Adventurer Публикувано: 11 юли, 2019 Сподели Публикувано: 11 юли, 2019 На това му викали да вземеш Холивуд под крилото си значи... 9 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 11 юли, 2019 Сподели Публикувано: 11 юли, 2019 преди 2 часа, FlyTraveler каза: K seat 3К за 3 часа полет е приемливо. Трябваше да е от новите 330-300, но го смениха с по-голям 340-600, защото през ученическите ваканции маршрутът до Мавриций се натоварва допълнително. Този не се е променял отвътре, откакто ги доставиха нови-новенички преди 15 години и се радвахме, че SAA са направили цивилизационния избор в полза на Airbus. 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 11 юли, 2019 Сподели Публикувано: 11 юли, 2019 преди 16 минути , домосед каза: 3К за 3 часа полет е приемливо. Ти си направо арогантен... 🙂 Аз бих казал, че flat bed бизнес клас седалка е много повече от приемлива за колкото и ще да е дълъг полета... Можеш да минеш покрай човека до теб без да го вдигаш даже. Връзка към коментар
домосед Публикувано: 12 юли, 2019 Сподели Публикувано: 12 юли, 2019 преди 9 часа, FlyTraveler каза: Ти си направо арогантен... 🙂 Аз бих казал, че flat bed бизнес клас седалка е много повече от приемлива за колкото и ще да е дълъг полета... Можеш да минеш покрай човека до теб без да го вдигаш даже. Да, де, ама ако беше от новата бизнес класа, до прозореца щеше да има само един ред седалки и нямаше да заобикалям човек. То аз и сега не заобикалях, защото смениха машината в последния момент с по-стара и редиците до пътеката (C и H) останаха празни. Ама телевизорчето се управлява с копчета, а не с пръст по екрана 7 1 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 12 юли, 2019 Сподели Публикувано: 12 юли, 2019 преди 18 минути , домосед каза: Да, де, ама ако беше от новата бизнес класа, до прозореца щеше да има само един ред седалки и нямаше да заобикалям човек. Ама телевизорчето се управлява с копчета, а не с пръст по екрана Ох, да ги ожали човек горките бизнесмени! 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 12 юли, 2019 Сподели Публикувано: 12 юли, 2019 6 hours ago, домосед said: Ама телевизорчето се управлява с копчета, а не с пръст по екрана "Направи го сега!" Управлявай ИФЕ-то с копчета! 🙂 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 юли, 2019 Сподели Публикувано: 12 юли, 2019 преди 11 часа, домосед каза: Ама телевизорчето се управлява с копчета, а не с пръст по екрана преди 4 часа, akair каза: "Направи го сега!" Управлявай ИФЕ-то с копчета! 🙂 Въпреки че с навлизането на смартфоните и таблетите (и разните други усройства с тъчскрийн функциии) вече да е неизбежно, но аз все още продължавам да изпитвам някаква първична, дълбоко вкоренена неприязън към пипането с пръсти на какъвто и да е екран Иначе съм общо взето кротък и спокоен човек, но съм способен винаги да вдигна скандал, когато някой дойде да обсъждаме на компа някакъв проект и уж в опит да ми покаже нещо на монитора, го докосва, оставяйки следи Бляк! Много мразя следи от пръсти и отпечатъци по монитори, екрани, дисплеи ... 3 1 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 12 юли, 2019 Сподели Публикувано: 12 юли, 2019 17 minutes ago, Фичо said: Много мразя следи от пръсти и отпечатъци "Сицилианец!" - помисли си Щирлиц. 7 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 13 юли, 2019 Сподели Публикувано: 13 юли, 2019 На 12.07.2019 г. в 10:00, домосед каза: Да, де, ама ако беше от новата бизнес класа, до прозореца щеше да има само един ред седалки и нямаше да заобикалям човек. То аз и сега не заобикалях, защото смениха машината в последния момент с по-стара и редиците до пътеката (C и H) останаха празни. Ама телевизорчето се управлява с копчета, а не с пръст по екрана Много, много мъчно ми стана за теб, докато гледах тези снимки от бизнес класата на SAA, почти ти влязох в положение... 🙂 И направо да си изпотрошиш пръстите с тези копчета, вместо да бучиш по екрана по 10 пъти докато проработи touch screen-a... 6 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 13 юли, 2019 Сподели Публикувано: 13 юли, 2019 Снишаване към летище О. Р. Тамбо в Йоханесбург. Снимките са правени от А300-200 на Alitalia. Добре бях преценил, че за да не гледаме/ снимаме срещу слънцето рано сутринта, е добре да седнем от дясната (starboard) част на самолета, но не можех да знам какъв ще е захода за кацане. Самолета направи почти обратен завой и от лявата (port) страната се показаха високите сгради в центъра на града, идеално огряни от слънцето... Но поне снимах пресъхналите солени езера в Ботсвана и това, което показвам тук. Виждат се купчините от пръст, изкопани през годините от златните мини край/ в града: Шарените комини са на ТЕЦ Совето и им казват Орландо Тауърс: Тук тъкмо си помислих, че съм открил диамантена или поне златна мина и @домосед ми попари ентусиазма с коментар, че това било обикновена кариера за строителни мат'ряли: 10 Връзка към коментар
Sju Публикувано: 13 юли, 2019 Сподели Публикувано: 13 юли, 2019 На 12.07.2019 г. в 20:02, Фичо каза: Въпреки че с навлизането на смартфоните и таблетите (и разните други усройства с тъчскрийн функциии) вече да е неизбежно, но аз все още продължавам да изпитвам някаква първична, дълбоко вкоренена неприязън към пипането с пръсти на какъвто и да е екран Иначе съм общо взето кротък и спокоен човек, но съм способен винаги да вдигна скандал, когато някой дойде да обсъждаме на компа някакъв проект и уж в опит да ми покаже нещо на монитора, го докосва, оставяйки следи Бляк! Много мразя следи от пръсти и отпечатъци по монитори, екрани, дисплеи ... Друго си е с дистанционно (LATAM, май 2019г.): Кеф ти ентъртеймънт система (в стил шофьор/пилот пуснал видеокасета с филм), кеф ти да звъннеш тук-там по телефона: 😉😄 3 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 13 юли, 2019 Сподели Публикувано: 13 юли, 2019 преди 20 минути , FlyTraveler каза: Шарените комини са на ТЕЦ Орландо и им казват Совето Тауърс Винаги съм си мислел, че са на ТЕЦ Совето и им казват Орландо Тауърс 😀 1 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 13 юли, 2019 Сподели Публикувано: 13 юли, 2019 преди 2 минути , домосед каза: Винаги съм си мислел, че са на ТЕЦ Совето и им казват Орландо Тауърс 😀 Обърнах ги, докато още има време за редакция... 🙂 Мерси! Въпреки няколкото ми ходения в Джобърг до момента, още не съм успял да мина през Совето... 🙂 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 14 юли, 2019 Сподели Публикувано: 14 юли, 2019 Още по темата за Южна Африка. Ръбатите и заоблените хълмове, захарните плантации и овощните градини на провинция КваЗулу-Натал 18 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 17 август, 2019 Сподели Публикувано: 17 август, 2019 Делтата на Окаванго, Ботсвана. Полет на Mack Air Cessna 206 Stationair от концесията Джао до пистата Куай. Лагера Санго (в който отседнахме три вечери, снимки - някой път в темата "Стая с гледка") и река Куай, която разделя резервата Мореми и концесията Куай: Една снимка и от предното стъкло на самолета - кацане на пистата Куай в периферията на Делтата: 18 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 17 август, 2019 Сподели Публикувано: 17 август, 2019 Долната Земя Студ и дъжд☔ ...зима е, все пак 🙂 Заход от изток към AKL, NZ Долу в ляво се мернаха два хобита, но не знам дали са се хванали на снимката :))) Тука имаше и от другите събратя на хобитите - елфи, енти, и т.н. И вече над urban zone 18 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 19 август, 2019 Сподели Публикувано: 19 август, 2019 Снимки от Alitalia A330-200 от юни тази година. Излитане от Йоханесбург: Зазоряване някъде над Северна Африка: Кацане на Фиумичино Леонардо да Винчи в Рим: 10 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 31 август, 2019 Сподели Публикувано: 31 август, 2019 Полет между пистите Мсембе и Джонгомеро в национален парк Руаха, Танзания. Safari Air Link Cessna 208 Caravan. 16 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 18 септември, 2019 Сподели Публикувано: 18 септември, 2019 Малко снимки правени над България при полет от Варна до София с един от много коментираните тук 737-300 ветерани на Bul Air - LZ-BVU. Аз намерих този за доста запазен и по нищо не отстъпващ като удобство на който и да е самолет на Bulgaria Air. Един от другите три ветерана - LZ-BOT, с който летях на връщане, беше наистина в доста окаяно състояние. Някой ако познае градчето и язовира по пътя, както и населеното място точно преди кацане в София, да пише, че нещо нямам време да ги търся на Google Maps. 8 Връзка към коментар
venceremos Публикувано: 18 септември, 2019 Сподели Публикувано: 18 септември, 2019 Язовитър е Сопот . 2 1 Връзка към коментар
hristov.hb Публикувано: 19 септември, 2019 Сподели Публикувано: 19 септември, 2019 Ако питаш за населеното място на снимката след тази с язовира, е Пирдоп. На последната снимка е Елин Пелин. 2 Връзка към коментар
marte Публикувано: 23 септември, 2019 Сподели Публикувано: 23 септември, 2019 По случай фалитът на Томас Куук. Снимки от преди 10 дни над Трондхайм 🙄 5 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 27 септември, 2019 Сподели Публикувано: 27 септември, 2019 Нощен Истанбул - на първите три снимки се виждат Златния рог отгоре вдясно и първият мост над Босфора (отдолу вляво). Полет на QR от София за Доха. Дамското джобно пистолетче (Sony RX-100 III) се е справило доста добре... 10 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 6 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2019 Излитане от летище Фиумичино-Леонардо да Винчи в Рим на борда на Alitalia A320 в посока София: 9 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 7 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2019 Гледки от полета Наксос - Атина. Ясно време, късен следобед - идеално за релакс и зяпане във въздуха. 🙂 Летището в Наксос. Над острова. Тук вече наближаваме Атина. 17 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега