Sara Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 За първи път набюдавам Глори,много се развълнувах.31.12.18г. Малко преди кацане във Варна. 22 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 13 януари, 2019 Сподели Публикувано: 13 януари, 2019 (редактирано) Полет над делтата на Окаванго (от лагер Xigera до лагер Tubu Tree) на Cessna 208 на Wilderness Air. Лагерите и авиокомпанията са притежание на една и съща фирма. Редактирано 13 януари, 2019 от FlyTraveler 7 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 13 януари, 2019 Сподели Публикувано: 13 януари, 2019 И аз предпочитам местата до прозорците, но само ако има достатъчно място за краката ми 🙂 Сега като видях тази тема ще изровя от архивите някоя друга снимка от въздуха. Имам едни хубави алпийски върхове и един уникално красив залез над Холандия. А на един от дългите ми полети самолета имаше камери и можеше да наблюдаваш през тях на екрана седалката пред теб. А ето последната от пустинята в Йордания. 9 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 18 януари, 2019 Сподели Публикувано: 18 януари, 2019 Изгрев при излитане от Лондон Снижаване над Мадейра Някъде по средата на полета 16 Връзка към коментар
cck Публикувано: 19 януари, 2019 Сподели Публикувано: 19 януари, 2019 Над Маями: И едно кратко филмче с излитане от MIA. Не е особено качествено, но пък има звук 🙂 6 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 21 януари, 2019 Сподели Публикувано: 21 януари, 2019 (редактирано) Още снимки от едно започнато кацане в Истанбул. Снимките са правени от Turkish Airlines 737-900 ER при полет от Килиманджаро (с междинна спирка в Момбаса). Размазаното на долната снимка е от дефект на джама на прозореца на самолета. 🙂 Редактирано 21 януари, 2019 от FlyTraveler 7 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 (редактирано) Да довърша кацането на летище Ататюрк в Истанбул от горният ми пост: Редактирано 29 януари, 2019 от FlyTraveler 7 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 7 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2019 Излитане от летище Копенхаген Каструп Началото на мостът Йоресун свързващ Копенхаген с Малмьо Прекрасен залез над Копенхаген Слънцето не иска да си иде Началото на Малмьо 12 2 Връзка към коментар
Diana Doncheva Публикувано: 7 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2019 Етна при излитане от Катания и минути по-късно. 15 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 7 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2019 Исландия... Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 7 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2019 Полет над Перито Морено и Андите 19 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 12 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2019 над Канкун: 17 1 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 12 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2019 Полет Париж-Милано 9 Връзка към коментар
Oldkozel Публикувано: 23 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2019 Залез над Доха в ултра мръсно качество 😁 5 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 Ето още едно прелитане над Алпите от преди малко. На видеото се вижда доста интересно сянката на самолета, и скоростта, с която лети? 11 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 Над Танжер. The millennium falcon 15 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 27 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2019 Няколко снимки от Източна Южна Африка. Там където Високото плато (Highveld) се спуска стръмно към низината (Lowveld). Виждат се част от каньона на река Блейд, където @FlyTraveler ще ходи през юни и виещото се корито на река Олифантс (Слонска) през територията на природните резервати - Крюгер парк и множество частни в най-различни размери и формати. А на последната снимка се вижда много добре границата на фазите "обработваемата земя" и "резерват". 20 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 27 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2019 (редактирано) Малко и от мен. Полет Пунта Аренас - Сантяго на ЛАТАМ с гледки над Андите, ледник Перито Морено, езерата, Сантяго. Предпоследните две са над вулканите в Атакама от полет Сантяго - Ла Пас също с ЛАТАМ, а последните две над Кабо да Рока и Лисабон от полет Сантяго - Мадрид с Iberia. П. П. Благодаря на Иберия за полупразните самолети. От четири презокеански полета с тях при три натовареността едва ли беше повече от 60-70%. Нямам идея как си покриват разходите, седалките са като парче шпертплат, стюардите отдавна задминали златната възраст, но нека продължават да летят 🙂 Редактирано 27 февруари, 2019 от stanimir 19 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 1 март, 2019 Сподели Публикувано: 1 март, 2019 На 27.02.2019 г. в 18:35, домосед каза: Няколко снимки от Източна Южна Африка. Там където Високото плато (Highveld) се спуска стръмно към низината (Lowveld). Виждат се част от каньона на река Блейд, където @FlyTraveler ще ходи през юни и виещото се корито на река Олифантс (Слонска) през територията на природните резервати - Крюгер парк и множество частни в най-различни размери и формати. А на последната снимка се вижда много добре границата на фазите "обработваемата земя" и "резерват". Чудни снимки от въздуха @домосед! От къде до къде беше полета? От/до Eastgate Airport, Hoedspruit ли? Това летище е най-близо до каньона, но до там не летяха (поне преди) джетове от типа на 737 и 320, какъвто ми се вижда на снимката. Ако е Крюгер - Мпумаланга летището, то пък по-на юг и едва ли минават на каньона полетите от/до Йоханесбург. Задкрилките ми се виждат в положение за след излитане по-скоро, отколкото за преди кацане. Как беше полета JNB - LHR на най-добрите седалки на горния етаж на А380 (икономичната класа) на BA? Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 9 март, 2019 Сподели Публикувано: 9 март, 2019 Първи гледки от Исландия 18 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 9 март, 2019 Сподели Публикувано: 9 март, 2019 На 1.03.2019 г. в 15:56, FlyTraveler каза: От къде до къде беше полета? От/до Eastgate Airport, Hoedspruit ли? Да! С Embraer 190 на Airlink На 1.03.2019 г. в 15:56, FlyTraveler каза: Как беше полета JNB - LHR на най-добрите седалки на горния етаж на А380 (икономичната класа) на BA? Качеството на един дълъг полет икономична класа не зависи толкова от на кой етаж си, а дали има човек на седалката до тебе. За съжаление нямах късмет да няма, но беше с нормален размер и за 11 часа ме вдигна само веднъж Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 9 март, 2019 Сподели Публикувано: 9 март, 2019 преди 1 час, домосед каза: Да! С Embraer 190 на Airlink Качеството на един дълъг полет икономична класа не зависи толкова от на кой етаж си, а дали има човек на седалката до тебе. За съжаление нямах късмет да няма, но беше с нормален размер и за 11 часа ме вдигна само веднъж Е, то на British Airways специално този най-задния салон на втория етаж е малък и по-уютен. За мен това беше един от най-приятните ми полети откакто се помня. Връзка към коментар
akair Публикувано: 9 март, 2019 Сподели Публикувано: 9 март, 2019 На излитане от о-в Козумел, Мексико: Кацане в ранно утре на летище O'Hare в Чикаго: Рулиране / taxiing на летище Джордж Буш в Хюстън, в мъгла: И пистата: (прозорците на този Ебраер бяха много мръсни) 4 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 12 март, 2019 Сподели Публикувано: 12 март, 2019 Последни гледки от Рейкявик и Исландия Синия час 🙂 9 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега