Dreamm Публикувано: 25 ноември, 2020 Публикувано: 25 ноември, 2020 Физическа е. Първата ми карта Револют, и единствената, но може би ще я закрия и ще си поръчам нова. Ползвала съм я за онлайн плащане само в aliexpress, booking, colibri.bg и за едно плащане в популярен физически магазин за козметика в България.
ruil4o Публикувано: 26 ноември, 2020 Публикувано: 26 ноември, 2020 Не ти трябва физическа карта. Направи си виртуална и я добави в GPay или Apple Pay, плащай във физически магазини с телефона. Тази виртуална можеш винаги да я закриеш и откриеш нова ако имаш пак такива проблеми. 1 1
WanderlustME Публикувано: 26 ноември, 2020 Публикувано: 26 ноември, 2020 преди 23 часа, Dreamm каза: Благодаря ви. Проблемът ми е, че тези опити за плащания не ги правя аз, а имам десетки регистрирани такива. Така е - заключила съм си картата и баланса е миниатюрен. Когато реша да я ползвам на момента си я зареждам и веднага харча парите. Притесняват ме тези регистрирани опити за плащане. Някои от тях са и за по-големи суми, но най-лошото е, че не опитвам да плащам аз. Заключете си картата и пишете на съпорта на Револют, те ще я анулират и ще Ви изпратят нова безплатна физическа карта. Като цяло физическата карта Ви е необходима само ако теглите пари от АТМ. 1
ruil4o Публикувано: 26 ноември, 2020 Публикувано: 26 ноември, 2020 1 hour ago, WanderlustME said: Като цяло физическата карта Ви е необходима само ако теглите пари от АТМ. Даже и за там вече ще отпадне. Има АТМ-и с безконтакно... След време и телефони няма да ни трябвата за плащане, като ни импантират чиповете 😄 1 2 1
WanderlustME Публикувано: 26 ноември, 2020 Публикувано: 26 ноември, 2020 преди 15 минути , ruil4o каза: Даже и за там вече ще отпадне. Има АТМ-и с безконтакно... След време и телефони няма да ни трябвата за плащане, като ни импантират чиповете 😄 Виртуалните карти нямат ПИН код, така че няма как да се теглят пари с тях. 1
Боян Димитров Публикувано: 26 ноември, 2020 Публикувано: 26 ноември, 2020 Здравейте, Опитвам да заредя revolut картата от първа инвестиционна. Досега съм нямал проблем, но ПИБ са сменили верификацията и са добавили статичен код към динамичнич. Днес си поисках нов код и веднага го смених. Въпреки това обаче не мога да заредя картата. Казва ми , че 3DS верификацията се проваля. Обадих се в ПИБ и жената каза, че не вижда никаква причина при тях. Някой да знае какво става? Оф, разбрах какъв е проблема. Интерфейсът е малко объркан и успявам да генерирам по 2 кода, като втория не работи
Georgi_G Публикувано: 27 ноември, 2020 Публикувано: 27 ноември, 2020 преди 20 часа, Боян Димитров каза: Здравейте, Опитвам да заредя revolut картата от първа инвестиционна. Преди време имах подобен проблем. От съпорта на ПИБ попаднах на по-знаеща девойка и помня, че решение беше нещо от рода: като потвърдя транзакцията да чакам, без да ръчкам допълнително, въпреки че даваше грешка. И се получи.
Цвете Публикувано: 27 ноември, 2020 Публикувано: 27 ноември, 2020 преди 21 часа, Боян Димитров каза: Здравейте, Опитвам да заредя revolut картата от първа инвестиционна. Досега съм нямал проблем, но ПИБ са сменили верификацията и са добавили статичен код към динамичнич. Днес си поисках нов код и веднага го смених. Въпреки това обаче не мога да заредя картата. Казва ми , че 3DS верификацията се проваля. Обадих се в ПИБ и жената каза, че не вижда никаква причина при тях. Някой да знае какво става? Оф, разбрах какъв е проблема. Интерфейсът е малко объркан и успявам да генерирам по 2 кода, като втория не работи Пишеш са постоянния код, после временния без никакви интервал, тире или подобни и натискаш бутона само веднъж и чакаш. Получава се, макар и бавно. 1
Hadzhitodorovi Публикувано: 30 ноември, 2020 Публикувано: 30 ноември, 2020 Друга подробност е, че ако първо се въведе постоянния код и после се натисне бутона "Генерирай временен код", това автоматично се счита за неуспешен опит - тоест, трябва първо да се поиска кода, и после да се вкарва коя да е част от него.
chandni Публикувано: 2 декември, 2020 Публикувано: 2 декември, 2020 На 28.09.2020 г. в 19:30, chandni каза: Отдавна не бях влизала на сайта на Revolut и сега случайно влизайки открих нещо ново за мен (не си спомням да е коментирано тук). Вече има секция Login на сайта им - нещо, което преди сме обсъждали и категорично нямаше никаква възможност да управляваш каквото и да е без телефона. Все още няма зареждане на пари, но можеш да си провериш движението по всички сметки, така, както в приложението. Освен това има и управление на картите (security tab от приложението) - замразяване, размразяване, деблокиране, включване и изключване на тегления на АТМ, онлайн транзакции, безконтактни плащания и т.н. Също така могат да се видят данните за различните сметки - IBAN, Sort code и т.н., както и да ги копирате и да ги изпратите по имейл или друг канал от десктопа. Не е много, но явно са тръгнали да разработват и уеб базирани функционалности. Revolut launches Web app A ето, че вече има и онлайн top-up от компютър. При иницииране на логване изисква потвърждение на логването от приложението на телефона, което обезсмисля ползването през компютър (все пак идеята е да можете да заредите дори ако сте си счупили/забравили телефона), но най-отдолу на страницата тече обратно броене от 20-30 секунди и когато изтече, дава опция за потвърждаване по друг начин - чрез SMS (ако все пак имате достъп до SIM картата си, но не и до приложението) или чрез потвърдения имейл. 7 1 1
sailorbg Публикувано: 2 декември, 2020 Публикувано: 2 декември, 2020 Здравейте, Някой знае ли КАК да получа номерът на транзакция (превод до ИБАН) който съм извършил от Револютската си сметка?
dimitrov6 Публикувано: 3 декември, 2020 Публикувано: 3 декември, 2020 преди 6 часа, sailorbg каза: Здравейте, Някой знае ли КАК да получа номерът на транзакция (превод до ИБАН) който съм извършил от Револютската си сметка? Питайте Револют или другата банка.
BulgarBulgar Публикувано: 3 декември, 2020 Публикувано: 3 декември, 2020 On 12/2/2020 at 6:41 AM, chandni said: Revolut launches Web app A ето, че вече има и онлайн top-up от компютър. При иницииране на логване изисква потвърждение на логването от приложението на телефона, което обезсмисля ползването през компютър (все пак идеята е да можете да заредите дори ако сте си счупили/забравили телефона), но най-отдолу на страницата тече обратно броене от 20-30 секунди и когато изтече, дава опция за потвърждаване по друг начин - чрез SMS (ако все пак имате достъп до SIM картата си, но не и до приложението) или чрез потвърдения имейл. Ето по директен link > https://app.revolut.com/start . Става и без телефона. Изчакваш 20 секунди и ти дава възможност да ти прати код за сигурност на SMS ИЛИ на Е-Мail. САМО ЧЕ в имейла няма код а само копче за clickане Confirm loing което е линк където ПАК ти търсят същия pin дето сте си сложили за влизане в приложението на телефона. И след това ПАК иска и selfie снимка. Тая опция не може да се избегнете/прескочи, но не виждам да те спира де влезеш даже и да е калпава снимка.
adreno Публикувано: 4 декември, 2020 Публикувано: 4 декември, 2020 В шок съм: Аз почти не съм ги ползвал напоследък Някой да е получавал подобен мейл? 1
iMari Публикувано: 4 декември, 2020 Публикувано: 4 декември, 2020 преди 1 час, adreno каза: В шок съм: @Георги Матеевхубаво предупреждава да се внимава с Револют.А точно сега ми се налага да ги използвам активно. Вероятно въпросът е твърде личен за публично обсъждане, но имаш ли поне идея, каква може да е причината за този мейл?
Георги Матеев Публикувано: 4 декември, 2020 Автор Публикувано: 4 декември, 2020 преди 2 часа, adreno каза: В шок съм: Аз почти не съм ги ползвал напоследък Въпросът е какво (не) си правил, когато си ги ползвал. Все по-често има случаи, в които системата им преглежда цялата активност на потребителя от създаването на акаунта досега. Вариант 1 е да поиска доказване произход на средства, което е кофти процес, а вариант 2 го виждаш в имейла си 🙂 Тук вече спекулирам, но ако основно си ползвал само безплатните екстри - превалутиране/атм теглене в лимита, СЕПА трансфери и тн - без дефакто Револют да изкарат нещо от теб, това предполагам те вкарва в графата "клиент, който само хаби ресурсите ни" и безцеремонно ти казват чао. Ще повторя и потретя - към Револют трябва да се подхожда доста внимателно (както към Пейпал) и в никакъв случай да не се държат големи суми там. Платформата лично за мен вече е несигурна по много параграфи, а след излизането на Великобритания от ЕС подозирам ще стане дори още по-весело. 3
iMari Публикувано: 4 декември, 2020 Публикувано: 4 декември, 2020 преди 3 минути , Георги Матеев каза: Тук вече спекулирам, но ако основно си ползвал само безплатните екстри - превалутиране/атм теглене в лимита, СЕПА трансфери и тн - без дефакто Револют да изкарат нещо от теб, това предполагам те вкарва в графата "клиент, който само хаби ресурсите ни" и безцеремонно ти казват чао. А какво трябва да правиш за да печелят от теб? Да плащаш с картата ли? Сигурно топ ъп на друга карта не ги кефи също? 🙂
Георги Матеев Публикувано: 4 декември, 2020 Автор Публикувано: 4 декември, 2020 В момента, Мари Николова каза: А какво трябва да правиш за да печелят от теб? Да плащаш с картата ли? Сигурно топ ъп на друга карта не ги кефи също? 🙂 Покупко-продажба на крипто и/или акции, покупки с тяхната карта, превалутиране над лимита и тн. Можеш и сама да се досетиш къде събират комисионна / такса и къде не. А топъп на друга карта надали им е високо в списъка с любими неща 🙂 1
iMari Публикувано: 4 декември, 2020 Публикувано: 4 декември, 2020 Имах предвид, хем да не плащаш допълнителни такси, хем и Револют да са доволни. Все пак те станаха привлекателни, точно заради липсата на такси и изгодното превалутиране. А и много потребители биха били съгласни да плащат някакви Мин такси, вместо да бъдат изхвърлени без много обяснения. Но да, разбрах те:) Отдавна гледам платформата им за инвестиции - бяхте я коментирали в една от фин.теми. Изглежда лесна за използване, а и дава полезна информация за всяка компания, към която може да проявиш интерес. Можеше да се инвестират и малки суми. Освен да си застраховам, макар и скромно, бъдещето в Револют.
vinidj Публикувано: 5 декември, 2020 Публикувано: 5 декември, 2020 Открих, че Револют поддържат плащане със SOFORT Uberweisung! Доста често на momondo.de->Travelstart излизат промоции със Софорт за почти всички авиокомпании без Уиз , избира се държава Полша При плащането и там ги има Револют! 7 1
Катя мравката Публикувано: 16 декември, 2020 Публикувано: 16 декември, 2020 Дали ще има някакви проблеми с револут след юни месец. Аз съм нова с приложението, а там има някакво предупреждение, което не разбрах.
neuromancer Публикувано: 16 декември, 2020 Публикувано: 16 декември, 2020 Не би трябвало. IBAN-овете на сметките са променени на LT, след юни старите GB няма да се поддържат, май това беше съобщението 1 1
Asimoni9197 Публикувано: 23 декември, 2020 Публикувано: 23 декември, 2020 (редактирано) Здравейте на всички, опитвам да се регистрирам в Revolut изтеглих приложението , пробвам през ЦКБ да платя картата (физическа) която е 10.99 лв + 25 лв трябва да имам налични по сметката. В сметката съм вкарал 42 лв , но опитвам 2 дни да платя и ми дава грешка. "Oops, somethng wen wrong We're adding your card, this might take up to a few minutes. We will notify you once it's complete. Опитвам отново и пак същото, може би над 50 пъти съм опитал в рамките на 1 ден и не мога да регистрирам карта физическа... Единствено мога виртуална... Някой да ми помогне? Или да знае нещо? Също имам въпрос, мога ли от такава карта ако успея да регистрирам все някога да плащам през aliexpress? Редактирано 23 декември, 2020 от Asimoni9197 грешка
kali Публикувано: 23 декември, 2020 Публикувано: 23 декември, 2020 Не можеш да регистрираш като физическа карта картата на българска банка. Трябва да си поръчаш физическа Револут и като пристигне да си я регистрираш. А с виртуалната няма проблеми да се плаща онлайн където и да е, включително и aliexpress.
aneta72 Публикувано: 24 декември, 2020 Публикувано: 24 декември, 2020 Здравейте. Не мога да разбера какво ще се случи с вложенията в криптовалута и акции след 31.12.2020 - във връзка с Брекзит. Някой може ли с прости думи да каже къде трябва да дам съгласие и какво друго трябва да се направи, за да не загубя всичко? Благодаря.
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега