Dublin Публикувано: 2 януари, 2018 Сподели Публикувано: 2 януари, 2018 Съжалявам,но не можах да се ориентирам. Трябва първо да я захраня с поне 10 Е и след това да поискам физическа карта , или при всички положения ще ми иска оторизация със паспорт ? Виждам,че с лична карта или шофьорска книжка не става за България... Връзка към коментар
chandni Публикувано: 2 януари, 2018 Сподели Публикувано: 2 януари, 2018 преди 7 минути , Dublin каза: Трябва първо да я захраня с поне 10 Е и след това да поискам физическа карта Да. преди 7 минути , Dublin каза: или при всички положения ще ми иска оторизация със паспорт И пак да. преди 7 минути , Dublin каза: Виждам,че с лична карта или шофьорска книжка не става за България.. Избираш паспорт, а снимаш личната карта. 2 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 2 януари, 2018 Сподели Публикувано: 2 януари, 2018 А дали има няква промяна в момента, че един приятел ме пита, защо му иска да зареди 50 евро в акаунта за да си поръча карта, при положение, че преди си беше по 10 евро да се заредят. Връзка към коментар
Dublin Публикувано: 2 януари, 2018 Сподели Публикувано: 2 януари, 2018 50 е по подразбиране. Сменяш на 10 и трябва да стане. Тази карта има ли 3D верификация ? Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 2 януари, 2018 Сподели Публикувано: 2 януари, 2018 Не, ама навсякъде става, а на повечето места уж искат. Връзка към коментар
saykor Публикувано: 2 януари, 2018 Сподели Публикувано: 2 януари, 2018 Те и правят вътрешна автоматична верификация. Аз лично ги ползвам от няколко месеца. Дори в Сингапур и Куала Лумпур ми свърши прекрасна работа. НО от 24 Ноември не ми отговаря никой от съпорта в програмата. Имам банков трансфер изпратен от американска банка в $ от 18ти Декември, който още не е отчетен в акаунта ми. Отговарят ми от скоро във ФБ през 1-2 дена по съобщение. Добри са, но и те си имат проблемите. Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 2 януари, 2018 Сподели Публикувано: 2 януари, 2018 Ако искаш бърз и надежден съпорт 24/7 трябва премиум акаунт, за обикновения пак вършат работа, ама не е за екстремни случаи. Както си е класиката, винаги с поне две карти на път + кеш. Връзка към коментар
saykor Публикувано: 4 януари, 2018 Сподели Публикувано: 4 януари, 2018 Не говорим за бърз съпорт. Но никакъв отговор от 24 Ноември не е никакъв съпорт. Днес ми сложиха парите в акаунта. Не са видели, да подчертаем, че ТЕ не са видели референтния номер в полето с описание. Трябваше да им го оградя с червено и да им пратя документа за 3ти път вчера. Та днес се събуждам с радостна новина за получени пари :). Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 4 януари, 2018 Сподели Публикувано: 4 януари, 2018 Вероятно е от смяната на системата. Вече имаш собствена банкова сметка и явно по стария начин с тяхна сметка и референтен номер стават обърквации. Връзка към коментар
Dublin Публикувано: 4 януари, 2018 Сподели Публикувано: 4 януари, 2018 А бихте ли ми казали какво е Lokal и какво SWIFT акаунт. Активирах Lokal и ми бе даден IBAN с имената ми. На SWIFT вместо името ми има референтен номер. Дали не се вкарах сам....? Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 4 януари, 2018 Сподели Публикувано: 4 януари, 2018 Това със собственият iban и имената е истината. Директно си превеждаш суми до сметката. Другото с референтния номер е старото като нямаше собствена сметка и трябваше да се чака да разпределят парите от тяхната сметка. 1 Връзка към коментар
IVM Публикувано: 4 януари, 2018 Сподели Публикувано: 4 януари, 2018 (редактирано) Получих имейл от Револют,в който един вид като благодарност,че съм един от техните ранни клиенти ми дават право да си поръчам безконтактна карта Виза безплатно.Има уточнение,че това може да стане само през конкретния имейл,а не през приложението.Ами...възползвах се Редактирано 4 януари, 2018 от imarev 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 януари, 2018 Сподели Публикувано: 4 януари, 2018 В момента, imarev каза: че съм един от техните ранни клиенти Би ли споделил от кога си им клиент, за да знаем дали и останалите бихме могли да очакваме такива "подаръци"? А преди това имаше ли физическа карта или само виртуална? 1 Връзка към коментар
IVM Публикувано: 4 януари, 2018 Сподели Публикувано: 4 януари, 2018 От лятото на 2016.Направо физическа карта си поръчах тогава,която съответно я има във виртуален вариант в профила. 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 4 януари, 2018 Сподели Публикувано: 4 януари, 2018 Аз съм от септември 2016. Да видим дали ще ме огрее. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 януари, 2018 Сподели Публикувано: 4 януари, 2018 преди 3 минути , Zaro каза: Аз съм от септември 2016. Да видим дали ще ме огрее. Аз съм декемврийско "чедо"... И аз чакам, и аз се надявам... Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 4 януари, 2018 Сподели Публикувано: 4 януари, 2018 моята е от Май 2016 ама мейл няма .. 1 Връзка към коментар
IVM Публикувано: 4 януари, 2018 Сподели Публикувано: 4 януари, 2018 В приложението все още няма генерирана нова виртуална карта,а доколкото си спомням първата като си я поръчвах веднага се появи там Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 4 януари, 2018 Сподели Публикувано: 4 януари, 2018 Преди 1 час, imarev каза: В приложението все още няма генерирана нова виртуална карта,а доколкото си спомням първата като си я поръчвах веднага се появи там Безконтактна и виртуална май са различни неща. Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 5 януари, 2018 Сподели Публикувано: 5 януари, 2018 Има и минуси,трябва да имаш паспорт ,за да я легализираш.Не може с лична карта от България. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 5 януари, 2018 Сподели Публикувано: 5 януари, 2018 преди 41 минути , dimitrov6 каза: Има и минуси,трябва да имаш паспорт ,за да я легализираш.Не може с лична карта от България. Не е вярно, описано е по-нагоре. Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 5 януари, 2018 Сподели Публикувано: 5 януари, 2018 преди 34 минути , macf1an каза: Не е вярно, описано е по-нагоре. В момента се движа и не мога да чета назад,но вчера заявих нова карта за майка ми и след като преведох 10 евро и от тях 6 за изпращане,при активиране иска личен документ-само паспорт. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 5 януари, 2018 Сподели Публикувано: 5 януари, 2018 Описано е как се прави - пращаш лична карта и верифицират ръчно. 1 1 Връзка към коментар
saykor Публикувано: 5 януари, 2018 Сподели Публикувано: 5 януари, 2018 On 1/4/2018 at 12:58 PM, T.E.Lawrence said: Това със собственият iban и имената е истината. Директно си превеждаш суми до сметката. Другото с референтния номер е старото като нямаше собствена сметка и трябваше да се чака да разпределят парите от тяхната сметка. Това не е точно така. Аз превеждам USD и трябва да попълня референтен номер. Това което казваш е за Евро трансфери. Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 5 януари, 2018 Сподели Публикувано: 5 януари, 2018 (редактирано) За долари голямо дърво, бе. Можеш да превеждаш евро и да превалутираш вътрешно. Редактирано 5 януари, 2018 от T.E.Lawrence Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега