Прескочи до съдържание

Как оценявате скоростта на зареждане на сайта?

31 магеланци са гласували

1. 1. Как оценявате скоростта на зареждане на форума?

• Изключително бърза
      18
    • Приемлива
      12
    • Средна
      0
    • Бавна
      1
    • Ужасна
      0

Препоръчани мнения

Днес по обяд имаше проблеми с целия хостинг, не само тоя сайт, но всички останали хостнати там. В тия случаи пък контрола ми е съвсем никакъв и единственото решение е да се местим някъде другаде, но общо взето е от трън та на глог.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Около обяд всеки ден има проблеми последните 5-6 дни. Не продължава дълго, по няколко минути. Писах на хоста, отговориха ми че са подложени от няколко дни на DDoS атака, правят всичко възможно, бла-бла. 

От минималния опит, който имам с такива неща, лечение май няма, просто чакаш на оня който прави атаката да му писне. Ще видим колко време ще продължи, ако до другата седмица няма подобрение пак ще им пиша...

Връзка към коментар

Между другото, следващия път като забележите забавяне - опитайте да отворите и http://aerohroniki.com

Ако и там се бави значи проблема е от хоста...

Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

е вече се оправи :)

Да, то е на приливи и отливи. Аз нищо не пипам! Просто следващия път като ти се случи пробвай също aerohroniki.com да отвориш, така ще разберем дали е нещо във форумния скрипт или в сървъра :)

Връзка към коментар

Скороста си е съвсем приемлива и нормална за форум. Зареждам го от различни доставчици без големи лагове.

От голямо значение за зареждането на един сайт, освен разбирасе хостинга, е и с кой браузър го отваряте, кой доставчик ползвате и каква му е свързаността с хостинга и не на последно място самият компютър/таблет/телефон като хардуер. Това накратко - по тази тема мога доста да говоря.

Моето мнение е, че няма проблем с отварянето и функцианолстта като цяло. Живот и здраве ако се наложи мога да давам съвети за мулти гео локейшън хостинг - Жоро пожелавам ти да стигнеш до там.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.