Прескочи до съдържание

Партньорски линкове в magelanci.com

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз също мисля, че едно малко банерче за дарения няма да дразни никого, в крайна сметка кой колкото може и колкото иска, никого не караме насила :P

• Харесвам 1
Публикувано:

Какви етикети за куфарите, ние и на тениски ще клъвнем! :P Шегата настрана - неслучайно казах, че възможностите са големи. Подложки за халби също ще се харчат, ако питаш мен ;) Сигурен съм, че твоят мозъчен тръст ще измисли някоя перфектна идея при подходящото стимулиране, кхм, Батак, кхм ;)

Сега ми идва и друга идея - да ни организираш по градове и летища, да обикаляме по самолетите, преструвайки се на глухонеми, и да раздаваме дребни радости за населението или някакви "картички", печатани на цветен принтер вкъщи, срещу кой-колкот'-даде ;) Схемата е печеливша, работи, изпитана е!

Хахах, още малко и да стъпим по кръстовищата и да викаме на колите бате, бате, бате :)

Skyscanner исках да кажа, esky Са съмнителни

Дори мисля,че притежателите им на кредитни карти няма да си ползват намелението,както и това от CCB Club

skyscanner наистина в известни случаи ще изкарат по-ниска цена, отколкото trip.bg, дори ако влезеш директно в trip.bg. Жив пример за нелоялна конкуренция е, но няма как да се боря със това. Иначе trip.bg от сайтовете, които работят със skyscanner е генерално също най-евтиния, а в огромния процент от случаите дали ще минеш през моя линк или през скайсканерския разлика в цената няма. 

В един момент опираме до това колко труд е да обясниш на някой как да спести 1-2 евро. Обсъждахме го в съседна тема тия дни, може да намериш някой немски/холандски/френски сайт, който не си чувал през живота си, и ако минеш през google транслейт и 10 иглени уши и по случайност имаш точната банкова карта наистина да спестиш пари. Но времето, което ще прекарам в издирване на тоя сайт и отбелязване на стъпките необходими за резервиране там е несравнимо по-ползотворно прекарано в търсене на друга яка оферта. Да не говорим и, че не бих си слагал главата в торбата да препоръчвам услуга, която никога не съм ползвал.  Ако някой все пак държи да ползва скайскенер и да тества всички сайтове от всички държави в търсене на златния граал, не мога да му попреча, но и не мога да отделя време аз да го правя, независимо какви комисионни ще получавам и дали имам полза или не от това. 

Скайскенер освен това бидейки мета търсачка, работи с известно кеширане и се случва да изкара или несъществуващи цени или пък сайта, който е линкнат от там да ги изкара. Пак опираме до това колко трябва да се тества всяка една оферта, че работи коректно преди да се пусне. А ако дам линк, че оферта Х се резервира безпроблемно в трип.бг - повечето неопитни хора с три клика ще са приключили. Който иска нека обръща интернета с хастара навън за по-ниски цени, информацията тук винаги ще е безплатна. 

Аз също мисля, че едно малко банерче за дарения няма да дразни никого, в крайна сметка кой колкото може и колкото иска, никого не караме насила :P

Ще помисля за даренията :)

• Харесвам 1
Публикувано:

cafepress точно това правят :) Ще ги проуча подробно, също ми се е въртяло из главата. Може би има български алтернативи, защото подозирам транспорта ще е доста скъп. И не е задължително да е шапка или тениска, във flyertalk са много популярни етикети за куфарите, може да са и други аксесоари в тоя контекст. Т.е. мислил съм за това, но не съм го проучвал в дълбочина, трябва да е нещо стилно в крайна сметка като се направи :)

Ами ти ще ни ги донесеш тениските..Хем ще са от Холандско / макар и направени в Китай, евентуално/, хем и път до БГ ще са прелетяли :) 

Публикувано:

Ами ти ще ни ги донесеш тениските..Хем ще са от Холандско / макар и направени в Китай, евентуално/, хем и път до БГ ще са прелетяли :)

Там е работата, че cafepress са щатски, и разлика няма, не върви да дадеш 10 долара за тениска и 7 за доставка. От Холандия също ще се плаща доставката, само на луковици е безплатна :)

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Там е работата, че cafepress са щатски, и разлика няма, не върви да дадеш 10 долара за тениска и 7 за доставка. От Холандия също ще се плаща доставката, само на луковици е безплатна :)

Уточнявай за кви точно луковици от Холандия пишеш, че този форум е публичен, и не всички очи са наясно с приказките с предистория тук. ;)

Да не ти почукат на вратата някоя сутрин, не за друго.  :ninja:

Редактирано от wilks
  • Харесвам 1
Публикувано:

Добре.. луковици-луковици! :) 

Ами както каза и капитански..и тука има варианти за печат и правене.. нека видим какво ще решиш първо. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Важно е да не я "изчиства", иначе губи смисъл. Жалко, преди два часа правих резервация, а не бях погледнал тук...

Мисля, че остава. Жоро ще каже имало ли е ефект от моята проба.

• Харесвам 1
Публикувано:

Мисля, че остава. Жоро ще каже имало ли е ефект от моята проба.

Има ефект, регистрирана е в лога :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам един важен въпрос. При ползване на твоя бутон към booking.com ще мога ли да влизам в профила си там без подобно логване да "изчиства" пътеката от този сайт? Малко неясно го обясних, но се надявам да стане ясно...

Отговориха ми току що. Няма проблеми. Цъкаш на линка, логваш се в профила си, пак ще те тракне към мен :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Поздрави за инициативата. Вече ще минавам през акаунта ти в trip. Но идеята за готин мърчъндайз и дарения не са за изпускане за в бъдеще :) Много успехи и като обикновен фен ще съпортвам идеята!

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Приветсвам изцяло всички инициативи, които могат да подкрепят форума финансово. Като цяло affiliate marketing съществува от доста време и до голяма част това е същостта на бизнес-а на booking.com и други подобни сайтове, които агрегират оферти на други компани. Affiliate програмите са супер и това би бил идеалния вариант за издръжка на форум-а, единствено ме притеснява леко до колко моментната (и нарастваща) база от потребители може да осигури третина или две от нуждите за издръжка. Стискам палци и за да върви/лети/плава всичко бих искал да видя още и още партньорски линкове. На пример за: 

- RENT A CAR

Налага ми се да запазя кола в Анлия и какво да видя нито през hostelworld нито през booking.com е възможно да се направи.

Хайде директора на водопада да се засили малко и ако се появи такъв партьорски линк скоро ще може да се тест-ва директно :)

Публикувано:

Приветсвам изцяло всички инициативи, които могат да подкрепят форума финансово. Като цяло affiliate marketing съществува от доста време и до голяма част това е същостта на бизнес-а на booking.com и други подобни сайтове, които агрегират оферти на други компани. Affiliate програмите са супер и това би бил идеалния вариант за издръжка на форум-а, единствено ме притеснява леко до колко моментната (и нарастваща) база от потребители може да осигури третина или две от нуждите за издръжка. Стискам палци и за да върви/лети/плава всичко бих искал да видя още и още партньорски линкове. На пример за: 

- RENT A CAR

Налага ми се да запазя кола в Анлия и какво да видя нито през hostelworld нито през booking.com е възможно да се направи.

Хайде директора на водопада да се засили малко и ако се появи такъв партьорски линк скоро ще може да се тест-ва директно :)

Мисля, че може да удвоим и утроим трафика и все още да мога да го издържам от джоба си, в това отношение всичко е ОК. Ама на мен амбициите са ми по-големи, а прескочи ли се от споделен хостинг на нает сървър вече разходите скачат значително :) При всички положения сайта няма да изчезне, но би се стопирало в известна степен развитието му. Както и да е, да не се отплесваме пак :)

Линковете за колите под наем са готови, само ще ми трябват още няколко дни преди да представя цялостното решение с тия линкове, надявам се да се хареса :)

Budget вършат ли работа? Ако трябва и други имам...

• Харесвам 2
Публикувано:

Подкрепям абсолютно всички предложения(дарения,тениски,ЛЕПЕНКИ за куфари).Гоше ще трябва да дадеш списък с линковете,които ще подпомагат сайта,и то на видно място.Не бъди толкова скромен(е вярно,че скромността краси човека) :) .

Знаеш,че съм привърженик на Агода(дано да са в списъка) и резервирам хотели през тях.Кога ще имаме примерен списък?

(естествено не пълен защото ще се добавят постоянно нови линкове)

Публикувано:

Подкрепям абсолютно всички предложения(дарения,тениски,ЛЕПЕНКИ за куфари).Гоше ще трябва да дадеш списък с линковете,които ще подпомагат сайта,и то на видно място.Не бъди толкова скромен(е вярно,че скромността краси човека) :) .

Знаеш,че съм привърженик на Агода(дано да са в списъка) и резервирам хотели през тях.Кога ще имаме примерен списък?

(естествено не пълен защото ще се добавят постоянно нови линкове)

Живот и здраве тоя уикенд мисля, че ще е готово всичко :)

Аgoda , booking.com , hostelbookers , hostelworld , gomio са май сайтовeте които най-често ползвам и с радост бих се логвал през линка в сайта  :)

За полети досега съм ползвал единствено Orbitz и сайтовете на самите авиокомпании,

П.С. Тениски с щампа със сигурност може да се поръчат и в БГ и цената едва ли ще над 6-7 лева на бройка фабрично според цвета и модела. Отгоре за форума  B)

Редактирано от stenk
Публикувано:

от всичко изброено само gomio ще липсва :)

за тениските е по-сложно, на практика сайта става онлайн магазин и там има съвсем други изисквания, не съм сигурен дали и лицензиране не трябва. за това е по-добре продажбата да минава през други тип cafepress, не съм запознат дали имат български вариант...

• Харесвам 1

Те Gomio вече не са и много популярни след няколко смени в собствеността ... иначе аз съм сантиментален към тях , защото оттам направих първата си самостоятелна резервация през недалечната 2007 , а наскоро и една от последните най-изгодни правени някога -:)

П.С. Карай тогава за тениските ... ще резервираме хотели и хостели !

Редактирано от stenk
Публикувано:

Аз бих искала да видя и https://www.airbnb.com/ сред партньорските линкове.

Напоследък много ме кефят :)

airbnb нямат партньорска програма, или поне нямат стабилна. Което естествено не означава, че не трябва да присъстват, даже ще са препоръчани, просто защото предлагат стабилна услуга. Не всичко е комисионна :) Малко търпение още!

• Харесвам 1
Публикувано:

Пробвай тогава homelidays.com, миналата седмица се завърнахме от 2 седмици по френската ривиера и повече на хотел там няма да стъпя. Смятам че, този модел ще има все повече фенове и обсъждания във форума.

Няма ли как да наредиш няколко ненатрапчиви банера от добри авиокомпании?

• Харесвам 1
Публикувано:

Пробвай тогава homelidays.com, миналата седмица се завърнахме от 2 седмици по френската ривиера и повече на хотел там няма да стъпя. Смятам че, този модел ще има все повече фенове и обсъждания във форума.

Няма ли как да наредиш няколко ненатрапчиви банера от добри авиокомпании?

Пак ще помоля за търпение да видите как ще стане :)

Айде, че нямам търпение и аз вече, лек тийзър, на мен лично ми харесва как се получава :)

2013-08-03_18-20-40.png

И това защо?

Повечето хора опитали апартаментите под наем разсъждават така. Бягаш от стерилността на повечето хотели, не плащаш за излишни услуги като смяна на чаршафи всеки ден и усещаш повече мястото, на което стоиш. По-домашно е, с кухня в която може да си приготвиш каквото поискаш. Предимствата са доста. 

• Харесвам 2

Toва ще отиде към някоя друга тема , но има и хора които на почивка нямат против разни глезотийки като смяна на чаршафи и хавлии всеки ден , минаване с прахосмукачка , почистване на банята , шампоанче , понякога цветя ;-)

Навремето тръгвахме за морето и минавахме да напълним багажника с дини , домати , краставици , тиквички и каквото наште хора имаха в градината. Сега не бих .

Знам две и двеста и мога да пътувам всякак , но си има хора за всичко.

Аз сравнявах  за Ница и нямаше нищо свястно в сезона под цената на ултра бюджетен хотел като Ibis Budget например.

За други места  , а и ако е някоя голяма компания предполагам нещата стоят по-друг начин.

П.С. В някакъв такъв вид банерите стоят наистина стилно , защото иначе риска е да стане невъзможна шаренийка като bg-mamma например ;-)

Редактирано от stenk
  • Харесвам 2
Публикувано:

Разводняваме темата, но ще я клъцне майстора на правилното място :). Може да напишем доста, но качество-цена апартаментите за района между Кан и Ст. Тропе е пъти в полза на апартаментите в сравнение с хотелит. Просто този бизнес е много добре развит. Ходим там за трето лято и познаваме селцата и градчетата където си заслужава. Ница е град, които предлага две добри неща-летище и кола под наем :)  да те отведе до местата, които са готини.

Банерите изглеждат добре!

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.