Пустинята около Лас Вегас Ледената Гренландия Даунтаун Торонто Sunshine Coast, Британска Колумбия Сан Диего и мостът Коронадо Ирландия - снимка от преди ерата на дигиталните фотоапарати Редактирано 9 септември, 2014 от Травеолани 14 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 9 септември, 2014 Сподели Публикувано: 9 септември, 2014 (редактирано) Много хубава тема! Аз не винаги сядам до прозореца, но когато мога винаги правя снимки. Ето малко и от мен: .... Страхотни снимки, яд ме е, че CN Tower я имам от въздуха снимана на видео и през деня и през нощта поне 10-12 пъти, но никога не съм правил прилична снимка. Тези от Хаваи са върха, както и пустинята около Вегас! Тази снимка на Sunshine Coast, BC от Амстердам - Ванкувър полета ли е? Редактирано 9 септември, 2014 от FlyTraveler Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега