Еmilia Публикувано: 16 юни, 2014 Сподели Публикувано: 16 юни, 2014 На първа страница на темата бях пуснала една друга снимка от нощен полет, ето още една: http://hicomm.bg/news/mlechnijat-pyt-zasnet-prez-prozoreca-na-boing-747.html/?utm_source=Newsletter%20from:%2015-16.06.2014&utm_medium=email&utm_campaign=Hicomm_Newsletter И още как, заслужава си да се лети до прозореца Пише, че човекът се е закрил с одеало, ето какво ще нося на следващия си нощен полет 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 16 юни, 2014 Сподели Публикувано: 16 юни, 2014 Имаше пълнолуние онази вечер (петък, 13ти), но ме домързя да снимам... Връзка към коментар
wilks Публикувано: 18 юни, 2014 Сподели Публикувано: 18 юни, 2014 Злощастното ново летище на Берлин (BER) "Berlin Brandenburg Airport", строящо се вече не знам колко години, видяно от мястото до прозореца на самолета като излитах от Шьонефелд. както се вижда, още е наникъде. А първоначално беше обявено за пускане още през далечната 2010. Засега е ясно само, че няма да бъде отворено и през 2014-та :D Само се споменава, че работите по изграждането (и преправянето на вече изграденото), продължават. Като не се очаква евентуален пуск по-рано от някъде в края на 2016 г. И една интересна нива (на някой фен на F1, може би) 5 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 18 юни, 2014 Сподели Публикувано: 18 юни, 2014 (редактирано) ..Имайки тайното убеждение (на база името на конкурса), че някой снимки ще са по-ценени от други, направо отваряйте качвачката и се почвайте (10 на човек) : http://magelanci.com/topic/2380-конкурс-на-lot/?p=45302 Редактирано 18 юни, 2014 от macf1an Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 28 юни, 2014 Сподели Публикувано: 28 юни, 2014 (редактирано) Малко да бутнем темата напред - планините Дракенсберг и Blyde River Canyon (третият по големина каньон в света след Grand Canyon в Аризона и Fish River Canyon в Намибия) сниман от SA Express DHC-8 Q400 при полет от Худспрейт до Йоханесбург. Снимките са постнати също и в темата ми за ЮАР, Замибя, Зимбабве и Ботсуана. Излитане от военно-въздушната база Hoedspruit: Каньона, бялото малкото на реката е язовирната стена: Редактирано 28 юни, 2014 от FlyTraveler 4 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 28 юни, 2014 Сподели Публикувано: 28 юни, 2014 (редактирано) Още малко снимки над Ю. Африка (РЮА) от SA Express DHC-8 на път от Худспрейт за Джобург. Нямам идея дали това долу са планините Дракенсберг или какво е след това. Някъкво ждрело се вижда с река... @домосед - сега ако познаеш и на тези снимки какво има... Редактирано 28 юни, 2014 от FlyTraveler 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 28 юни, 2014 Сподели Публикувано: 28 юни, 2014 (редактирано) И за да приключа с този полет - кацане на О. Р. Тамбо в Джобург, Ю. Африка. Спускане на колесника на SA Express DHC-8: Редактирано 28 юни, 2014 от FlyTraveler 9 Връзка към коментар
батко Биси Публикувано: 28 юни, 2014 Сподели Публикувано: 28 юни, 2014 Жестоки снимки! Ще се включа с няколко и аз. Започвам с дъжд над Франкфурт. После изгрев над Атина и в направление към Малта. 5 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 28 юни, 2014 Сподели Публикувано: 28 юни, 2014 ..леле, хванете го спечелете това, иначе ще умра от яд, че снимам с 2 мегапикселов мп3-плеър Връзка към коментар
christuff Публикувано: 28 юни, 2014 Сподели Публикувано: 28 юни, 2014 Някъде между Букурещ и Дубай. Над Турция трябва да е. 4 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 29 юни, 2014 Сподели Публикувано: 29 юни, 2014 Малко снимки на центъра на Йоханесбург: 7 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 29 юни, 2014 Сподели Публикувано: 29 юни, 2014 айде и аз да покажа малко снимки ( не много качествени, за съжаление ) излитане от Тегел, Берлин и някъде над Германско захождане към Шонефелд София преди една седмица и леко разфокусирани снимки на Малта 5 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 29 юни, 2014 Сподели Публикувано: 29 юни, 2014 (редактирано) Кацане в Амстердам със 737 NG на вече отдвна несъществуващата (за съжаление) Sky Europe: Изглед от "предното стъкло" на Чесна Гран Караван при кацане на летище Уилсън в Найроби, Кения: Буенос Айрес от въздуха сниман от 777 на KLM: Редактирано 29 юни, 2014 от FlyTraveler 6 Връзка към коментар
батко Биси Публикувано: 30 юни, 2014 Сподели Публикувано: 30 юни, 2014 Снимам си като пич по всяко време на полета. Засега без проблем. Аз знам, че не дават да се снима при излитане и кацане, за да си съсредоточен в това, което се случва наоколо, не че толкова фотото би довело до някакви смущения. Зарибих се да поровя из архивите за още снимки: 1. шведски островчета преди Стокхолм 2. TAP в небето 3. Малта 4. (за да се посмеете)- илюминатор на корабна тоалетна 5. летище София 6 и 7 Франция, Charles de Gaulle 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 юли, 2014 Сподели Публикувано: 1 юли, 2014 Ланзароте през илюминатора. 4 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 1 юли, 2014 Автор Сподели Публикувано: 1 юли, 2014 Снимам си като пич по всяко време на полета. Засега без проблем. Аз знам, че не дават да се снима при излитане и кацане, за да си съсредоточен в това, което се случва наоколо, не че толкова фотото би довело до някакви смущения. Зарибих се да поровя из архивите за още снимки: 1. шведски островчета преди Стокхолм 2. TAP в небето 3. Малта 4. (за да се посмеете)- илюминатор на корабна тоалетна 5. летище София 6 и 7 Франция, Charles de Gaulle Дават си вече да снимаш и при излитане и кацане, не си криминален Връзка към коментар
Биксбит Публикувано: 2 юли, 2014 Сподели Публикувано: 2 юли, 2014 Явно не са правени от един фотограф, че на някои малко куца качеството, но останалите разширяват зениците. http://www.obekti.bg/zemia/13963-25-страхотни-снимки,-направени-от-самолет 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 2 юли, 2014 Сподели Публикувано: 2 юли, 2014 Около половината са много добри, а някои изключителни (става въпрос за линка на горният пост), не можах да разбера защо са публикували останалите. За да не е поста ми само текст - полет с AirKenya DHC-6 Twin Otter м-у 2 писти в резервата Масай Мара, Кения: Сянката на самолета (пак от същият полет): Излитане от летище Aeroparque Jorge Newbery (AEP) в Буенос Айрес (LAN Argentina A320): Някъде над Бразилия, от KLM 777 на път за летище Езейза (EZE) в Буенос Айрес: 2 Връзка към коментар
Пламен Л Публикувано: 2 юли, 2014 Сподели Публикувано: 2 юли, 2014 Ето няколко снимки и от Канкун 10 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 2 юли, 2014 Сподели Публикувано: 2 юли, 2014 Ето няколко снимки и от Канкун Много добре си хванал полуострова (то си е всъщност остров свързан с континента с мост) и лагуната. За САЩ ли е полета? Връзка към коментар
kgg Публикувано: 3 юли, 2014 Сподели Публикувано: 3 юли, 2014 (редактирано) Малко преди Бергамо, където имаше проливен дъжд с гръмотевици. От влака Тирано - Ст Мориц Редактирано 3 юли, 2014 от kgg 9 Връзка към коментар
Пламен Л Публикувано: 3 юли, 2014 Сподели Публикувано: 3 юли, 2014 Много добре си хванал полуострова (то си е всъщност остров свързан с континента с мост) и лагуната. За САЩ ли е полета? Да за Атланта е полета Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 3 юли, 2014 Сподели Публикувано: 3 юли, 2014 Река Замбези снимана от А 319 на South African Airways минути преди кацане на летището в Ливингстън (LVI), Замбия: 5 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 11 юли, 2014 Сподели Публикувано: 11 юли, 2014 (редактирано) Малко след излитането ни от Болоня Адриатическо море и Хърватските острови Редактирано 11 юли, 2014 от Костов 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега