Прескочи до съдържание

Календар на magelanci.com за 2017: Правила, участие и срокове

Препоръчани мнения

Добавих и името на авторите до всяка снимка, малко дърводелски изглежда, но поне ще си спестите едно излишно цъкане. Утре ще оформим календарите :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Ехаа, И аз се наредих сред големите фотаджии :) Второ място за Март и то само на 4 гласа зад Огненият ад на Теди. За мен това си е голям успех и признание. Благодаря на всички гласували!

И тази година календарите ще са трепач ;)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Бре, харесала съм 8 от 12-те първенци, а в останалите месеци моите избранници са на второ или трето място (с малки изключения). :)

Честито на победителите! Мисля, че календарите ще станат много хубави.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз да благодаря на всички престрашили се да се включат. Чудни календари ще станат и ще си ги гледам през цялата година с удоволствие. Надявам се и на автографи на някоя от сбирките :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Добро утро :) Много съм доволна от избора в първите 2 месеца.  Обаче стигнах до март и забелязах, че със звездичка са отбелязани 2 снимки. Които не са тези с най-много гласове. Каква е ролята на звездичките?

П.П. Аха, със звездичка са тези, за които съм дала гласа си :) 

Редактирано от Lindt
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз мисля, че календарите ще станат страхотни. Доволна съм, че в голяма степен изборът ми съвпада с победителите.

Честито на всички - на качилите снимки, на Георги и помощниците му, както и на всички нас, които ще се наслаждаваме на прекрасните гледки цяла година! А вероятно и на нашите приятели, които ще получат календар като подарък.

Връзка към коментар

Уау! Не мога да повярвам, че моята снимка събра най-много гласове за месец ноември. Участвах само с една-единствена снимка, защото да си призная не вярвах, че изобщо имам шанс, при наличието на толкова добри фотографи с далеч по-качествена техника от моята. Другата година, живот и здраве, ще участвам с повече снимки. Благодаря на всички за гласуването и на участниците затова, че ни направиха съпричастни с невероятно красивите снимки. 

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Уау! Не мога да повярвам, че моята снимка събра най-много гласове за месец ноември. 

Снимката на Златния павилион е супер!!!

Няма нищо изненадващо,че е на първо място за месец ноември.

Страхотни снимки има във всички месеци.Календара ще стане невероятен.

Честито на всички победители и не само на тях!

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Началната страница, червените букви, където се гласуваше. Сега там са резултатите.

Благодаря ти,Мил!

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Страхотни са снимките, наистина! Поздравления за всички участвали, харесаха ми и спечелилите, и неспечелилите! Всъщност спечелихме всички, виждайки толкова красота!  :)

Миналата година най-ухажвана беше Исландия, сега май са Норвегия и Мадагаскар. Има защо  :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Миналата година най-ухажвана беше Исландия, сега май са Норвегия и Мадагаскар. Има защо  :)

Миналата година имаше страхотни снимки от Исландия, но не знам дали се класираха за календара? Аз имам само настолния и там мисля, че няма.

Връзка към коментар

Няма Исландия и в двата календара миналата година...няма и в тази. Isn't it ironic, don't you think :)

Селекцията е готова, ще пусна тема след вечеря. Ужасно сложно се оказа. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Миналата година имаше страхотни снимки от Исландия, но не знам дали се класираха за календара? Аз имам само настолния и там мисля, че няма.

Имах предвид, че имаше много снимки. На мен поне много ми харесаха  ;)

Връзка към коментар

Януари

ccs-2078-0-02806800-1474055623.jpg

Аржентина, Ушуая - края на света 

Февруари 

ccs-2078-0-34837000-1474055753.jpg

Чили, Torres del Paine

Март 

ccs-181-0-24032600-1474914877.jpg

Етиопия, Огненият ад на Ерта Але.

Април

ccs-1804-0-23231500-1474203628.jpg

Мадагаскар, Булевардът на боабабите, Морондава

Май

ccs-259-0-11598700-1473963383.jpg

България, Дяволския мост край Ардино

Юни

ccs-2078-0-01966200-1474056316.jpg

САЩ, Valley of Fire 

Юли

ccs-2186-0-52463400-1475235527.jpg

Норвегия, Виндстад, Лофотенски острови. 

Август

ccs-3939-0-34271800-1474149281.jpg

Норвегия, Разходка до Тролтунга и гледка към глетчеровото езеро, с палатка за мащаб :)

Септември

ccs-181-0-44668900-1474915004.jpg

Мадагаскар, Баобаби в Морондава.

Октомври 

ccs-1804-0-09038100-1474210322.jpg

ОАЕ, Бурдж Халифа, Дубай

Ноемви

ccs-4082-0-35432200-1474655631.jpg

Япония, Златният павилион в Киото 

Декември

ccs-181-0-92130900-1474915411.jpg

Остров Реюнион, Гранд Ансе

Мноооооого яки снимки! :)

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.