Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:

Благодаря! Значи май няма смисъл да се възползвам от предложението на diners за безплатна карта първата година и 1% cashback. Кредитните карти на fibank имат 0.5% cashback и годишната такса ми върви. Но пък зареждането на революта е без пари. Предполагам накрая няма да ми ги отчетат обаче парите към револют към баланса за cashback.

Някой да има предложение за удачна кредитна карта, която да има висок cashback, лесно погасяване и да се оперира без такси с револют?

Публикувано:
преди 24 минути , Све.Ка каза:

Някой да има предложение за удачна кредитна карта, която да има висок cashback, лесно погасяване и да се оперира без такси с револют?

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте, да попитам нещо, ако може🙂.Взех втора карта Revolut за майка ми да си я ползва в България когато се налага. Та въпроса ми е следния: На един акаунт са и двете, като захранваме акаунта се захранват едновременно и двете карти и сумата може да се тегли от която и да е от двете или греша. Извинявам се предварително, ако това вече е дискутирано. Благодаря

Публикувано:
преди 1 минута , bad kid каза:

Лимитът за безплатно теглене как се смята? На календарен месец? Или от първо теглене?

Зависи от акаунта. По-старите бяха от дата до дата, след това (мисля, че 2016) го обърнаха на 1-во до 30-то число на месеца. След преиздаването на изтеклите стари карти, тези, които са били от дата до дата, също минаха на 1-во до 30-то число и не би трябвало вече да са останали такива, които да са от дата до дата. За най-сигурно си виж в акаунта.

• Благодаря 1
Публикувано:

Днес при опит да изтегля пари от банкомат на Райфайзен, ми поиксаха 5,60лв. Аз ли нещо съм пропуснала? Не беше ли без такса тегленето до определена сума на месец? Последните няколко месеца не съм теглила, но преди не ми е искало никаква такса.

Публикувано: (редактирано)
преди 2 минути , savagejo каза:

Днес при опит да изтегля пари от банкомат на Райфайзен, ми поиксаха 5,60лв. Аз ли нещо съм пропуснала? Не беше ли без такса тегленето до определена сума на месец? Последните няколко месеца не съм теглила, но преди не ми е искало никаква такса.

Taксата е от банкомата на Райфайзен, не от Revolut. Обсъждано е по-назад в темата. Таксата мисля, че я има само на новите банкомати на Райфайзен (визуално се различават от старите, а имат и NFC чип за безконтакно теглене).

Ето как изглеждат:

Безконтактно теглене и внасяне на новите банкомати на Райфайзенбанк | Банка  Райфайзенбанк

Редактирано от chandni
  • Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, chandni каза:

Taксата е от банкомата на Райфайзен, не от Revolut. Обсъждано е по-назад в темата. Таксата мисля, че я има само на новите банкомати на Райфайзен (визуално се различават от старите, а имат и NFC чип за безконтакно теглене).

Ето как изглеждат:

Безконтактно теглене и внасяне на новите банкомати на Райфайзенбанк | Банка  Райфайзенбанк

Благодаря, уж следя темата, а това явно съм го пропуснала.

Публикувано:

Отдавна не бях влизала на сайта на Revolut и сега случайно влизайки открих нещо ново за мен (не си спомням да е коментирано тук). Вече има секция Login на сайта им - нещо, което преди сме обсъждали и категорично нямаше никаква възможност да управляваш каквото и да е без телефона. Все още няма зареждане на пари, но можеш да си провериш движението по всички сметки, така, както в приложението. Освен това има и управление на картите (security tab от приложението) - замразяване, размразяване, деблокиране, включване и изключване на тегления на АТМ, онлайн транзакции, безконтактни плащания и т.н. Също така могат да се видят данните за различните сметки - IBAN, Sort code и т.н., както и да ги копирате и да ги изпратите по имейл или друг канал от десктопа. Не е много, но явно са тръгнали да разработват и уеб базирани функционалности.

• Харесвам 7
  • Благодаря 3
Публикувано:

В България харчих с нея сметката е в евро и останах много неприятно изненадана , че мога да плащам само до 100 евро . За тегленето в брой го знаех , но не и , че не мога да плащам в повече от 100 евро . В такъв случай , не е кой знае колко от полза в чужбина според мен .

• Харесвам 1
Публикувано:

Не разбрах какво имаш предвид, но съм купувал самолетни билети за хиляди евро наведнъж с Револют. Лимит за харчене няма, освен ако сама не си сложиш (месечен).

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 15 часа, Rayangiggs каза:

Здравейте , искам да Ви попитам дали картата Револют и сметката ми могат да бъдат запорирани от ЧСИ в България и чужбина ?

не ми Се вярва Това е Банкова сметка със седалище в друга страна например да имаш банкова в Германия и някакъв дребен bg чиновник да ти блокира немската сметка . няма как😁👍

Публикувано:

Как да премахна oт приложението картата (дебитна), с която зареждам сметката в Revolut? Искам всеки път да въвеждам детайлите, а не да си стои там.

P.S. Намерих 😄 😄 😄

Публикувано:

Започваш топ-ъп, като видиш картата има бутонче (i) за информация, цъкаш и на екрана там можеш да я изтриеш.

Публикувано: (редактирано)

При наличието на Револют другите алтернативи бледнеят.

От а1 дават 20лв за нов потребител 🙂 ако искате 20лв, а като мен си ползвате само Революта и не ви трябва уолета на а1 (бачка с апъл пей, то си е Фире) може да направите тия стъпки, изпробвано:

1.Линк за инсталиране

2.Зареждате 100лв (изискването за бонуса) чрез револют (с диспозибъл картата например или виртуалната).

3.Взимате безплатна виртуална карта на а1 и я вкарвате в в револют като карта за зареждане.

4.Зареждате (връщате) в револют 60лв от тия в а1, там ви дават бонус 20, и изтегляте в револют останалите 60 🙂 и воала за 5 мин сте +20лв 🙂 и са в в Революта 🙂

Все е нещо 🙂

Редактирано от neuromancer
Реферален линк
  • Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 49 минути , 招き猫 каза:

При наличието на Револют другите алтернативи бледнеят.

От а1 дават 20лв за нов потребител 🙂 ако искате 20лв, а като мен си ползвате само Революта и не ви трябва уолета на а1 (бачка с апъл пей, то си е Фире) може да направите тия стъпки, изпробвано:

1.Линк за инсталиране (мой) - https://a1wallet.app.link/VESELI5UCTV

2.Зареждате 100лв (изискването за бонуса) чрез револют (с диспозибъл картата например или виртуалната).

3.Взимате безплатна виртуална карта на а1 и я вкарвате в в револют като карта за зареждане.

4.Зареждате (връщате) в револют 60лв от тия в а1, там ви дават бонус 20, и изтегляте в револют останалите 60 🙂 и воала за 5 мин сте +20лв 🙂 и са в в Революта 🙂

Все е нещо 🙂

Май публикуването на лични реферали не беше позволено.

Иначе за А1 го коментирахме в отделна тема

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.