wilks Публикувано: 11 март, 2014 Публикувано: 11 март, 2014 (редактирано) Имаш ли видео от кацането на Фуншал Мисля, че имам. Имам и от излитания и кацания на други самолети от там. Има приятна (и мноооого ветровита) тераса за посетители. То там трафика не е кой знае колко интензивен (7-8 машини на ден най-много), но за час успях да снимам едно излитане, едно кацане на ТАР, и един 2местен бръмбъзък, който отлепи за сигурно нямаше и 1500 фута "засилка". Вятъра там пречи, но и помага. Зависи от посоката, нали знаеш... Не съм ги качвал още Редактирано 11 март, 2014 от wilks 1
Фил Публикувано: 11 март, 2014 Публикувано: 11 март, 2014 и летище Банког Хубаво се е получила тази снимка - с извивките на оцветяването на самолетите на Thai и съответно извивките на покрива на терминала 3
домосед Публикувано: 24 март, 2014 Публикувано: 24 март, 2014 Хайде на куизчето! 1. Коя е авиокомпанията 2. Кой е самолетът с точност до регистрационен номер Жокер: вътрешни линии. 5
wilks Публикувано: 24 март, 2014 Публикувано: 24 март, 2014 Хайде на куизчето! 1. Коя е авиокомпанията 2. Кой е самолетът с точност до регистрационен номер Жокер: вътрешни линии. Че е KULULA, KULULA е С тези палави ливреи няма как да сбъркам любимата ми в това отношение авиокомпания. сега да видим s рег-а как ще се справя: ZS-ZWO ? "This way UP" иначе е B737-8 със сигурност 6
домосед Публикувано: 24 март, 2014 Публикувано: 24 март, 2014 Че е KULULA, KULULA е С тези палави ливреи няма как да сбъркам любимата ми в това отношение авиокомпания. сега да видим s рег-а как ще се справя: ZS-ZWO ? "This way UP" иначе е B737-8 със сигурност Абсолютно правилен отговор! This Way Up ! (http://www.planepictures.net/netshow.php?id=1154173) 3
Adinko Публикувано: 26 март, 2014 Публикувано: 26 март, 2014 (редактирано) CGN-TFS Тенерифе TFS-LGW Тейде Редактирано 26 март, 2014 от Adinko 1
Adinko Публикувано: 26 март, 2014 Публикувано: 26 март, 2014 (редактирано) Брюксел CRL - SOF София Редактирано 26 март, 2014 от Adinko 1
bay_kolio Публикувано: 27 март, 2014 Публикувано: 27 март, 2014 Хайде да избълвам и аз няколко Атласките планини на Мароко Тенерифе Моля по запознати да кажат от какво зависи разстоянието между седалките. До сега живеех с идеята, че е от модела самолет, и като знам на Уиз 320ките колко ми е тясно бях се стресирал заради 319 на Катарците, но те се оказаха супер Най сгодно съм пътувал с Монарх, Щом тръгна за някъде и президента след мен. Ето го в Доха Хидропланче Мале пак там Сингапур Мавриций Това долу трябва да е НИЛ А ето го и любимия площад Над Атлантика - на Запад 18
Георги Публикувано: 27 март, 2014 Автор Публикувано: 27 март, 2014 bay_kolio, мястото не зависи от самолета, а от авиокомпанията. Уиз като лоу кост ще е малко разстоянието, Катар като премиум превозвач ще дадат повечко. Макар че например Emirates също се водят премиум, пък са едни от малкото, които са с по 10 седалки на ред в 777.
naTpuoT Публикувано: 1 април, 2014 Публикувано: 1 април, 2014 Изгрев над Средиземно море Летище Гибралтар/"Уинстън Чърчил" авеню Централна гара Сф 8
Лоричка Публикувано: 2 април, 2014 Публикувано: 2 април, 2014 Мостът Оресунд, между Дания и Швеция. 15
wilks Публикувано: 2 април, 2014 Публикувано: 2 април, 2014 (редактирано) Мостът Оресунд, между Дания и Швеция Извинявам се, че ще открадна част от идеята ти, но да представя моята версия на моста над Йоресунд В добавка и част от крайбрежията на Швеция и Дания това не знам какво точно представлява, но не съм виждал на друго място такава ограда около остров ветрогенератори, наредени по брега на Дания към Швеция ...и над Швеция само облаци в 8 ч. вечерта в началото на юни, а е светло като на обяд Слънцето астрономически почти не се скрива зад хоризонта Редактирано 2 април, 2014 от wilks 7
bay_kolio Публикувано: 2 април, 2014 Публикувано: 2 април, 2014 Аз пък да добавя онова шумно бръмчило, което е много интересно, но скъпо и кратко. Излитане от Ника ресорт Малдиви http://youtu.be/D9xlyLLxL2I А подир това кацане пак някъде там. Раздават тапи за уши. Ние сме си заедно с пилотите и много забавно http://youtu.be/uJkl9o5jr_w 2
desislavna Публикувано: 3 април, 2014 Публикувано: 3 април, 2014 Не мога да се въздържа да не се включа: Банкок Някъде над Тайланд Прага Ланкави, Малайзия Мадейра От Германия към Гран Канария Австрия Германия Рим 13
Childish Публикувано: 3 април, 2014 Публикувано: 3 април, 2014 Не мога да се въздържа да не се включа: А защо трябва да се въздържаш? 2
Бръмбар Публикувано: 4 април, 2014 Публикувано: 4 април, 2014 Desislavna, снимката от Германия към Гран Канария много ми харесва! Много ефектно се е получило. 2
desislavna Публикувано: 4 април, 2014 Публикувано: 4 април, 2014 Desislavna, снимката от Германия към Гран Канария много ми харесва! Много ефектно се е получило. Много благодаря И аз си я харесвам Дори са ме питали дали не е пожар. 1
tonik Публикувано: 4 април, 2014 Публикувано: 4 април, 2014 Винаги се боря като лъв за място до прозореца и всеки път се убеждавам, че си струва. Ето защо: Ница и Френската ривиера видяни отгоре Град Севиля И отново пищната кокетка Севиля Гибралтар Гибралтарският проток. Сушата вляво е Европа, а тази вдясно - Африка! Каньонът на река Хукар в Испания Всяка педя земя по крайбрежието на автономна област Валенсия се използва 12
Фил Публикувано: 4 април, 2014 Публикувано: 4 април, 2014 Гибралтарският проток. Сушата вляво е Европа, а тази вдясно - Африка! PICT0263.JPG Това при полет от къде до къде?
tonik Публикувано: 4 април, 2014 Публикувано: 4 април, 2014 Това при полет от къде до къде? От Севиля (Испания) до Маракеш (Мароко), на борда на Ryanair. 1
Childish Публикувано: 5 април, 2014 Публикувано: 5 април, 2014 Снощи тръгнах да търся снимки по дисковете и открих разни забравени компромати. 8март 2007, на път за Тел Авив 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега