FlyTraveler Публикувано: 25 януари, 2020 Сподели Публикувано: 25 януари, 2020 Още от последната Кения. Излитане от остров Манда в посока Момбаса на борда на JetWays Фокер 50. Острова над който се намираме в Ламу. На първата снимка се вижда селото Шела, на втората селото и плажа Шела, на третата само плажа. Остреща е остров Манда (от който излетяхме) с едноимения плаж: 7 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 25 януари, 2020 Сподели Публикувано: 25 януари, 2020 Кацане в Доха, Катар. Qatar Airways A320 от Момбаса: 12 3 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 30 януари, 2020 Сподели Публикувано: 30 януари, 2020 Ушуая - и летището от високо 🙂 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 12 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2020 Малко снимки от вчера. Turkish Airlines A319 при полет Истанбул - Варна. Новото летище в Истанбул при излитане. Наистина е впечатляващо, погледнато отгоре: Кацане във Варна. На първата снимка се вижда блока, в който съм израстнал и където все още живеят родителите ми, най-вляво с многото входове, приблизително успореден на плажа. На втората снимка се виждат комлекс "Чайка", стадион "Тича" (бивш "Черно море"), Спортна зала, Фестивален и конгресен център, вълнолома и Морска гара. 8 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 12 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2020 Няколко кадъра и от онзи ден. Turkish Airlines Boeing 737-900ER. Любимият ми модел самолет в обръщение. По-голям е от 800 модела, лети сравнително надалеч, но си е все още тясно фюзелажен, човек няма усещането, че е на стадион. Turkish обслужват любимите ми дестинации в източна (вече и в централна) Африка с този модел. За разлика от самолетите на Airbus и 787, прозорците са по-ниско разположени спрямо седалките и са много по-удобни за снимане надолу. Aeroport International de N'Jili, Киншаса, Демократична Република Конго. Снимката има само документираща стойност: Ето как изглежда Киншаса от въздуха през нощта: 🙂 Ранно утро над Средиземно море. Проспал съм любимите си гледки над долината на Нил и Кайро по този маршрут: "Луна в илюминаторе": 8 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 19 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2020 Моето последно излитане от старото летище Ататюрк в Истанбул. Полет на Turkish 737-800 до Варна. Поста май повече би прилягал в темата за спотерите, но става и за тук. Виждат се хангарите на Turkish Technic с А330-200F на Turkish Cargo, 787 на Royal Air Maroc, и класически 737 на Hak Air и Turkish Technic Training (явно начинаешите инженери и техници тренират на него). Хангарите на MNG Jet с цял набор от частни джетове, А320 без нос и двигатели и някакъв 737: 6 Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 19 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2020 Полет на Kenya airways, Найроби - Занзибар 13 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 23 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2020 Излитане от Доха, Катар. Qatar Airways A320 при полет към София. Август, 2019. 9 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 27 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2020 В тон с последните събития да ви припомня само, че живота в Ломбардия си продължава в случай, че сте чули нещо друго, и за мен поне е добре, че има и авиокомпании, които все още си летят, въпреки че точно от тези има какво да се желае, но все пак езерото Изео почти се вижда през мърлявия им прозорец, останалото са подробности... 7 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 28 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2020 Излитане от Moi International Airport, Момбаса, Кения. Снимките съм ги правил от А320 на Qatar Airways на път за Доха. 8 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 29 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 29 февруари, 2020 Qatar Airways A320 при полет София - Доха. Над Ирак: Кацане в Доха: 10 Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 5 март, 2020 Сподели Публикувано: 5 март, 2020 При кацане в Марсилия. Полет Бергамо-Марсилия Пистата Пол Рикар Стадионът Стад Велодром Над Ирак. Полет Дубай - Истанбул 14 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 6 март, 2020 Сподели Публикувано: 6 март, 2020 Излитане от новото летище в Истанбул. Turkish Airlines 737-900ER при полет до Н'Джамена, Чад. По-нататък по време на този полет са едни от най-красивите снимки, които съм правил от въздуха до момента (над различни пясъчни и скалисти части на пустинята Сахара), но може би ще отнеме седмици или месеци, докато стигна до тях - следвам система, при която методично напредвам със снимките по малко паралелно от всеки ден от последните 7 пътешествия в Африка за последните 3 години. 11 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 Моето последно излитане от старото летище Ататюрк в Истанбул (продължение от няколко поста нагоре). Полет на Turkish 737-800 до Варна. 6 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 4 април, 2020 Сподели Публикувано: 4 април, 2020 Излитане от новото летище в Истанбул. Turkish Airlines 737-900ER при полет до Н'Джамена, Чад - продължение на снимките от два поста нагоре: 9 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 12 април, 2020 Сподели Публикувано: 12 април, 2020 Излитане от Малинди на път за остров Манда (и двете в Кения) на борда на Flight540 (името на а/к) Bombardier Dash-8, Q300: 6 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 27 април, 2020 Сподели Публикувано: 27 април, 2020 Излитане от летище Хамад в Доха, Катар. Снимките са правени от Qatar Airways A330 на път за Найроби, Кения в края на юли 2019 година. Тук се вижда един направо колекционерски DC-8 на CFS Air Cargo: 4 Връзка към коментар
eugene.kn Публикувано: 27 април, 2020 Сподели Публикувано: 27 април, 2020 Мадагаскар отвисоко 3 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 9 май, 2020 Сподели Публикувано: 9 май, 2020 Излитане от Доха, Катар. Qatar Airways A320 при полет към София. Август, 2019. Продължение от няколко поста нагоре. 9 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 12 май, 2020 Сподели Публикувано: 12 май, 2020 За не знам кой вече път на връщане от Африка пресичам източната част на Средиземно море и навлизам в Турция в района над Анталия. Хем всеки детайл от пейзажа ми е до болка познат, хем всеки път снимам. 🙂 Тези кадри съм ги правил от борда на Turkish 737-900 ER, най-любимият ми самолет през последните 5-6 години при полет Н'Джамена (Чад) - Киншаса (ДР Конго) - Истанбул. Февруари, 2020 г. 5 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 17 май, 2020 Сподели Публикувано: 17 май, 2020 Излитане от Moi International Airport, Момбаса, Кения. Снимките съм ги правил от А320 на Qatar Airways на път за Доха. 5 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 22 май, 2020 Сподели Публикувано: 22 май, 2020 Набиране на височина при полет от София до Варна на Bulgaria Air A319. Юни, 2019 г. 3 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 26 май, 2020 Сподели Публикувано: 26 май, 2020 Кацане в национален резерват Масай Мара, Кения. Снимките са правени на борда на AirKenya Express DHC-6 "Twin Otter", годината е 2013-та. Река Мара от въздуха: Поглед към/ през пилотската кабина: 7 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 28 май, 2020 Сподели Публикувано: 28 май, 2020 Моето последно излитане от старото летище Ататюрк в Истанбул (продължение от няколко поста нагоре). Полет на Turkish 737-800 до Варна през август 2018 г. 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 1 юни, 2020 Сподели Публикувано: 1 юни, 2020 Qatar Airways A330 при Доха - Найроби, юли 2019. Излитане от международното летище Хамад в Доха: Полет над Оман: 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега