Гост Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Гале, ако решиш да тръгнеш от Лондон и да срещнеш групата в Иран ето тук ми излизат цени от £204 И на мен ми се ходи, ама къде по напред много са в списъка за догодина Сус ма Мисля го сериозно, но сама твърдо не ми се пътува. Ако кандисам, ще е с Катарците и полет до София. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Гале, ако решиш да тръгнеш от Лондон и да срещнеш групата в Иран ето тук ми излизат цени от £204 Там има по-интересни цени - "Hacker fare". Не знаех, че Каяк може да търси и с отделни билети. 1 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Сус ма Мисля го сериозно, но сама твърдо не ми се пътува. Ако кандисам, ще е с Катарците и полет до София. Така и предположих, но все пак вариант да спестиш някой паунд за ектсра бира 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 А мен ме сърби цялата ръка... Аз получих невралгия , голям сърбеж :) Ама детето е на 20 рожденник 4 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Така и предположих, но все пак вариант да спестиш някой паунд за ектсра бира Благодаря! Хвърли ме в огромен дерт... хахаха Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Готов си бе, Бранко! https://foursquare.com/top-places/tehran/best-places-cake 6 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Там има по-интересни цени - "Hacker fare". Не знаех, че Каяк може да търси и с отделни билети. Какво имаш впредвид? Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Можете ли да изместите датите с един ден по-рано, моля? П.П. Имах предвид 16 - 22 април 16-22 Април ми звучи чудесно. Не става, връщането става скъпо и 48 часа , за да пасне перфектно цена и трансфер трябва да е 16 - 23. Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Що ми трябваше да отварям тази тема 8 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Що ми трябваше да отварям тази тема Как защо? За да станеш част от групата. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Какво имаш впредвид? Показва цени с два отделни билета, примерно Лондон - Истанбул и Истанбул - Техеран. Както някои хора се прекачват с нискотарифни компании. Цъкни на hacker fare, това е. 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Показва цени с два отделни билета, примерно Лондон - Истанбул и Истанбул - Техеран. Както някои хора се прекачват с нискотарифни компании. Цъкни на hacker fare, това е. Къде е опцията ? Връзка към коментар
Branko Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Готов си бе, Бранко! https://foursquare.com/top-places/tehran/best-places-cake Кептън,какви са тези тортички ,детето е пубер :) 1 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Кептън,какви са тези тортички ,детето е пубер :) Еее, значи ще изскочи нещо от тортата 10 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Еее, значи ще изскочи нещо от тортата Някоя магеланка! 3 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Еее, значи ще изскочи нещо от тортата Е гледай сега след този коментар как свършват билетите :) Някоя магеланка! Я това да го оттренираме в Лондон,че да видя дали ще му хареса :) 6 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 ... Я това да го оттренираме в Лондон,че да видя дали ще му хареса :) Взимай младежа и ще му покажем това-онова! 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 30 август, 2016 Автор Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Взимай младежа и ще му покажем това-онова! Branko, не взимай младежа. Повтарям, не взимай младежа 8 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Палавници Лидкеее, що ми го показа това... хах Аз засега имам два стопера: 1. Основен стопер: 5-6 дни са (ми) много малко - аз разработвах програма за Иран след разговори едни в Бари 2. Ирански печат в паспорта може да ми донесе проблеми при евентуални пътувания (командировки) до Щатите. Мисленето е в ход Връзка към коментар
Branko Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Взимай младежа и ще му покажем това-онова! [/Изтрих каквото написах :) Връзка към коментар
Mary Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Branko, не взимай младежа. Повтарям, не взимай младежа Лигльовци! Едно показване на нещичко на младежа не можете да преживеете! 2 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Branko, не взимай младежа. Повтарям, не взимай младежа А ма за къде да не го взимам ,за Лондон или Иран :) Ха,подсказаха ми и че великден бил тогава.Интересно щеше да стане в къщи : ) 3 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Ха,подсказаха ми и че великден бил тогава.Интересно щеше да стане в къщи : ) До тук с организацията за Иран ! :lol: Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Ама детето е на 20 рожденник Интересна дата... 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Къде е опцията ? В линка на Лидия Гале, ако решиш да тръгнеш от Лондон и да срещнеш групата в Иран ето тук ми излизат цени от £204 Hacker fare e на два отделни билета Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега