Гост Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Бритиш пускат директни полети до Иран... Също и Air France. Това едва ли касае повечето магеланци, но е признак на тенденция. Светът се променя (дано за добро). http://www.bbc.co.uk/news/uk-37240977 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 (редактирано) Например Октомври как звучи от гледна точка на температура? Предполагам не искаме да ходим когато е 45 градуса :P Матеев, извинявай, не се стърпях Редактирано 1 септември, 2016 от captain_oveur 10 Връзка към коментар
Rositsa88 Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 За октомври към Иран бройте мен и приятеля ми (: Връзка към коментар
Гост Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 За октомври към Иран бройте мен и приятеля ми (: Октомври 2017 е много далече, както и никой не прави организации Тук планиранията рядко се случват тривиално, но ти предлагам да следиш изявите форумски и да решаваш на момента... Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 (редактирано) Април и октомври са топ месеците откъм време, като не стана април, октомври и на мен ми звучи супер. :D Сега видях ,че октомври било по-добре, заради по-добрите цени от април, уин -уин ситуация. :D Редактирано 1 септември, 2016 от T.E.Lawrence 5 Връзка към коментар
salomia Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Продължавам да следя темата...може пък и аз да мога да сбъдна още някоя мечта с ваша помощ..през октомври 2017. Връзка към коментар
veseliache Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 идеята с Иран и връщане през Армения много ми хареса! За Иран през октомври ме бройте и мен! 2 Връзка към коментар
Tim Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Само като идея по темата.... пък и включа Варненската връзка Има много удобни чартъри лятото от Варна, като само за пример днес ми излизат 4 полета на заминаващи http://www.varna-airport.bg/Flights/Departures/tabid/106/language/bg-BG За съжаление цялото лято беше предварително разпределено, иначе така ме "сърбяха" пръстите и мен 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 (редактирано) Много иранци към морето. Редактирано 1 септември, 2016 от stanimir 1 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Хубаво е, че са се насочили и към нас,защото преди основно в Турция ходеха на почивка. 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Хазартът в Иран е забранен Казва ,че има голям наплив. Останах доста изненадан , щото мислех че само към София летят. Ще го направя и аз в обозримо бъдеще ,но с две седмици. Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 (редактирано) Хазартът в Иран е забранен Казва ,че има голям наплив. Останах доста изненадан , щото мислех че само към София летят. Ще го направя и аз в обозримо бъдеще ,но с две седмици. Ще летиш към Варна да играеш „Блак Джак“? Редактирано 1 септември, 2016 от captain_oveur 5 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Хаха , винаги си ме разбирал 1 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 Пребройте се и купувайте билети: http://www.fly4free.com/flight-deals/europe/iran-from-many-european-cities-from-just-e43/ 10 Връзка към коментар
Juliaaa Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 Понеже и аз следя билетите за Иран, мисля, че е добре да се следи Aegean, виждала съм двупосочен от София през Атина за 340 лв. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 16 септември, 2016 Сподели Публикувано: 16 септември, 2016 Берлин - Техеран - Берлин за 98 € 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 16 септември, 2016 Сподели Публикувано: 16 септември, 2016 Берлин - Техеран - Берлин за 98 € Стига вече, тъкмо ми помина, успокоих се, ... и ти сега - пак. Като знам, че и София-Берлин-София е под 20 Евро... ох. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 16 септември, 2016 Сподели Публикувано: 16 септември, 2016 Стига вече, тъкмо ми помина, успокоих се, ... и ти сега - пак. Като знам, че и София-Берлин-София е под 20 Евро... ох. Ами, щом ти е поотминало, да ти предложа и от Рим, Милано и Прага... 3 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 26 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2016 Аз не ви съветвам да ходите през април! На мен дори след средата на март ми беше доста топло. Все пак носиш клин, туника и шал на главата. По-добре идете март ( за дамите). През деня като е топличко 20 градуса си запретвате ръкавчето на туниката. И вечер си слагате една дълга жилетка отгоре и сте супер ако стане 15-16 градуса. Лесно се събира в багажа, няма да ви трябва яке. Винаги можеш още да се облечеш, НО НЕ и да се съблечеш ако ти е топло. Може и месец с месец да не си приличат де, следете си прогнозите, но април.. Ако е топло... През деня така пече, че понякога си слагах и шапка върху хиджаба. 4 Връзка към коментар
ZORI Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 (редактирано) Milan – Tehran: €11924th-31st May24th May – 2nd Jun 31st May – 9th Jun в www.momondo.it Какво стана с агитката за Иран. Има ли още желаещи? Редактирано 21 февруари, 2017 от ZORI 4 Връзка към коментар
мая Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Ако някой се е отказал от ходенето, ето ви една снимка от Шираз за надъхване Хората бяха се подготвили с книги, стъклени топчета, наметала и каквото се сетиш зад а станат интересни снимки 9 Връзка към коментар
Salsam Публикувано: 23 май, 2017 Сподели Публикувано: 23 май, 2017 Здравейте и от мен. Запалих се за Иран и планирам началото на октомври да го посетя. Възможностите са ми за около 6 пълни дни, иначе казано мога само седмица отпуск да ползвам. Започвам с организацията и ми възникна въпрос около намирането на хотели/хостели, като ще бъда благодарен за съвети тъй като в booking няма никой Връзка към коментар
zory Публикувано: 23 май, 2017 Сподели Публикувано: 23 май, 2017 преди 12 минути , Salsam каза: Здравейте и от мен. Запалих се за Иран и планирам началото на октомври да го посетя. Възможностите са ми за около 6 пълни дни, иначе казано мога само седмица отпуск да ползвам. Започвам с организацията и ми възникна въпрос около намирането на хотели/хостели, като ще бъда благодарен за съвети тъй като в booking няма никой Нямаш израелски печати в паспорта нали? Връзка към коментар
develko Публикувано: 23 май, 2017 Сподели Публикувано: 23 май, 2017 1 hour ago, Salsam said: Здравейте и от мен. Запалих се за Иран и планирам началото на октомври да го посетя. Възможностите са ми за около 6 пълни дни, иначе казано мога само седмица отпуск да ползвам. Започвам с организацията и ми възникна въпрос около намирането на хотели/хостели, като ще бъда благодарен за съвети тъй като в booking няма никой Здрасти, Може да пробваш този сайт http://hostelsiniran.com/ . Или ще трябва да използваш мейл, телефон. Повечето пъти няма проблем. Golshan Traditional Hostel в Шираз ми харесваше много, преди за започне да се разраства. И ни бяха дублирали резервацията веднъж, та вместо в двойна стая в традиционната къща ни настаниха в общо спално в съседна сграда. Но ако трябва да ходя в Шираз бих останал пак там. Моите любими места си остават Rohab guest house в Mesr и Haft Rangoo на остров Qeshm. И двете предлагат разнообразни турове и пълен пансион, но са малко извън основния туристически маршрут. Можеш да спестиш малко време ако направиш някоя отсечка в нощен влак, Техеран - Шираз или както беше в нашия случай Шираз - Кашан. Доста са удобни, ако успееш да се сдобиеш с билет. Има разни мнения за следния сайт, аз до сега не съм имал проблем. http://www.iranrail.net/ След като си за кратко време ти предлагам ако кацаш в Техеран на връщане да го пропуснеш изобщо. Такси от Кашан до летището за цялата кола с 40 минутна почивка в Кум за разглеждане е 40 евро. Също така автобусите от Исфахан до Карадж спират пред заминаващи на летището в Техеран. 2 Връзка към коментар
Salsam Публикувано: 23 май, 2017 Сподели Публикувано: 23 май, 2017 (редактирано) 7 minutes ago, develko said: Здрасти, Може да пробваш този сайт http://hostelsiniran.com/ . Или ще трябва да използваш мейл, телефон. Повечето пъти няма проблем. Golshan Traditional Hostel в Шираз ми харесваше много, преди за започне да се разраства. И ни бяха дублирали резервацията веднъж, та вместо в двойна стая в традиционната къща ни настаниха в общо спално в съседна сграда. Но ако трябва да ходя в Шираз бих останал пак там. Моите любими места си остават Rohab guest house в Mesr и Haft Rangoo на остров Qeshm. И двете предлагат разнообразни турове и пълен пансион, но са малко извън основния туристически маршрут. Можеш да спестиш малко време ако направиш някоя отсечка в нощен влак, Техеран - Шираз или както беше в нашия случай Шираз - Кашан. Доста са удобни, ако успееш да се сдобиеш с билет. Има разни мнения за следния сайт, аз до сега не съм имал проблем. http://www.iranrail.net/ След като си за кратко време ти предлагам ако кацаш в Техеран на връщане да го пропуснеш изобщо. Такси от Кашан до летището за цялата кола с 40 минутна почивка в Кум за разглеждане е 40 евро. Също така автобусите от Исфахан до Карадж спират пред заминаващи на летището в Техеран. Благодаря за полезната информация. За спането предпочитам по-сошъл места, а и пътувам само. Обожавам хостелчетата Полетите ще бъдат от Техеран и в двете посоки и ще използвам съветите. Редактирано 23 май, 2017 от Salsam Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега