PolinaS Публикувано: 20 октомври Сподели Публикувано: 20 октомври преди 3 часа, Ивайла каза: Здравейте, Никога не съм правила плащане по банкова сметка с револют, някой може ли да помогне дали правилно разбирам какво се прави? В Револют отивам на Payments, избирам + и оттам Bank Recipient. Ще плащам на агенция, тоест после избирам Business и въвеждам данните – банкова сметка и в случая има поле за IFSC. За другите предоставени данни нямам полета – това би трябвало да не е проблем, нали? Name: Travel Agency AC Number: *266005500104 Bank Name: *ICICI Bank* Branch: Keezhur, Iritty IFSC: *ICIC0002660* Swift Code : ICICINBBCTS Правила съм няколко пъти превод към банкова сметка и поле за адрес на банката така и не ми излезе. И аз се притеснявах малко първия път, но никога не е било проблем. Мисля, че важното е IBAN да е въведен. 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 20 октомври Сподели Публикувано: 20 октомври Отскоро адресът е задължителен за преводи в Евро. За BGN не е . 1 Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 21 октомври Сподели Публикувано: 21 октомври Плащането е за Индия, в индийски рупии. Иска адрес, но след като съм попълнила всичко и натисна Pay, на следващо поле иска номер на фактура. Някаква идея какъв е този номер и откъде да го намеря? p.s. Оправих се, аз си слагам номер, н го търся никъде. Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 30 октомври Сподели Публикувано: 30 октомври Всички банкомати по света без такси при теглене с карта Revolut към октомври 2024 г. https://www.dropbox.com/scl/fi/kh7x28lca0vep8wuyt5xa/Revolut_FreeATM.xlsx?rlkey=0g9o90epsmw2b9jthfqmp1w28&e=1&dl=0 10 Връзка към коментар
Blago Публикувано: 30 октомври Сподели Публикувано: 30 октомври 1 hour ago, Doctor Who said: Всички банкомати по света без такси при теглене с карта Revolut към октомври 2024 г. Този файл никой не го поддържа от около 4-5 години, така че не е особено актуален. Може би е добра идея да си направим една Магеланска версия, която да е актуална. 5 Връзка към коментар
Patrick K Публикувано: 30 октомври Сподели Публикувано: 30 октомври преди 7 часа, Doctor Who каза: Всички банкомати по света без такси при теглене с карта Revolut към октомври 2024 г. https://www.dropbox.com/scl/fi/kh7x28lca0vep8wuyt5xa/Revolut_FreeATM.xlsx?rlkey=0g9o90epsmw2b9jthfqmp1w28&e=1&dl=0 Точно се зарадвах, че е обновен, но уви... Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 31 октомври Сподели Публикувано: 31 октомври преди 7 часа, Patrick K каза: Точно се зарадвах, че е обновен, но уви... Да жалко, и аз видях заглавието и копирах без да прегледам таблицата. Идеята на @Blago е чудесна, може да се направи и тема, а аз ще чакам първата актуализация от него. 1 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 1 ноември Сподели Публикувано: 1 ноември На 31.10.2024 г. в 6:36, Doctor Who каза: Да жалко, и аз видях заглавието и копирах без да прегледам таблицата. Идеята на @Blago е чудесна, може да се направи и тема, а аз ще чакам първата актуализация от него. Не е нужно да се прави отделна тема. Може някой на който му се занимава да копира този файл и да го шерне в някой облак и после линк тук, като всеки който е ползвал банкомат от списъка може да актуализира записа или да добави нов ако го няма в таблицата. 1 Връзка към коментар
saved_ Публикувано: Понеделник в 21:08 Сподели Публикувано: Понеделник в 21:08 Здравейте! Имам един бърз въпрос. Платих една нощувка в Expedia чрез еднократна виртуална карта на Револют. Сега отмених резервацията и изписва, ще парите вече са в процес на връщане. Нали няма да е проблем, че картата е била еднократна виртуална, за да си получа парите обратно? И ако е проблем, трябва да пиша на Expedia или на Revolut? Връзка към коментар
Georgi_G Публикувано: Вторник в 07:33 Сподели Публикувано: Вторник в 07:33 преди 10 часа, saved_ каза: Нали няма да е проблем, че картата е била еднократна виртуална, за да си получа парите обратно? Не, няма проблем. Парите си идват по сметка. 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега