Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 20.12.2024 г. в 20:02, Patrick K каза:

Днес(9-ти ден) получих автоматичен отговор, че са много заети и отговор от агент ще получа в следващите седмици. Написали са какви документи да предоставя, ако все още не съм.

Първото ми пробно питане беше на 11.12.2024г., а днес(02.01.2025г.) ми отговори човек и потвърди, че може документите да са на български език. Общо 21 дни изминаха, а трябваше до 15 дни, но може би и празниците са забавили допълнително. Повториха, че изискваните документи са като описаните в този линк https://help.revolut.com/bg-BG/help/more/legal-topics/what-happens-to-a-revolut-account-if-the-account-holder-passes-away/ Щеше да стане по-бързо, ако бях изпратил с първоначалното си питане всички документи и сега вероятно щяха просто да потвърдят, че всичко е точно и евентуално да чакам превод на сумата. Предвид, че е тест(за щастие) нямаше какво да им пратя.

• Акт за смърт
  • Копие на ЛК/Паспорт на наследника
  • Копие на Удостоверение за наследници
  • Попълнена и подписана тази форма(предполагам, че трябва да се принтира и попълни на ръка, не знам дали ще приемат ел. подпис)  https://cdn.revolut.com/forms/Indemnity/Revolut_EN__Bereavement_Form.pdf

Всичко се праща като снимки в отговор на имейла.

Всичко тръгна от там, че Revolut не отговаряли на унгарски нотариуси поне така се твърди. На български наследници очевидно отговарят.

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:

Имам бърз въпрос 

Револют стандарт пише 2000 лв.  на месец превалутиране без такса.Това значи ли,че ако плащам в друга държава с картата и мина 2000 ще има и такса превалутиране или това се отнася за смяна на пари в профила?

Публикувано:

Не мога да се видя номер, дата на валидност и cvv на всички карти. Бутона "показване на подробни данни" не работи. 

Имате ли идея за проблема. 

Публикувано:
преди 19 минути , neuromancer каза:

на мен ми ги показва

рестарт, ъпдейт на приложението?

Направено преди да пиша тук.

Упорито искат да добавям картите към GPay. 

Публикувано:
преди 4 часа, stanimir каза:

Ползвали ли сте платени салони

с картата ? 

IMG_20250114_184036.jpg

Аз да в Истанбул. Абсолютно никакъв проблем няма. Като ги купиш ти издава QR код, които показваш на входа на салона.

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 14.01.2025 г. в 18:36, stanimir каза:

Ползвали ли сте платени салони

с картата ? 

IMG_20250114_184036.jpg

Да, мисля, че вече около 4-5 пъти. Никакви проблеми, включително и с придружител. Общо взето, споделям мнението на Йосиф. 

• Харесвам 4
Публикувано: (редактирано)
преди 23 минути , vivo каза:

Да, мисля, че вече около 4-5 пъти. Никакви проблеми, включително и с придружител. Общо взето, споделям мнението на Йосиф. 

За притежателя на Револют картата цената е 47 лева с Premium плана, а за придружителя колко е?

Редактирано от r_nikolov1
името на плана е редактирано
Публикувано:
преди 18 минути , r_nikolov1 каза:

За притежателя на Револют картата цената е 47 лева със стандартния план, а за придружителя колко е?

Също 47 лв, 10 паса максимум можеш да вземеш. С Metal съм аз, но не знам дали това има значение.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
18 minutes ago, r_nikolov1 said:

За притежателя на Револют картата цената е 47 лева със стандартния план, а за придружителя колко е?

47 е с някой план, без план са по 67лв или поне като съм гледал са били по толкова. Тук картата не играе роля. Просто си купуваш 2 паса и пишеш име, ако не се лъжа. Генерира ти 2 QR кода, показваш и влизаш.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

47лв е колкото от разните по-скъпи родни  кредитни карти и важи за платените планове, а 67лв е много скъпи за мен.

Публикувано:

Във връзка с лаундж пасовете, само да вметна, че това тук още работи - Dragon Pass за £24 на посещение. Повече е от 47лв, но и по-малко от 67, ако нямате премиум рево план. 🙂 

• Харесвам 5
Публикувано:
31 minutes ago, Alexander said:

47лв е колкото от разните по-скъпи родни  кредитни карти и важи за платените планове, а 67лв е много скъпи за мен.

Зависи , има салони по 50-60$.Сещам се за LAX, но съм виждал и други.

Публикувано:

Аз съм с план Метал и паса ми 47 лева, но е хубаво да се види е на място цената на дадения салон. За пример салон Преслав на Т2 в Револют е 47 лева, на място в салона е 18 евро.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 22 минути , stanimir каза:

Зависи , има салони по 50-60$.Сещам се за LAX, но съм виждал и други.

Цената на салона която  се обявява е различно нещо.
Аз поне не знам някой да плаща обявената цена.

В момента, Йосиф Милчов каза:

Аз съм с план Метал и паса ми 47 лева, но е хубаво да се види е на място цената на дадения салон. За пример салон Преслав на Т2 в Револют е 47 лева, на място в салона е 18 евро.

Остава някой да даде за София 47лв…

нито е транзитно летище, нито е нещо което да си струва  парите. 

Публикувано:

Е , то като четеш само магеланци откъде да знаеш за такива хора ? Виждал съм на рецепция в салона хора искащи да си платят за вход.

А, иначе гледам това са условията :

How do I purchase a lounge pass?

• Go to 'RevPoints' on the bottom menu of the Revolut app
  • Tap 'Lounges' followed by 'Lounge passes'
  • Choose the airport and then the lounge you wish to buy the pass for
  • Tap 'Get lounge pass', add any companions and complete purchase

Lounge passes are eligible for use at any of our supported lounges.

Lounge access by plan

• Airport lounge passes are available to purchase in the app. A single lounge pass is valid for one visit for one person
  • For customers on Premium and Metal plans, lounge passes can be purchased at a discounted price
  • Ultra customers have unlimited free access to lounges

Lounge passes for guests

• You can purchase a lounge pass for your travel companions/guests directly from the Revolut app
  • Lounge passes are eligible for use at any of our supported lounges, however guests must enter the lounge with you to use their pass
  • You can have up to 10 passes at a given time
  • You cannot send your pass to someone else. A pass is personal to a specific ID, which you'll need to show with your pass to access the lounge

IMG_20250116_081202.jpg

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , stanimir каза:

А, иначе виждам това са условията :

Да това са. С план Ултра имаш безплатни салони вече. Заглеждам го и му се чудя, но не мога още да прежаля таксата от 100 лева на месец.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 19 часа, Йосиф Милчов каза:

На място е 30 евро

Публикувано:

Бях до скоро на Металния план, въпросът ми е някой използва ли точките за нещо и заслужават ли си? Аз имам някакви натрупани точки, но не мога да преценя ако ги прехвърля за някоя и друга миля, колко ще ми спести от цената.

Публикувано:

Аз си ги прехвърлих към ВА и от там към Катарците които ползвам. Сега може и директно.

А колко ще спести, това вече си е относително. Но при всички случаи действа, макар и да е малко...

Публикувано:

ако не си събирал досега точки и нямаш няколко десетки хиляди, по-скоро не

виж за намаление от хотел или нещо такова

ако имаш поне към десетина хиляди мили като за безплатен билет, да

лично аз се зарадвах на еднократната промоция да изкарам 6000 мили, но без нея не виждам смисъл.

ПП катарците, бритиш и Иберия позволяват да платиш част от билета с мили. Курса е лош, тоест е доста по-добре да имаш пълната сума, а не да ползваш само част, но все е нещо.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.