neuromancer Публикувано: 5 юли Сподели Публикувано: 5 юли Това е добра идея, но ако пренасоча рестото, ще ми деактивира бонус програмата, пробвах. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 юли Сподели Публикувано: 7 юли Малко фийдбек, като вдигнах нивото на Плюс, вече мога да деактивирам рестото, и програмата остава активна. Все още дава по точка на 20лв обаче... Сега ще видя колко бързо мога да направя 150 малки транзакции... Че иначе 150 транзакции по .50 лв ресто средно ми идват 75 лв и ми се струват много... Появи се и друг бонус за похарчени 3500 лв, което обаче ми идва малко множко, че не мога само от революта да харча. 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 7 юли Сподели Публикувано: 7 юли преди 2 часа, neuromancer каза: Малко фийдбек, като вдигнах нивото на Плюс, вече мога да деактивирам рестото, и програмата остава активна. Все още дава по точка на 20лв обаче... Сега ще видя колко бързо мога да направя 150 малки транзакции... Че иначе 150 транзакции по .50 лв ресто средно ми идват 75 лв и ми се струват много... Появи се и друг бонус за похарчени 3500 лв, което обаче ми идва малко множко, че не мога само от революта да харча. А колко е този бонус за похарчените 3500? Остава бонуса от 3000т така да разбирам? За рестото не знам защо толко се афектираш, а не го приемеш като стратегическа инвестиция. Като го сметнах не излиза никак лоша цената за 1 авиос и просто си събираш без да ги усещаш. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 юли Сподели Публикувано: 7 юли 1500 точки за 3500 лв похарчени + 3000 точки за 150 транзакции Има ги и двете активни, ама надали ще ги направя и двете. Каквото стане. Ами ако ще правя малки транзакции ми идват твърде много да давам рестото за всяка. Нещо не ми е стратегическа инвестиция, мисля моите Авиос да ги изхарча до края на годината и край, стига да не е късно. Много взеха да девалвират и няма да събирам повече. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 7 юли Сподели Публикувано: 7 юли преди 1 час, neuromancer каза: 1500 точки за 3500 лв похарчени + 3000 точки за 150 транзакции Има ги и двете активни, ама надали ще ги направя и двете. Каквото стане. Ами ако ще правя малки транзакции ми идват твърде много да давам рестото за всяка. Нещо не ми е стратегическа инвестиция, мисля моите Авиос да ги изхарча до края на годината и край, стига да не е късно. Много взеха да девалвират и няма да събирам повече. Аз се чудя дали да не ходя късно вечер на селф сървиз касите в супермаркета и да си маркирам примерно 10 продукта по отделно на отделни транзакции за да ускоря процеса по събирането. 😄 Като минеш на плюс после можеш ли да се върнеш на стандарт без неустойка ?Май по-добрия рейт 1 авиос за 8 лв беше чак на Премиум, ама там отиваме на дебела такса. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 юли Сподели Публикувано: 7 юли Да, чак на премиум е добрия рейт, плюс е за 20 лв. То и 8 не е нещо страхотно, ама това е. Според каквото четох, до 14 дена може проба на плана и ако се откажеш дотогава връщат таксата, после е с 2 месеца неустойка. 1 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 9 юли Сподели Публикувано: 9 юли Аз бях на Premium, че имаше да превалутирам големи суми. Платих за един месец и в края ми предложиха за една година абонамент, като ми приспаднаха таксата за един месец. Общо взето от лихвите които получих по сметката си платиха едногодишната такса за Premium плана, че остана и отгоре, без да броя, че нямах такса за превалутиране. Тези авио мили за кои авиокомпании важат? Иначе на селф чек касите бързо се правят 150 транзакции. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 9 юли Сподели Публикувано: 9 юли На 7.07.2024 г. в 16:27, Jorro каза: Аз се чудя дали да не ходя късно вечер на селф сървиз касите в супермаркета и да си маркирам примерно 10 продукта по отделно на отделни транзакции за да ускоря процеса по събирането. Малко е шантава работа. Тук има човек на касите и гледа какво правиш и ми вика "Ама можете да пуснете всичко на една покупка, няма нужда поотделно" 🤪 А в другия супермаркет изходната кутия е с датчик за тегло и докато не си вземеш нещата не можеш да почнеш нова покупка. Та си трябва да подготвиш малко хореография за по-удобно. Иначе малко сметки. Бразилския ми Амекс дава 1 Авиос за $3.5 (влоши се наскоро), което е към 1 Авиос за 6.33 лв. Това е къде-къде по-добре от 1 Авиос за 20 или дори 8 лв., a пак го считам за неизгодно. (В началото беше 1 за долар, ама много вода изтече...). Хем Амекса има избор и от други мили. Та няма смисъл да ползвам революта, освен за бонуса. преди 1 час, Captain45 каза: Тези авио мили за кои авиокомпании важат? Авиос и Flying blue засега. 3 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 11 юли Сподели Публикувано: 11 юли Хора, нали нямаше разлика дали ще превалутирам в рево и ще платя или ще платя направо в другата валута, т.е. то ще си ги превалутира само? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 11 юли Сподели Публикувано: 11 юли Няма разлика, поне ако не превалутираш предварително в работен ден, а плащаш през уикенда. 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 11 юли Сподели Публикувано: 11 юли Няма, ако е през седмицата. Уикенда има Връзка към коментар
Loverboy Публикувано: 11 юли Сподели Публикувано: 11 юли На 9.07.2024 г. в 16:09, neuromancer каза: Малко е шантава работа. Тук има човек на касите и гледа какво правиш и ми вика "Ама можете да пуснете всичко на една покупка, няма нужда поотделно" 🤪 А в другия супермаркет изходната кутия е с датчик за тегло и докато не си вземеш нещата не можеш да почнеш нова покупка. Та си трябва да подготвиш малко хореография за по-удобно. Иначе малко сметки. Бразилския ми Амекс дава 1 Авиос за $3.5 (влоши се наскоро), което е към 1 Авиос за 6.33 лв. Това е къде-къде по-добре от 1 Авиос за 20 или дори 8 лв., a пак го считам за неизгодно. (В началото беше 1 за долар, ама много вода изтече...). Хем Амекса има избор и от други мили. Та няма смисъл да ползвам революта, освен за бонуса. Авиос и Flying blue засега. Аз онзи ден така направих 17 трансакции в Кауфланд и се бяха събрали две касиерки в ъгъла и ме обсъждат и се чудят дебил ли съм, защо минавам всичко отделно... накрая викам "спокойно, просто имам бонус за брой трансакции" и тя вика "Виза или Мастъркард", викам "Револют"... И ме оставиха 😄 Днес в Лидл 10 трансакции, не ми казаха нищо, в Кауфланд направих 3. Curve са пуснали 1.99 на месец за Black плана, който има кешбек за 6 ритейлъра - избрах си Лидл, Кауфланд, Билла и сега хем трупам 1% в Кърв, хем в Револют кешбек + точки 😄 4 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 11 юли Сподели Публикувано: 11 юли 57 minutes ago, Loverboy said: Аз онзи ден така направих 17 трансакции в Кауфланд и се бяха събрали две касиерки в ъгъла и ме обсъждат и се чудят дебил ли съм, защо минавам всичко отделно... накрая викам "спокойно, просто имам бонус за брой трансакции" и тя вика "Виза или Мастъркард", викам "Револют"... И ме оставиха 😄 Днес в Лидл 10 трансакции, не ми казаха нищо, в Кауфланд направих 3. Curve са пуснали 1.99 на месец за Black плана, който има кешбек за 6 ритейлъра - избрах си Лидл, Кауфланд, Билла и сега хем трупам 1% в Кърв, хем в Револют кешбек + точки 😄 17 трансакции са около 8мин. Колко като пари е тоя бонус, че да оправдае това време? Писано е по-горе ама не ми се търси. Връзка към коментар
Loverboy Публикувано: 11 юли Сподели Публикувано: 11 юли Преди 1 час, era123 каза: 17 трансакции са около 8мин. Колко като пари е тоя бонус, че да оправдае това време? Писано е по-горе ама не ми се търси. 3000 точки. Така или иначе ще си купя тези неща - на една касова бележка или на 17. Връзка към коментар
era123 Публикувано: 11 юли Сподели Публикувано: 11 юли 5 minutes ago, Loverboy said: 3000 точки. Така или иначе ще си купя тези неща - на една касова бележка или на 17. 3000 точки ква далавера са? Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 11 юли Сподели Публикувано: 11 юли преди 38 минути , era123 каза: 3000 точки ква далавера са? Далаверата е, че може да получиш 3000 точки на много по ниска цена от реалната за дадения план. В моя случай за да получа въпросният брой точки с трупане на оборот, трябва да съм изхарчил 12 000 лева. Връзка към коментар
era123 Публикувано: 11 юли Сподели Публикувано: 11 юли 1 hour ago, Йосиф Милчов said: Далаверата е, че може да получиш 3000 точки на много по ниска цена от реалната за дадения план. В моя случай за да получа въпросният брой точки с трупане на оборот, трябва да съм изхарчил 12 000 лева. Мисълта ми беше какво се прави с тия точки, за какво са? Връзка към коментар
Blago Публикувано: 11 юли Сподели Публикувано: 11 юли 4 minutes ago, era123 said: Мисълта ми беше какво се прави с тия точки, за какво са? Обръщат се в мили 1 = 1 или се ползват за отстъпка при хотели. Аз днес направих 18 транзакции в Кауфланд за 6 мин, така че сметката ти не излиза много 😃. Предполагам с 1-2 мин по-бавно отколкото ако бях ги маркирал нормално. Не са кой знае какво, но щом ги дават, защо да не ги ползваме. 1 Връзка към коментар
Loverboy Публикувано: 12 юли Сподели Публикувано: 12 юли преди 10 часа, Blago каза: Обръщат се в мили 1 = 1 или се ползват за отстъпка при хотели. Аз днес направих 18 транзакции в Кауфланд за 6 мин, така че сметката ти не излиза много 😃. Предполагам с 1-2 мин по-бавно отколкото ако бях ги маркирал нормално. Не са кой знае какво, но щом ги дават, защо да не ги ползваме. Аз имам и 2500 точки от това, че съм ъпгрейднал на Метал, ако изхарча 3500 лв до края ба октомври. минах на метал, защото дава 1 точка за 4 лв. вместо 1 за 20 лв. Тъй като имам салони по цял свят от промоцията на Пощенска, засега не ми е логично да минавам на Ултра, но догодина може и да се замисля. Освен това съм включил и round spare, което ми трупа - знам, че така “купувам” мили, но лека по-лека няма да ги усещам, отколкото да купувам хиляди от нищо. 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 12 юли Сподели Публикувано: 12 юли Простете за невежеството ми, ама каква всъщност е стойността на 3000 мили? Едва ли мога да ги обменя за 4 билета по 750 мили (1200км) Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 юли Сподели Публикувано: 12 юли Към 30-40 паунда (Авиос) 4000 мили + малка такса са един къс билет до 650 мили разстояние с Бритиш или Иберия 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 12 юли Сподели Публикувано: 12 юли Демек нещо като нищо. Ще продължа да залагам на Wizz картата 🙂 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 14 юли Сподели Публикувано: 14 юли Вчера не успях да платя в супермаркет през gpay, 2 опита направих. Да видим следващият дали ще мине. Не ми се беше случвало. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 14 юли Сподели Публикувано: 14 юли То не се знае, примерно при мен в един супермаркет не минава виртуалната карта през Гугъл Пей, физическата минава. Другаде минават и двете. На 12.07.2024 г. в 10:23, Ilian359 каза: Демек нещо като нищо. Ще продължа да залагам на Wizz картата 🙂 Всеки си е различен, Уиз нямат междуконтинентални полети и не ми вършат работа. Иначе съм изразходил сигурно няколко милиона мили. И както казах, нещата се закучват, затова гледам да взема каквото мога и да приключвам. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега