Hayasko Публикувано: 26 септември, 2013 Сподели Публикувано: 26 септември, 2013 Добре, а има ли вариант да не плащам предварително места, а след като видя какво ще даде системата, да доплатя, ако не ми харесват, и да избера други? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 26 септември, 2013 Сподели Публикувано: 26 септември, 2013 Добре, а има ли вариант да не плащам предварително места, а след като видя какво ще даде системата, да доплатя, ако не ми харесват, и да избера други? В сайта им пише, че след като системата е разпределила места, можеш само да ъпгрейднеш. Което не съм сигурен как да го разбирам. Ако системата ти е дала места от тия, които иначе струват по 3 паунда, може би след това може да промениш само към 5...примерно. Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 26 септември, 2013 Сподели Публикувано: 26 септември, 2013 Ясно, сигурно това означава, защото по този начин те стимулират да платиш 3 паунда, щото иначе после направо 5:) Връзка към коментар
гост Публикувано: 9 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2013 Това последното с жената не е проблем, даже може да е бонус, но питам по принцип Има ли вариант да не плащам за място, но да бъдем заедно? Ако не вземеш жената, може още по-евтино да излезе! Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 10 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2013 Ако не вземеш жената, може още по-евтино да излезе! Свърши вече, набутах се с билет и за нея Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега