Фил Публикувано: 8 декември, 2017 Сподели Публикувано: 8 декември, 2017 (редактирано) На 12/7/2017 в 21:34, chandni каза: Bitcoin-ът направо се срина... Купувай! Редактирано 8 декември, 2017 от Фичо Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 8 декември, 2017 Сподели Публикувано: 8 декември, 2017 Така като гледам и тук хората почнаха да лудват по биткоина (в това число и аз де ), та може би не е лошо да се отдели една тема за това. На 12/7/2017 в 19:09, Георги Матеев каза: Аз продължавам ВЪОБЩЕ да не мога да се логна в акаунта си. Сървърите им явно са прегряли Вчера и аз бях така цял ден....опитвайки се да се докопам до новата версия за да "търгувам", в един момент се ядосах изтрих си приложението и си го свалих наново. Тръгна без проблем и ми даде опцията за криптовалутите, но понеже не съм премиум ми даде да каня приятели....съответно ще чакам, че няма кой да поканя. Според мен скоро ще е достъпна тази функция за всички, просто са прибързали с приложението, виждайки доход от цялата работа Видях обаче и няква функция за премиум членовете, която се очаква да бъде пусната: нещо наименовано "Airport Lounges". Не съм чел в инструкциите, ама като гледам си го представям нещо като Diners? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 8 декември, 2017 Сподели Публикувано: 8 декември, 2017 преди 19 минути , boogy83 каза: нещо като Diners но платено 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 9 декември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 9 декември, 2017 (редактирано) На 12/7/2017 в 21:34, chandni каза: Bitcoin-ът направо се срина... Да, след като за има-няма седмица поскъпна с 80-100% (!) вчера се "срина" с "цели" 10% Който е инвестирал дори преди едва 10-ина дни - в момента празнува и прибира много приятни печалби. Но да, тази игра определено не е за всеки и има голям риск - изисква железни нерви (особено когато курсът временно пада), търпение и бая дебнене... Ама пък ние тук сме тренирани от постоянното следене на Wizz/Ryan тарифи, та един bitcoin ли ще ни се опре Редактирано 9 декември, 2017 от Георги Матеев 1 7 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 13 декември, 2017 Сподели Публикувано: 13 декември, 2017 Може ли да се добави и зареждат пари през Diners? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 13 декември, 2017 Сподели Публикувано: 13 декември, 2017 "The card could not be authorized" 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 13 декември, 2017 Сподели Публикувано: 13 декември, 2017 Преди 1 час, Alexander каза: Може ли да се добави и зареждат пари през Diners? Преди доста време имах същата "подла" идея - да си правя оборота за Dиners, зареждайки Revolut-a. Оказа се, че не се приеам, а освен това не знам дали си пробвал да зареждаш от друга КК (например Visa), но веднага ти излиза предупреждение, че за зареждане с КК има такса от 2%. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 13 декември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 13 декември, 2017 преди 48 минути , chandni каза: Преди доста време имах същата "подла" идея - да си правя оборота за Dиners, зареждайки Revolut-a. Оказа се, че не се приеам, а освен това не знам дали си пробвал да зареждаш от друга КК (например Visa), но веднага ти излиза предупреждение, че за зареждане с КК има такса от 2%. Откога зареждането от кк е станало 2%? Поне преди няколко месеца със сигурност беше 1%... Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 13 декември, 2017 Сподели Публикувано: 13 декември, 2017 преди 49 минути , chandni каза: за зареждане с КК има такса от 2% 1% би трябвало да е. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 13 декември, 2017 Сподели Публикувано: 13 декември, 2017 Моя грешка... Наистина е 1%, сега проверих... Преди излизаше точният процент при зареждане с КК, сега просто има линк под Top-up-а, че ще има "small fee" за зареждане с КК, но не пише колко точно и го открих в Т&C. За зареждане в USD обаче има 3% такса, в случай, че някой има такива намерения и не е обърнал внимание. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 19 декември, 2017 Сподели Публикувано: 19 декември, 2017 Лайфхак за безплатна виртуална карта Виза: когато си поръчате физическата, ако изчакате да мине срокът за доставка, ви дава опция за издаване на безплатна виртуална като компенсация. Активирате си я и след ден - два си добавяте и физическата ръчно през приложението 5 1 Връзка към коментар
Denittta Публикувано: 19 декември, 2017 Сподели Публикувано: 19 декември, 2017 здравейте, трябваше да получа картата си на 15.12, пише ми, че ако не я получа до 19.12 да трябва да я поръчам на ново и имам опция re-order card, да изчакам ли утре, тогава ли ще има тази опция за безплатна виртуална карта? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 19 декември, 2017 Сподели Публикувано: 19 декември, 2017 Трябва да се изчака да изтече крайният срок, след който може да се поръча нова, в случая 19.12. 1 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 19 декември, 2017 Сподели Публикувано: 19 декември, 2017 Преди 1 час, Denittta каза: здравейте, трябваше да получа картата си на 15.12, пише ми, че ако не я получа до 19.12 да трябва да я поръчам на ново и имам опция re-order card, да изчакам ли утре, тогава ли ще има тази опция за безплатна виртуална карта? Бих ти препоръчал да изчакаш седмица след края на срока, ако не ти е спешно. Аз така като теб не я получих до срока и си поръчах втора, а на следващия ден ми пристигна първата, която явно се беше забавила из нашите пощи. В крайна сметка съм с две карти, като платих и за двете по 6 евро. Връзка към коментар
sndos Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 Здравейте, Прочетох в детайли темата и искам да ви питам следното на база практическия ви опит: Имам кредитна карта VISA от ПИБ в евро, която използвам само при пътувания в чужбина и онлайн резервации на коли, хотели, Amazon и т.н. Плащам с нея 99% само на ПОС терминали, кеш съм дърпал 1-2 пъти. Плащам годишна такса 20 евро. Има ли смисъл да си правя Revolut сметка? Ако "да", от коя банка да я захранвам - имам сметки в евро и лева в ПИБ и Сосиете? Мерси предварително! Връзка към коментар
funny Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 преди 8 минути , sndos каза: Здравейте, Прочетох в детайли темата и искам да ви питам следното на база практическия ви опит: Имам кредитна карта VISA от ПИБ в евро, която използвам само при пътувания в чужбина и онлайн резервации на коли, хотели, Amazon и т.н. Плащам с нея 99% само на ПОС терминали, кеш съм дърпал 1-2 пъти. Плащам годишна такса 20 евро. Има ли смисъл да си правя Revolut сметка? Ако "да", от коя банка да я захранвам - имам сметки в евро и лева в ПИБ и Сосиете? Мерси предварително! Моето мнение е че има смисъл . 1. Валутните курсове са доста по-добри ( като плащаш в чужбина и ти превалутират към местни пари) 2. Теглене от кредирна карта .... брр Относно захранването - извади си дебитна карта към разплащателната ти сметка и захранвай през нея. Захранване през кредитна карта се таксува ( мисля че 1% на сумата) 2 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 Ако захранваш от дебитна карта на ПИБ, тея да е виза електрон. Ако имаш мастер ще те товарят бая, понеже минават през долар първо. Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 Revolut е изгоден само, когато се захранва от дебитна карта. Връзка към коментар
Branko Публикувано: 26 декември, 2017 Сподели Публикувано: 26 декември, 2017 Отказах физическата карта,след като месец и половина не дойде.Днес обаче пристигна.Дали някой знае, мога ли да я активирам пак и прибавя към профила си или е за боклука? Връзка към коментар
funny Публикувано: 26 декември, 2017 Сподели Публикувано: 26 декември, 2017 преди 35 минути , Branko каза: Отказах физическата карта,след като месец и половина не дойде.Днес обаче пристигна.Дали някой знае, мога ли да я активирам пак и прибавя към профила си или е за боклука? Пробвай Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 1 януари, 2018 Сподели Публикувано: 1 януари, 2018 Не мога да си спомня, при банков превод на евро от акаунта ми в Револют към банкова сметка, преводът от мое име ли излизаше? Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 1 януари, 2018 Сподели Публикувано: 1 януари, 2018 преди 25 минути , Радослав каза: Не мога да си спомня, при банков превод на евро от акаунта ми в Револют към банкова сметка, преводът от мое име ли излизаше? Да Връзка към коментар
saykor Публикувано: 1 януари, 2018 Сподели Публикувано: 1 януари, 2018 On 12/21/2017 at 5:59 PM, Ilian359 said: Revolut е изгоден само, когато се захранва от дебитна карта. Защо така мислиш? На какво се основава това твърдение? Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 1 януари, 2018 Сподели Публикувано: 1 януари, 2018 Тази карта е супер.По-рано носех карта на Unicredit и търсех в чужбина техните банкомати без такса. Сега ги закрих заради нея и икономисах пари. Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 1 януари, 2018 Сподели Публикувано: 1 януари, 2018 Преди 1 час, saykor каза: Защо така мислиш? На какво се основава това твърдение? При зареждане от дебитна карта, няма такса, а ако зареждаш от кредитна е 1% от сумата. 2 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега