Jorro Публикувано: 8 юли, 2025 Публикувано: 8 юли, 2025 Ако съм си изхарчил безплатния лимит за превалутиране, но на top up избера валута Евро предполагам ще ми чарджнат картата в евро и превалутирането ще ми бъде от банката, а няма револют да ми сложат техния курс + % за превалутиране, нали така?
Assya Публикувано: 8 юли, 2025 Публикувано: 8 юли, 2025 57 minutes ago, Jorro said: Ако съм си изхарчил безплатния лимит за превалутиране, но на top up избера валута Евро предполагам ще ми чарджнат картата в евро и превалутирането ще ми бъде от банката, а няма револют да ми сложат техния курс + % за превалутиране, нали така? Да. Откакто TBI превалутират еврото по фиксинга, редовно захранвам Революта с евро от карта Неон. Превалутирането го прави TBI по фиксинга, в акаунта в Револют се зарежда директно евро. 4
Otnesen Публикувано: 10 юли, 2025 Публикувано: 10 юли, 2025 Италия разследва Revolut за нелоялни практики Финансовият технологичен гигант е подвеждал потребителите относно допълнителни такси и ограничения https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/italiya-razsledva-revolut-za-neloyalni-praktiki 3
Patrick K Публикувано: 28 юли, 2025 Публикувано: 28 юли, 2025 Лимити и проверки със селфи за допълнителна сигурност Включете Защита на състоянието, за да активирате селфи проверки за допълнително ниво на сигурност при теглене Когато става въпрос за ежедневни разходи или дългосрочно планиране, винаги трябва да чувствате, че упражнявате контрол. Тук идва на помощ функцията „Защита на състоянието“: нашата персонализирана настройка, която позволява лимити за теглене и селфи проверка за парите, напускащи сметката ви. Включете или изключете я с едно докосване чрез „Сигурност“ в приложението. Използвайте лицето си, за да теглите Ако искате да повишите сигурността на инвестициите си, включете функцията „Защита на състоянието“ в центъра за управление на сигурността. След това използвайте селфи проверка, за да запазите личните си финанси точно такива – лични. Задайте лимити, които контролирате Когато става въпрос за вашите активи, контролът е от ключово значение. Задайте лимити за преводи и тегления, за да ви помогнат да следите отблизо активите, които искате да са допълнително защитени. А ако целите или начинът ви на живот се променят, можете лесно да ги коригирате или да ги включвате и изключвате с едно докосване. 3
vivo Публикувано: 4 август, 2025 Публикувано: 4 август, 2025 Lounge pass-овете са с нови цени - бяха 47, сега са 56лв. за Метал потребители. 1
fxtrader Публикувано: 11 август, 2025 Публикувано: 11 август, 2025 Хора, да не пускам тема та да питам тези които повече познават револут. Каква е разликата между gold pocket и да купуваш метала директно от spot market? Виждам че може да се прехвърля от spot в pocket но не мога да схвана каква е идеята да ги има двете.
Antigona Публикувано: 1 септември, 2025 Публикувано: 1 септември, 2025 On 2/20/2023 at 1:12 PM, Ivko said: Списък с банкомати по света без такси при теглене с карта Revolut. В този списък за банките в Турция пише с МК, моята пластика на Револют е Visa. Някой теглил ли е от Ziraat с Виза?
Argentique Публикувано: 1 септември, 2025 Публикувано: 1 септември, 2025 преди 33 минути , Antigona каза: В този списък за банките в Турция пише с МК, моята пластика на Револют е Visa. Някой теглил ли е от Ziraat с Виза? Да, много пъти. Нямам МК на Револют. 1
WanderlustME Публикувано: 1 септември, 2025 Публикувано: 1 септември, 2025 преди 3 минути , Antigona каза: В този списък за банките в Турция пише с МК, моята пластика на Револют е Visa. Някой теглил ли е от Ziraat с Виза? Да, последно през април и нямаше такса. Мисля, че при Револют няма разлика в таксите в зависимост от издателя на картата. 1
neuromancer Публикувано: 1 септември, 2025 Публикувано: 1 септември, 2025 не съм забелязал някъде да има разлика между Виза и Мастеркард, освен в промоциите в даден момент 1
Ilian359 Публикувано: 1 септември, 2025 Публикувано: 1 септември, 2025 Да докладвам, че вече в Гърция няма такса за теглене от Револют. Пробвано на банкомати на Ethniki и Piraeus. Последните миналата година искаха да ме цакат с 6 евро. Не съм пробвал на Euronet. 8
Павел* Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 Внимавайте с джобовете в Револют. Може и да е коментирано по-рано в темата, но аз лично доста се изненадох като го видях, при положение че обикновените джобове (не point pockets) не дават никаква лихва: 4
MayaS Публикувано: 1 октомври, 2025 Публикувано: 1 октомври, 2025 Току що получих обаждане по вайбър от револют. Един индиец ми обясняваше, че понеже не съм си била използвала виртуалната карта за еднократно плащане, щели да ми спрат сметката. Искаше да си отворя приложението и да ме води как да си активирам. Имали ли сте такъв случай? Теглих му една майна като му казах, че сега съм ангажирана и ще си го направя сама, когато ми е удобно. Упорито ми обясняваше, че ще закрият сметката и накрая му треснах слушалката.
Георги Публикувано: 1 октомври, 2025 Публикувано: 1 октомври, 2025 преди 2 минути , MayaS каза: Току що получих обаждане по вайбър от револют. Един индиец ми обясняваше, че понеже не съм си била използвала виртуалната карта за еднократно плащане, щели да ми спрат сметката. Искаше да си отворя приложението и да ме води как да си активирам. Имали ли сте такъв случай? Теглих му една майна като му казах, че сега съм ангажирана и ще си го направя сама, когато ми е удобно. Упорито ми обясняваше, че ще закрият сметката и накрая му треснах слушалката. Измама. https://www.revolut.com/en-CY/blog/post/how-to-know-its-really-revolut-calling/ 5 2
angel tomov Публикувано: 1 октомври, 2025 Публикувано: 1 октомври, 2025 преди 16 минути , MayaS каза: Току що получих обаждане по вайбър от револют. Един индиец ми обясняваше, че понеже не съм си била използвала виртуалната карта за еднократно плащане, щели да ми спрат сметката. Искаше да си отворя приложението и да ме води как да си активирам. Имали ли сте такъв случай? Теглих му една майна като му казах, че сега съм ангажирана и ще си го направя сама, когато ми е удобно. Упорито ми обясняваше, че ще закрият сметката и накрая му треснах слушалката. Измама, но трябваше на свой ред да му обясниш, че Кашмир е пакистански и винаги ще бъде. 4 7
Климент Публикувано: 1 октомври, 2025 Публикувано: 1 октомври, 2025 Преди време и на мен ми се обади индиец уж от Револют но по whatsapp и ми обясняваше нещо че трябвало да се направи нещо за секюрити иначе щели да ми спрат акаунта. Пратих го да си гледа работата, след това от този номер ми звъня 2 пъти и се отказа 2
Jenbel Публикувано: 4 октомври, 2025 Публикувано: 4 октомври, 2025 Същото се случи наскоро на мъжа ми, звъняха му по What’s app от номер в Пакистан и му искаха някакви данни да сподели. Той не разбрал какво точно му искат заради английския с много тежък акцент и затворил. Веднага писахме на съпорта в Револют, отговориха, че е измама и че те комуникират с клиентите само и единствено през тяхното приложение и поискаха да пратим номера, от който беше обаждането. След известно време имаше втори опит пак с номер от Пакистан, може би повтарят опитите при хора, които са отговорили първия път. 4
macf1an Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 На 6.06.2025 г. в 19:09, macf1an каза: Срещали ли сте официална информация от Револют как ще стане евровизацията? Ще закриват ли автоматично сметки, на какъв курс и от/до кога ще превалутират? Днес разпратиха честитките за процеса: Цитат Bulgaria is adopting the Euro (EUR) as its official currency, so we're discontinuing the use of Lev (BGN). Here's how this change may impact you: All regular fees, payable for things like subscriptions and transactions services, will be charged in Euros from 17 December 2025. There are no changes to our terms for how fees are calculated, so you won't be charged any additional costs as a result of this currency change We'll stop providing services supporting Lev from 17 December 2025 onwards. As a result, your Lev account will be closed and any remaining Lev balance you hold will be converted to Euros on this date. If you don't already have a Euro Pocket, one will be created automatically You won't be able to send bank transfers in BGN from 27 November 2025, or receive bank transfers in BGN from 10 December 2025. This is a necessary adjustment due to the country's transition to the Euro and the system updates required by our payment partners Your Lev balance will be converted at the fixed exchange rate of 1 EUR = 1.95583 BGN This conversion will happen automatically. It'll be free of charge and it won't change your unique account details The conversion will be made using the full conversion rate (including all decimal places). The converted balance in Euros will be rounded to 2 decimal places Any Lev remaining in your Personal Pocket or Pockets on 17 December 2025 will automatically be transferred to your main Lev account and will be converted to Euros Group Pockets will be closed, and any remaining Lev balance will be transferred to the Lev admin’s main account (the person who set up the Group Pocket). We recommend distributing any funds before the Pocket closure date on 17 December 2025. From this date, only the Pocket admin will have access to this balance Any chargebacks processed from 17 December 2025 will be processed in Euros (even if the original transaction was made in Lev) 7
neuromancer Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 не е ли малко раничко, 27.11 и 17.12...
T.E.Lawrence Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 Много чужди фирми, опериращи с лев, са така отрано, вкл. гугъл. Искат отрано да приключат процеса. 1
dafigg Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 Подобно е и в Wise. Същото е било и при хърватите, закриват няколко седмици преди това.
adreno Публикувано: 30 октомври, 2025 Публикувано: 30 октомври, 2025 На 29.10.2025 г. в 13:46, neuromancer каза: не е ли малко раничко, 27.11 и 17.12... Е защо пък да не изкарат малко екстра пари от конвертиране като за последно...
ДиянаВ Публикувано: 31 октомври, 2025 Публикувано: 31 октомври, 2025 Преди 1 час, adreno каза: Е защо пък да не изкарат малко екстра пари от конвертиране като за последно... Конвертирането няма ли да е по официалния курс? Аз поне така разбрах писанията им, но все още не съм сигурна дали всичко е ясно или само така изглежда.
neuromancer Публикувано: 31 октомври, 2025 Публикувано: 31 октомври, 2025 по официалния ще конвертират парите ти обаче ако след 17 декември теглиш или плащаш в лева, вероятно ще е по някакъв курс както досега, защото няма да имаш наличност в лева... 3
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега