Фил Публикувано: 7 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2019 На 27.09.2019 г. в 22:50, FlyTraveler каза: Дамското джобно пистолетче (Sony RX-100 Бъди малко по-деликатен, на някои това ни е основният фотоапарат! 1 2 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 7 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2019 преди 4 часа, Фичо каза: Бъди малко по-деликатен, на някои това ни е основният фотоапарат! Е, че то това е абсолютен комплимент за модела и по-скоро израза набляга на удобството на размера му. 😉 🙂 Снимките също говорят сами по себе си... 4 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 18 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2019 Продължение на излитането от летище Фиумичино-Леонардо да Винчи в Рим отпреди два поста: 9 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 20 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2019 Полет на А330 на Turkish от Найроби до Истанбул. Август, 2018. Обичайното прелитане над турското средиземноморско крайбрежие в района на Анталия при полети от Източна Африка до Истанбул: Кацане на вече старото летище Ататюрк: 8 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 22 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2019 Класическа снимка на класическа дестинация от борда на класическа авиокомпания. 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2019 преди 20 минути , Adventurer каза: Класическа снимка на класическа дестинация от борда на класическа авиокомпания. Много ти е хубава снимката! Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 23 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2019 преди 21 часа, AlexandraKo каза: Много ти е хубава снимката! Мерси, някои градове освен, че са си хубави и може да си ходиш там еди колко си пъти на година просто са фотогенични по природа и те като хората... а пък какви хубави хъбове имат не е за говорене, даже и страховитите геймчейнджъри на тъмните сили ги заобикалят от (голямо) разстояние... Специално направих една снимка за @Goal & Boss, че нещо е скучал напоследък чувам и то въпреки че цялото слънце на Бари съвсем целенасочено ми пречеше , но пък иначе беше екстра за , а също и за варианти на 🏄♂️ . 4 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 23 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2019 преди 46 минути , Adventurer каза: Мерси, някои градове освен, че са си хубави и може да си ходиш там еди колко си пъти на година просто са фотогенични по природа и те като хората... а пък какви хубави хъбове имат не е за говорене, даже и страховитите геймчейнджъри на тъмните сили ги заобикалят от (голямо) разстояние... Специално направих една снимка за @Goal & Boss, че нещо е скучал напоследък чувам и то въпреки че цялото слънце на Бари съвсем целенасочено ми пречеше , но пък иначе беше екстра за , а също и за варианти на 🏄♂️ . Добре, Нафта, добре! Ама авиокомпанията що не е класическа (в смисъл - да са превозвали ранените войници от Троянската война например)? Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 23 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2019 преди 2 часа, Goal & Boss каза: Добре, Нафта, добре! Ама авиокомпанията що не е класическа (в смисъл - да са превозвали ранените войници от Троянската война например)? Те и тия не са по-малко класици ама в друг смисъл, а и то каквито времената и нравите, такива и класиците, тези времена за добро или лошо с такива класици ще се запомнят, даже скоро може други и да не останат... Но като говорим за класици и преди съм се заглеждал по едни съседи с перкови хвърчилки дето се мотаят по нашия уж аеродром и не знам защо ме човърка да пробвам и този иначе без съмнение културен експириънс, само да си доизмисля до къде точно ще е... 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 Излитане от Фиумичино за София. Alitalia A320. 8 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 Черна Гора (планина) от борда на Air Serbia INI - TIV, напълно си оправдава името, както се вижда отгоре (септември 2019) И малка част от другото лице на страната - морската, с която май е по-известна сред по-голямата част от туристите 17 Връзка към коментар
giafil Публикувано: 11 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2019 @wilksмного красиви снимки на Черна Гора ... Тенерифе северното летище и вулкана Тейде 11 1 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 15 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2019 Кацане на Лутън, браво на Симончето, и конкуренцията и Слънцето бяха издухани, въпреки че второто после ме догони и изпържи в Лондон, но това е друга тема... 6 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 Разузнавам времето и дебелината на снежната покривка в Северен Алжир с ATR 72 на Air Algerie 13 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 25 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2019 Излитане от остров Сан Андрес, Колумбия, като този път се самопозиционирах от правилната страна на борда 🙂 И малко интересни облаци по трасето (имам леко необяснимо лично влечение, и като видя по-странни, винаги ги снимам от въздуха, или от земята) Този високият в далечния край назад, беше нещо наистина огромно 19 1 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 7 декември, 2019 Сподели Публикувано: 7 декември, 2019 Ница Алпите 10 1 Връзка към коментар
Стоянка Публикувано: 7 декември, 2019 Сподели Публикувано: 7 декември, 2019 Aberdeen 4 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 13 декември, 2019 Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 Полет от Рим до София с А320 на Alitalia. Някой може ли да ми помогне с разпознаването на планините (в Италия са)? Това вече са островите Паклинкси и Хвар, Хърватска: 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 декември, 2019 Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 преди 6 часа, FlyTraveler каза: Някой може ли да ми помогне с разпознаването на планините (в Италия са)? Понеже гледам че Мастъра сигурно е зает да тормози студентите, които още изтрезняват от 8-декемврийските празненства , да помогна аз. Това е масивът Гран Сасо. Твоята снимка: и на Гугъл-земя: Тук някъде има 10км. тунел по магистрала A24, която пресича ботуша и свързва Рим с Адриатическото крайбрежие. 1 1 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 13 декември, 2019 Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 преди 36 минути , Фичо каза: Понеже гледам че Мастъра сигурно е зает да тормози студентите, които още изтрезняват от 8-декемврийските празненства , да помогна аз. Това е масивът Гран Сасо. Твоята снимка: и на Гугъл-земя: Тук някъде има 10км. тунел по магистрала A24, която пресича ботуша и свързва Рим с Адриатическото крайбрежие. Благодаря, Фичо! Точно това е. Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 19 декември, 2019 Сподели Публикувано: 19 декември, 2019 Преди кацане в Торонто с Air Transat, A321neoLR 7 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 10 януари, 2020 Сподели Публикувано: 10 януари, 2020 Разсъмване над Нарита и залез над Москва. 4 Връзка към коментар
cck Публикувано: 19 януари, 2020 Сподели Публикувано: 19 януари, 2020 Над Ирански планински масив в близост до Персийския залив: Близо до Исфахан: 5 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 19 януари, 2020 Сподели Публикувано: 19 януари, 2020 Случайни облаци от борда на случаен американски* самолет *всъщност е европейски модел; авиокомпанията е американска 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 25 януари, 2020 Сподели Публикувано: 25 януари, 2020 Малко снимки от самолети от скорошното пътешествие. Прибиране на колесника на Flight 540 Dash-8 Q300 при излитане от Малинди, Кения. Никога през живота си не съм виждал по-мръсни прозорци на самолет. В началото бях седнал отляво, където ужким няма да ми свети слънцето насреща, но през прозорците просто не се виждаше нищо. Преместих се отдясно, където можеше горе-долу да се различават някакви форми и да се гадае какво би се видяло при чист прозорец. Бай ви Флай не само е "окупирал" седалка до прозореца и тази до нея, ами си е избрал аварийния изход с повече място до предния ред седалки (горния полет след като инспектирах прозорците от port side и се преместих на starboard страната). Всъщност този ред беше и единствения, където можех да си събера ръчния багаж под седалката пред мен, в багажниците отгоре на този модел беше абсурд да влезе. Мангрова растителност при кацане на летището на остров Манда, което се използва за остров Ламу. Извозването става с лодки, да пристана закарват багажа с колички двуколки срещу бакшиш: 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега