Прескочи до съдържание

British Airways - кратки новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 8 минути , searus каза:

А за кое време на годината става въпрос, ако не е тайна ☺️

Началото на септември догодина, но се целя във фиксирани дати за едно събитие.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 22 минути , Zaro каза:

Началото на септември догодина, но се целя във фиксирани дати за едно събитие.

Ако е до средатат на септември е добра цена, а след това може и да падне още поне за този имаше по 30 паунда.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 23 минути , Ivko каза:

Ако е до средатат на септември е добра цена, а след това може и да падне още поне за този имаше по 30 паунда.

За Хийтроу ли говориш?? 

Публикувано:
преди 12 минути , Ivko каза:

Да те Бритиш не кацат другаде от София

Не мога да повярвам, че имат такава еднопосочна цена (или е било като част от двупосочен билет?)

Публикувано:
преди 8 минути , searus каза:

Не мога да повярвам, че имат такава еднопосочна цена (или е било като част от двупосочен билет?)

Не еднопосочен бяха аз летях сега май месец за 24 евро просто си трябва следене и късмет да те устройва датата защото обикновено са малко такив ацени. Миналия месец си купих за март догодина за 89 паунда двупосочен.

• Харесвам 1
Публикувано:

Миналото лято/септември май беше/ си взех за Февруари тази година за 109евро двупосочен пак на Бритиш, изпадат хубави цени и с включения им багаж, дори и за малко по-висока цена ги предпочитам много пред Уиз/Раян.

ЕДИТ: сега гледам и на 28.12.23 съм буквал за март месец тази година за 53паунда еднопосочен.

Публикувано:

Аз вече до Лондон ходя само с бритиш и бг еър според зависи кой ми е удобен и като изключим някои пикови периоди, ако се букнат рано и на промоция редовно летя на цени около 100 евро двупосочно. Доста често даже 300 евро е бизнес класата двупосочно в не пиковите периоди на промоции.

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 1 час, searus каза:

Разбира се, ние отдавна сме забравили за такива цени с нашия ученик, и гледам с лека завист 😁

Е то беше и отдавна това, преди КОВИД-а

• 3 месеца по-късно ...
Публикувано:

Имам полет до Лондон, който няма да позлвам за края на март двупосочен. Струва 107 евро и сега тръгвам да го отменям и ще ми върнат 59 евро реално само таксите, а самия билет не го възтановяват и като махна такса отмяна 15 евро ще взема едни 44 евро. Чудя се дали да изчакам до последно случйно ако нещо променят/отменят въпреки, че не съм забелязал да го правят това много. Та въпроса ми е при една промяна от тяхна страна до колко напред може да местиш полета?

Публикувано:
38 minutes ago, Ivko said:

Та въпроса ми е при една промяна от тяхна страна до колко напред може да местиш полета?

-3 дни / +14 дни

За да имаш право да местиш полетите free промяната в разписанието трябва да е с повече от 2 часа.

• Харесвам 1
Публикувано:

Те не правят много промени като Уиз, но можеш все пак да изчакаш до последно за всеки случай.

Публикувано:
преди 4 часа, neuromancer каза:

Те не правят много промени като Уиз, но можеш все пак да изчакаш до последно за всеки случай.

Ами аз ми трябва за септември значи няма защо да чакам 😂😂

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.