PolinaS Публикувано: 20 октомври, 2024 Публикувано: 20 октомври, 2024 преди 3 часа, Ивайла каза: Здравейте, Никога не съм правила плащане по банкова сметка с револют, някой може ли да помогне дали правилно разбирам какво се прави? В Револют отивам на Payments, избирам + и оттам Bank Recipient. Ще плащам на агенция, тоест после избирам Business и въвеждам данните – банкова сметка и в случая има поле за IFSC. За другите предоставени данни нямам полета – това би трябвало да не е проблем, нали? Name: Travel Agency AC Number: *266005500104 Bank Name: *ICICI Bank* Branch: Keezhur, Iritty IFSC: *ICIC0002660* Swift Code : ICICINBBCTS Правила съм няколко пъти превод към банкова сметка и поле за адрес на банката така и не ми излезе. И аз се притеснявах малко първия път, но никога не е било проблем. Мисля, че важното е IBAN да е въведен. 1
Ilian359 Публикувано: 20 октомври, 2024 Публикувано: 20 октомври, 2024 Отскоро адресът е задължителен за преводи в Евро. За BGN не е . 1
Ивайла Публикувано: 21 октомври, 2024 Публикувано: 21 октомври, 2024 Плащането е за Индия, в индийски рупии. Иска адрес, но след като съм попълнила всичко и натисна Pay, на следващо поле иска номер на фактура. Някаква идея какъв е този номер и откъде да го намеря? p.s. Оправих се, аз си слагам номер, н го търся никъде.
Doctor Who Публикувано: 30 октомври, 2024 Публикувано: 30 октомври, 2024 Всички банкомати по света без такси при теглене с карта Revolut към октомври 2024 г. https://www.dropbox.com/scl/fi/kh7x28lca0vep8wuyt5xa/Revolut_FreeATM.xlsx?rlkey=0g9o90epsmw2b9jthfqmp1w28&e=1&dl=0 10
Blago Публикувано: 30 октомври, 2024 Публикувано: 30 октомври, 2024 1 hour ago, Doctor Who said: Всички банкомати по света без такси при теглене с карта Revolut към октомври 2024 г. Този файл никой не го поддържа от около 4-5 години, така че не е особено актуален. Може би е добра идея да си направим една Магеланска версия, която да е актуална. 5
Patrick K Публикувано: 30 октомври, 2024 Публикувано: 30 октомври, 2024 преди 7 часа, Doctor Who каза: Всички банкомати по света без такси при теглене с карта Revolut към октомври 2024 г. https://www.dropbox.com/scl/fi/kh7x28lca0vep8wuyt5xa/Revolut_FreeATM.xlsx?rlkey=0g9o90epsmw2b9jthfqmp1w28&e=1&dl=0 Точно се зарадвах, че е обновен, но уви...
Doctor Who Публикувано: 31 октомври, 2024 Публикувано: 31 октомври, 2024 преди 7 часа, Patrick K каза: Точно се зарадвах, че е обновен, но уви... Да жалко, и аз видях заглавието и копирах без да прегледам таблицата. Идеята на @Blago е чудесна, може да се направи и тема, а аз ще чакам първата актуализация от него. 1
Captain45 Публикувано: 1 ноември, 2024 Публикувано: 1 ноември, 2024 На 31.10.2024 г. в 6:36, Doctor Who каза: Да жалко, и аз видях заглавието и копирах без да прегледам таблицата. Идеята на @Blago е чудесна, може да се направи и тема, а аз ще чакам първата актуализация от него. Не е нужно да се прави отделна тема. Може някой на който му се занимава да копира този файл и да го шерне в някой облак и после линк тук, като всеки който е ползвал банкомат от списъка може да актуализира записа или да добави нов ако го няма в таблицата. 1
saved_ Публикувано: 18 ноември, 2024 Публикувано: 18 ноември, 2024 Здравейте! Имам един бърз въпрос. Платих една нощувка в Expedia чрез еднократна виртуална карта на Револют. Сега отмених резервацията и изписва, ще парите вече са в процес на връщане. Нали няма да е проблем, че картата е била еднократна виртуална, за да си получа парите обратно? И ако е проблем, трябва да пиша на Expedia или на Revolut?
Georgi_G Публикувано: 19 ноември, 2024 Публикувано: 19 ноември, 2024 преди 10 часа, saved_ каза: Нали няма да е проблем, че картата е била еднократна виртуална, за да си получа парите обратно? Не, няма проблем. Парите си идват по сметка. 5
Иван Попов Публикувано: 23 ноември, 2024 Публикувано: 23 ноември, 2024 Колко е процентът на cashback на картите Revolut с Premium plan. Прочетох, че е ежемесечно, но аз нямам такива възстановявания? https://help.revolut.com/bg-BG/help/more/revolut-pro/managing-my-revolut-pro-account/how-does-revolut-pro-cashback-work/
adreno Публикувано: 23 ноември, 2024 Публикувано: 23 ноември, 2024 преди 28 минути , Иван Попов каза: Колко е процентът на cashback на картите Revolut с Premium plan. Прочетох, че е ежемесечно, но аз нямам такива възстановявания? https://help.revolut.com/bg-BG/help/more/revolut-pro/managing-my-revolut-pro-account/how-does-revolut-pro-cashback-work/ Това е за бизнес акаунтите Revolut Pro. На личните планове кешбека е под формата на Revpoints и може да го видиш на всяка транзакция 2
Oshko Публикувано: 28 ноември, 2024 Публикувано: 28 ноември, 2024 Понеже темата е страшно дълга, изчетох първите 10 стр., но съм с впечатлението, че през годините Revolut влошиха някои неща, може ли някой да направи едно кратко обощение към днешна дата? Мисля да си поръчам чак сега, пък хората тук я ползват вече от 5г...
Captain45 Публикувано: 28 ноември, 2024 Публикувано: 28 ноември, 2024 Не е лошо да си я поръчаш през линк от приятел, така и двамата ще получите сума по сметките си. Общо взето условията са си същите като в началото за план стандарт който няма такса. Влошиха малко курсовете за обмяна на валута. Имат и няколко платени плана с екстри. 2
Климент Публикувано: 28 ноември, 2024 Публикувано: 28 ноември, 2024 за мен най-голямата екстра са безплатните преводи, иначе курсовете са им вече по-дървени от тези на банките поне за еврото 4
bobbyfm Публикувано: 28 ноември, 2024 Публикувано: 28 ноември, 2024 преди 9 часа, Captain45 каза: Не е лошо да си я поръчаш през линк от приятел, така и двамата ще получите сума по сметките си. От доста време насам сума получава само този, който праща поканата. 3
ivelina666 Публикувано: 28 ноември, 2024 Публикувано: 28 ноември, 2024 Има ли все още вариант с безплатна доставка на стандартна карта?
savagejo Публикувано: 7 декември, 2024 Публикувано: 7 декември, 2024 Вчера ДСК банкомат ме изненада неприятно с 3лв такса за теглене. Някой има ли инфо от кой банкомат мога да тегля в БГ без такси? 1
stanimir Публикувано: 7 декември, 2024 Публикувано: 7 декември, 2024 8 minutes ago, savagejo said: Вчера ДСК банкомат ме изненада неприятно с 3лв такса за теглене. Някой има ли инфо от кой банкомат мога да тегля в БГ без такси? Тия дни теглих от банкомат на Общинска банка , нямаше такса. 2
dafigg Публикувано: 7 декември, 2024 Публикувано: 7 декември, 2024 3 hours ago, savagejo said: Вчера ДСК банкомат ме изненада неприятно с 3лв такса за теглене. Някой има ли инфо от кой банкомат мога да тегля в БГ без такси? През фб групите видях тия дни да се оплакват точно от това. 1
bobbyfm Публикувано: 7 декември, 2024 Публикувано: 7 декември, 2024 Не съм теглил от години. Иначе преди време само от ПИБ съм теглил и не е имало такси. 1
aloha8 Публикувано: 8 декември, 2024 Публикувано: 8 декември, 2024 В момента имам линк от Револют -покани приятел,дават 90 лв.и ще пращам,обаче той ще пътува извън България,може ли някой друг да получи пластиката? Даже преди години направо в пощенската кутия ги пускаха,сега не знам как е.
Дани Магелани Публикувано: 8 декември, 2024 Публикувано: 8 декември, 2024 преди 22 минути , aloha8 каза: В момента имам линк от Револют -покани приятел,дават 90 лв.и ще пращам,обаче той ще пътува извън България,може ли някой друг да получи пластиката? Даже преди години направо в пощенската кутия ги пускаха,сега не знам как е. Аз бях дала служебен адрес. В деловодството, където получават служебната поща, бяха предупредени какво чакам. Нямаше проблем. Получиха писмото и ми го предадоха. 1
savagejo Публикувано: 8 декември, 2024 Публикувано: 8 декември, 2024 преди 12 часа, bobbyfm каза: Не съм теглил от години. Иначе преди време само от ПИБ съм теглил и не е имало такси. То преди време и аз телих само от ДСК без проблем 😄 , ама... Ще пробвам ако намеря удобен банкомат, както и на Общинска 1
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега