Branko Публикувано: 25 април, 2023 Автор Публикувано: 25 април, 2023 Hard rock cafe Sevilla Hard rock cafe Ibiza 14
Anna Kalinovska Публикувано: 2 юли, 2023 Публикувано: 2 юли, 2023 Изпречи ми се пред погледа, "съвсем случайно" https://www.hardrockcafe.com/location/reykjavik/ Отделих му време и внимание, много му се зарадвах. Беше направо емоционалната кулминация за деня. Мога да сравнявам с Берлинското, а тук ми се видя в пъти по-богато и с атмосфера на 2 етажа. Заврях носа си буквално навсякъде.. Направо прекалих, нали 🙃 8
Bella A Публикувано: 16 май Публикувано: 16 май На парти на партньор в Кьолн, на два етажа е, на втория се организират партита за групи. 9
Branko Публикувано: 15 юни Автор Публикувано: 15 юни (редактирано) Осака Редактирано 21 юни от chandni 14
Miladina Публикувано: 18 юли Публикувано: 18 юли Не успяхме да уцелим работното време, тъй като работи до 17:00 часа ?!?. Пред самото кафе по Коледа имаше много готин надпис Andorra, но сега се строи нещо и мястото с въпросния надпис е заградено. 8
Нелчо Публикувано: 18 юли Публикувано: 18 юли Аз имам от Краков с мъжа ми април 2023 И Барселона набързо от края на юни 2024 5
Miladina Публикувано: 18 юли Публикувано: 18 юли В Барселона беше пълно с народ и не успяхме да направим снимки този път. Оказа се, че имаме само една снимка от Hard rock shop- а до Саграда. 5
Нелчо Публикувано: 18 юли Публикувано: 18 юли Преди 1 час, Miladina каза: В Барселона беше пълно с народ и не успяхме да направим снимки този път. Оказа се, че имаме само една снимка от Hard rock shop- а до Саграда. Ужасен калабълък е в Барселона наистина - да снимаш ли или да си пазиш багажа. 2
Miladina Публикувано: 7 ноември Публикувано: 7 ноември Една снимка от септември . Много готина атмосфера и супер обслужване. Но в Букурещ миналата седмица -пълно разочарование. 5 1
yan Публикувано: 27 ноември Публикувано: 27 ноември Малко от архива 2013 Флоренция 2013 Прага 2014 Пукет 2014 Мюнхен 2018 Инсбрук 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега