Прескочи до съдържание

British Airways - кратки новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 8 минути , searus каза:

А за кое време на годината става въпрос, ако не е тайна ☺️

Началото на септември догодина, но се целя във фиксирани дати за едно събитие.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 22 минути , Zaro каза:

Началото на септември догодина, но се целя във фиксирани дати за едно събитие.

Ако е до средатат на септември е добра цена, а след това може и да падне още поне за този имаше по 30 паунда.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 12 минути , Ivko каза:

Да те Бритиш не кацат другаде от София

Не мога да повярвам, че имат такава еднопосочна цена (или е било като част от двупосочен билет?)

Връзка към коментар
преди 8 минути , searus каза:

Не мога да повярвам, че имат такава еднопосочна цена (или е било като част от двупосочен билет?)

Не еднопосочен бяха аз летях сега май месец за 24 евро просто си трябва следене и късмет да те устройва датата защото обикновено са малко такив ацени. Миналия месец си купих за март догодина за 89 паунда двупосочен.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Миналото лято/септември май беше/ си взех за Февруари тази година за 109евро двупосочен пак на Бритиш, изпадат хубави цени и с включения им багаж, дори и за малко по-висока цена ги предпочитам много пред Уиз/Раян.

ЕДИТ: сега гледам и на 28.12.23 съм буквал за март месец тази година за 53паунда еднопосочен.

Връзка към коментар

Аз вече до Лондон ходя само с бритиш и бг еър според зависи кой ми е удобен и като изключим някои пикови периоди, ако се букнат рано и на промоция редовно летя на цени около 100 евро двупосочно. Доста често даже 300 евро е бизнес класата двупосочно в не пиковите периоди на промоции.

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 1 час, searus каза:

Разбира се, ние отдавна сме забравили за такива цени с нашия ученик, и гледам с лека завист 😁

Е то беше и отдавна това, преди КОВИД-а

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.