елказелка Публикувано: 12 декември, 2022 Сподели Публикувано: 12 декември, 2022 Валенсия. 8 1 Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 2 април, 2023 Сподели Публикувано: 2 април, 2023 Wroclaŵ Hard Rock caffe. 12 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 25 април, 2023 Автор Сподели Публикувано: 25 април, 2023 Hard rock cafe Sevilla Hard rock cafe Ibiza 14 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 2 юли, 2023 Сподели Публикувано: 2 юли, 2023 Изпречи ми се пред погледа, "съвсем случайно" https://www.hardrockcafe.com/location/reykjavik/ Отделих му време и внимание, много му се зарадвах. Беше направо емоционалната кулминация за деня. Мога да сравнявам с Берлинското, а тук ми се видя в пъти по-богато и с атмосфера на 2 етажа. Заврях носа си буквално навсякъде.. Направо прекалих, нали 🙃 8 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 10 ноември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 10 ноември, 2023 Делхи 12 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 15 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2023 Антверпен 10 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 15 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2023 Лас Вегас 10 1 Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 3 януари Сподели Публикувано: 3 януари От Атина набързо за снимки само. 9 1 Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 16 май Сподели Публикувано: 16 май На парти на партньор в Кьолн, на два етажа е, на втория се организират партита за групи. 9 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 15 юни Автор Сподели Публикувано: 15 юни (редактирано) Осака Редактирано 21 юни от chandni 14 Връзка към коментар
Miladina Публикувано: 18 юли Сподели Публикувано: 18 юли Не успяхме да уцелим работното време, тъй като работи до 17:00 часа ?!?. Пред самото кафе по Коледа имаше много готин надпис Andorra, но сега се строи нещо и мястото с въпросния надпис е заградено. 8 Връзка към коментар
Нелчо Публикувано: 18 юли Сподели Публикувано: 18 юли Аз имам от Краков с мъжа ми април 2023 И Барселона набързо от края на юни 2024 5 Връзка към коментар
Miladina Публикувано: 18 юли Сподели Публикувано: 18 юли В Барселона беше пълно с народ и не успяхме да направим снимки този път. Оказа се, че имаме само една снимка от Hard rock shop- а до Саграда. 5 Връзка към коментар
Нелчо Публикувано: 18 юли Сподели Публикувано: 18 юли Преди 1 час, Miladina каза: В Барселона беше пълно с народ и не успяхме да направим снимки този път. Оказа се, че имаме само една снимка от Hard rock shop- а до Саграда. Ужасен калабълък е в Барселона наистина - да снимаш ли или да си пазиш багажа. 2 Връзка към коментар
Miladina Публикувано: 7 ноември Сподели Публикувано: 7 ноември Една снимка от септември . Много готина атмосфера и супер обслужване. Но в Букурещ миналата седмица -пълно разочарование. 5 1 Връзка към коментар
Ninkata17 Публикувано: Вторник в 08:41 Сподели Публикувано: Вторник в 08:41 Вроцлав, от миналия уикенд 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега