feel_the_rush Публикувано: 22 септември, 2024 Публикувано: 22 септември, 2024 Саудитска Арабия се готви за световното по футбол 13
FlyTraveler Публикувано: 25 септември, 2024 Публикувано: 25 септември, 2024 Полет от Ентебе, Уганда до Килиманджаро, Танзания. Май, 2024 г. Air Tanzania 737-MAX 9. Танзанийският бряг на езерото Виктория: Вече навътре в Танзания: 9 1
Фил Публикувано: 25 септември, 2024 Публикувано: 25 септември, 2024 Онзи момент, когато точно си си успял да намериш някаква що-годе поносима поза за наместване на две налични седалки, унесъл си се в нещо като дрямка и чуеш съобщение: "This is your captain speaking. Sorry if I woke you up, but I would like to let you know that we are currently flying over Greenland and on the left side you can observe quite intense northern lights. Thank you!" и пробуждайки се се сещаш, че за късмет си на място А. В цялата кабина настава оживление, вадят се телефони и апарати, а едно цяло семейство инидийци, седящи на съседните места вдясно от пътеката, веднага решават, че могат да ми се качат наглавата в опит да погледнат и те през моя прозорец. Е, снимката спокойно може да се номинира в конкурса за най-куци фотографии на северно сияние , ама с моя семпъл телефон и при положение че бях точно над крилото и срещу досадно мигащата светлина на уинглета ... толкоз. Но пък преживяването беше готино и обръщам внимание да се оглеждате на полети между Европа и Северна Америка, защото, както стана дума в съответната тема, тази година има пик на слънчевата активност и респективно - на възможностите да се наблюдават сияния. Полет YHM-KEF, Play , 10.09.2024 26 11
П.Кръстев Публикувано: 26 септември, 2024 Публикувано: 26 септември, 2024 Понеже сме на тази тема, пускам и аз една снимка на сиянието от полета ни до Исландия. При нас обаче нямаше съобщения от пилота или каквото и да е, който видял - видял 😄 Ние все пак съвсем целенасочено бяхме запазили места E и F предварително. 23 10
FlyTraveler Публикувано: 29 септември, 2024 Публикувано: 29 септември, 2024 Полет от Ентебе, Уганда до Килиманджаро, Танзания. Май, 2024 г. Air Tanzania 737-MAX 9. Езерото Натрон, Танзания: 11
Alexander Публикувано: 1 октомври, 2024 Публикувано: 1 октомври, 2024 Южната част на Гренландия. Полета е Рейкявик-Хамилтън на А321 нео 14
FlyTraveler Публикувано: 3 октомври, 2024 Публикувано: 3 октомври, 2024 Полет от Ентебе, Уганда до Килиманджаро, Танзания. Май, 2024 г. Air Tanzania 737-MAX 9. Езерото Натрон и вулканът Ол Дойньо Ленгай: 17
Lirea Публикувано: 4 октомври, 2024 Публикувано: 4 октомври, 2024 Излитане и кацане в Копенхаген, макар че на снимките се вижда основно Малмьо и онова странно инженерно чудо - мост, който става подводен тунел, към Копенхаген. 17 2
домосед Публикувано: 8 октомври, 2024 Публикувано: 8 октомври, 2024 Хайде да не оставям съвсем без снимки сводката от Големия бариерен риф Няколко от въздуха. Нарочен полет да разгледаме няколко от близките до Кернс дялове. Пилотът на 2+ пъти по-стара от него Чесна-172 ми обърна внимание, колкото да ми покаже предпазния колан на задната седалка. Съсредоточи се в блондинката от Полша, която настани до себе си. Забележка: Задната седалка има прозорци за снимане на бариерни рифове и от порт и от старборд страната. За блондинката остана само старборд. 22 2 2
FlyTraveler Публикувано: 16 октомври, 2024 Публикувано: 16 октомври, 2024 Полет от Ентебе, Уганда до Килиманджаро, Танзания. Май, 2024 г. Air Tanzania 737-MAX 9. Езерото Натрон и вулканът Ол Дойньо Ленгай: 12 1
Argentique Публикувано: 18 октомври, 2024 Публикувано: 18 октомври, 2024 Полет София-Атина с Aegean. Телешки възторг обзема лирическата героиня при първото виждане на Морето нейде в Северна Гърция. Тасос се крие зад облака: Халкидикско ръкавче: Скирос, там не държали много да имат туристи (да се провери): Кеа - нямало хора (да се провери): Незнайна опашчица с вентилатори. Мелтемът беше стигнал чак до Атина и видимостта беше идеална. Флевес? Вулягмени На връщане за първи път в живота Aegean не ни сложиха до прозорец, за което им се разсърдих. Вместо това там се намърда поредният похабител, който заспа и развали времето. 🙃 16 2
ДиянаВ Публикувано: 18 октомври, 2024 Публикувано: 18 октомври, 2024 В последния пост взех, че се припознах и подсетих😉. Сводка от лятото на един похабител - аз😂, който се събужда все пак преди кацане😛 Нова за мен АК - Таром - румънския национален превозвач, с вехт и омърлян отвътре самолет, а в бонус сърдити стюардеси в предпенсионна възраст с уклон на строга господарка😄 Гледката е тривиална, но на живо по-вълнуваща - Париж, Монпарнас гледа Айфеловата кула /при въображение или зуум😉/ Може да недоволствате често от тази нискобюджетна АК, но друго си е на Уиз крилото - блести, блести при среща с Тенерифе🤩 13 1
FlyTraveler Публикувано: 24 октомври, 2024 Публикувано: 24 октомври, 2024 Полет от Ентебе, Уганда до Килиманджаро, Танзания. Май, 2024 г. Air Tanzania 737-MAX 9. Езерото Натрон и вулканът Ол Дойньо Ленгай: Снижаване към летище Килиманджаро: 14 1
Asya Assenova Публикувано: 24 октомври, 2024 Публикувано: 24 октомври, 2024 Първата снимка е над Родос, втората над Кайро - първа среща с пирамидите:) и третата над Тел Авив. 16
FlyTraveler Публикувано: 29 октомври, 2024 Публикувано: 29 октомври, 2024 Снижаване към летище Килиманджаро, Танзания при полет от Ентебе, Уганда. Май, 2024 г. Air Tanzania 737-MAX 9. 14
horus92 Публикувано: 30 октомври, 2024 Публикувано: 30 октомври, 2024 При кацане в Хонг Конг. Първото не знам какво е, второто трябва да е мостът към Макао. 14
FlyTraveler Публикувано: 7 ноември, 2024 Публикувано: 7 ноември, 2024 Снижаване към летище Килиманджаро, Танзания при полет от Ентебе, Уганда. Май, 2024 г. Air Tanzania 737-MAX 9. Планината Меру: 12 1
Argentique Публикувано: 13 ноември, 2024 Публикувано: 13 ноември, 2024 Едно летище ако няма котки, хич не ми го хвали... На Сабиа́ (както се произнася на местния език SAW) нямат грешка в това отношение. В други – зависи от настроението на наблюдаващия Полет SAW-TBS Пистата „Истанбулпарк“ Северните горички до Истанбул, досега винаги от SAW на юг(оизток) съм летяла и не ги знаех Синоп Батуми и калната му река Снегът в Грузия тази година подранил. Облачетата на хоризонта са Кавказ. Над Тбилиси И съвсем до Това летище във филм го гледах Това още не BUS-SAW Летище BUS извън сезон е мнооого спокойно Турски планини И около SAW 14 2
chandni Публикувано: 13 ноември, 2024 Публикувано: 13 ноември, 2024 преди 32 минути , Argentique каза: Едно летище ако няма котки, хич не ми го хвали... Турците много обичат котки, а кучетата повечето гледат със страх или с погнуса или с двете. 🙄 1
Argentique Публикувано: 13 ноември, 2024 Публикувано: 13 ноември, 2024 преди 34 минути , chandni каза: Турците много обичат котки, а кучетата повечето гледат със страх или с погнуса или с двете. 🙄 За котките е така, но за кучетата зависи. В Измир поне из центъра няма много котки, но има безброй големи улични кучета и ги гледат като писани яйца. А яйцата не щат дори месо да ядат от приходящи случайни елементи (нас). Още по на юг по крайбрежието много домашни кучета с много любов се гледат от европеизираните местни. По-ортодоксалните са коткари. Намерих си снимки в същата папка, за да не ми се карат модераторите, че спамя 😜 Измир Или пък летище Денизли Чардак , полет DNZ-IST с това самолетче IST 10
stotan Публикувано: 16 ноември, 2024 Публикувано: 16 ноември, 2024 Полет Рияд - Ал Ула Ал Ула Истанбул 15
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега