Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 21 часа, savagejo каза:

Вчера ДСК банкомат ме изненада неприятно с 3лв такса за теглене. Някой има ли инфо от кой банкомат мога да тегля в БГ без такси? 

На самият банкомат не ти ли изписа предварително, че има такса преди да направиш тегленето? В чужбина когато съм теглил от Револют ако има такса на банкомата то я изписва предварително, преди да теглиш сумата.

Публикувано:

Сподели после резултата. А на банкомата на ДСК изписа ли ти, че ще има такса преди трансакцията?

преди 8 часа, aloha8 каза:

В момента имам линк от Револют -покани  приятел,дават 90 лв.и ще пращам,обаче той ще пътува извън България,може ли някой друг да получи пластиката?

Даже преди години направо в пощенската кутия ги пускаха,сега не знам как е.

Все още директно в пощенската кутия ги пускат. Информация от миналия месец.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, Captain45 каза:

На самият банкомат не ти ли изписа предварително, че има такса преди да направиш тегленето? В чужбина когато съм теглил от Револют ако има такса на банкомата то я изписва предварително, преди да теглиш сумата.

Да, изписва, неприятното беше, че преди 3-4 седмици нямаше такава такса.

Публикувано:

Важно съобщение от "Револют"

2364414.jpg

"Револют" актуализираме таксите за международни плащания, които ще започнат да се прилагат от 5 февруари 2025 г.

Всички потребители на "Револют" може да проверят пълния списък с таксите чрез страницата за такси за международни плащания (включена в раздела за прозрачност на условията им). От "Револют" обръщат внимание на няколко ключови промени.

Какво се счита за международно плащане?

Нека започнем с кратко определение, за да знаете кога се прилагат тези такси.

Плащането се класифицира като "международно“, когато превеждате на някого с доставчик на платежни услуги извън страната, в която вашата лична сметка е регистрирана (това изключва плащания в рамките на региона на SEPA). Какво се променя? Актуализират променливите, минималните и максималните такси за някои от нашите маршрути за международни плащания:

- Променливи такси: намаляват променливите си такси за 45 валути

- Минимални такси: намаляват минималните си такси за 16 валути и увеличават минималните си такси за 47 валути

- Максимални такси: намаляват максималните си такси за 40 валути

Предимствата на плановете за международни преводи остават същите и най-популярните видове плащания, като преводите в рамките на SEPA (Единна зона за плащания в евро) и местните плащания, ще останат без такса. Тези промени ще влязат в сила от 5 февруари 2025 г. Дотогава, ако не сте доволни от тях, можете да прекратите договора безплатно, като закриете сметката си, допълват от "Револют"

• Харесвам 2
Публикувано:
На 7.12.2024 г. в 18:21, savagejo каза:

Вчера ДСК банкомат ме изненада неприятно с 3лв такса за теглене. Някой има ли инфо от кой банкомат мога да тегля в БГ без такси? 

Първите 6 цифри на картата?

• Харесвам 1
Публикувано:

Wizzair

Join today via a WIZZ touchpoint to get up to 20 GBP 

Exciting news: we’ve partnered with Revolut to bring you an exclusive offer from which you can benefit! By joining through a Wizz Air touchpoint, you can now earn up to 20 GBP.

How to redeem your offer:

1. Sign up to Revolut here and create your account in a few taps
  2. Create a virtual card or order a physical one, add money to your account, and spend at least 5 GBP
  3. You'll then receive 20 GBP back from Revolut after your card payment is processed (typically takes up to 24 hours).

For new Revolut users only. T&Cs apply.
Join the 50+ million people using Revolut. Your account and welcome reward are waiting. 

IMG_5121.png

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 26 минути , saved_ каза:

Предполагам, че покупката трябва да е през сайта на Уиз, но въпросът е само за полети или и всичко останало?

Не видях такова нещо да пише, но е само за нови клиенти на Револют

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , Климент каза:

Не видях такова нещо да пише, но е само за нови клиенти на Револют

През линк на Уиз ер трябва да стане регистрацията.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 31 минути , savagejo каза:

416598 - US Visa Bin 😁

Hungary показва, но още две цифри,ако дадеш, ще стане по-ясно. Ако следващите са 06, значи е с BG Bin.

На този етап чуждият bin отговаря защо банкоматът на ДСК Банк ти иска такса, но все пак е ново, че въобще е въведена такава за чуждите карти. С BG bin не би трябвало да има такса.

Публикувано:

Ако не бъркам, физическите карти Revolut и Curve ги изпращат по един и същ начин по пощата? Тогава защо Revolut обикновено пристигат, а Curve - никакъв шанс...

• Харесвам 2
Публикувано:

и аз съм в чакане на нова Curve, която закъснява вече 2 седмици след очакваната дата на доставка - тоест е по-скоро вероятно да не дойде, така ли? не че ми трябва особено физическа такава карта, но поне да я отпиша

Публикувано:
преди 23 минути , Яничка каза:

Ако не бъркам, физическите карти Revolut и Curve ги изпращат по един и същ начин по пощата? Тогава защо Revolut обикновено пристигат, а Curve - никакъв шанс...

преди 7 минути , antea каза:

и аз съм в чакане на нова Curve, която закъснява вече 2 седмици след очакваната дата на доставка - тоест е по-скоро вероятно да не дойде, така ли? не че ми трябва особено физическа такава карта, но поне да я отпиша

Физическата карта Revolut на жена ми трябваше да пристигне около 25-ти ноември.Но не я получи, нито пък получи съобщение... До онзи ден - 09-ти декември, когато  ѝ се обадиха от Български пощи и я попитаха дали ще си я взима или да я връщат! Така, че питайте и там при забавяне! 

• Благодаря 1
Публикувано:

Има ли някой, който да е получил физическа Кърв в последните 2 години? Защото и аз си мисля, че е изгубена кауза. Веротно въобще не ги изпращат. В моя акаунт си стои надпис, че трябва да я получа до 28 юни, но не уточняват коя година. 😃 Моята я преподновиха, май по миналото лято и още не е дошла. Не е драма, данните на виртуалната се слагат в Gpay или Apple pay и така се ползва. Така може и да се възползваме от промоцията за 50 паунда покани приятел, която тече в момента.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 41 минути , antea каза:

преди 7 минути , iMari каза:

Има ли някой, който да е получил физическа Кърв в последните 2 години? Защото и аз си мисля, че е изгубена кауза. Веротно въобще не ги изпращат. В моя акаунт си стои надпис, че трябва да я получа до 28 юни, но не уточняват коя година. 😃 Моята я преподновиха, май по миналото лято и още не е дошла. Не е драма, данните на виртуалната се слагат в Gpay или Apple pay и така се ползва. Така може и да се възползваме от промоцията за 50 паунда покани приятел, която тече в момента.

Последните 12 месеца 2 пъти се пробваха да изтеглят пари от Кърв картата ми и веднага след това изпратиха нови. Пристигат с около 2 седмици закъснение след датата, обявена в приложението. Не че вече ми трябва физическа карта де.. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 58 минути , crazyhorse каза:

Физическата карта Revolut на жена ми трябваше да пристигне около 25-ти ноември.Но не я получи, нито пък получи съобщение... До онзи ден - 09-ти декември, когато  ѝ се обадиха от Български пощи и я попитаха дали ще си я взима или да я връщат! Така, че питайте и там при забавяне! 

Благодаря ти. От централата на бг пощи и се обадиха, не от вашия клон, така ли?

И аз съм я сложила в Gpay, но ми е удобно да имам и пластика.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 15 часа, Patrick K каза:

Hungary показва, но още две цифри,ако дадеш, ще стане по-ясно. Ако следващите са 06, значи е с BG Bin.

На този етап чуждият bin отговаря защо банкоматът на ДСК Банк ти иска такса, но все пак е ново, че въобще е въведена такава за чуждите карти. С BG bin не би трябвало да има такса.

Странно... наистина е бг бин, защо тогава са почнали да събират такси 🫤

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 13 минути , Яничка каза:

Благодаря ти. От централата на бг пощи и се обадиха, не от вашия клон, така ли?

И аз съм я сложила в Gpay, но ми е удобно да имам и пластика.

От централния клон, където си получаваме и другите пратки! Става въпрос за Благоевград, обаче! 

• Благодаря 1
Публикувано:

Получих физическа карта Кърв към средата на тази година, дойде с известно закъснение. И въобще не мога да кажа, че физическата карта не ми трябва. Примерно в Мексико плащания с телефона не минаваха почти никъде, та си трябваше точно физическа карта.

• Харесвам 4
Публикувано:

Днес слушах едно интервю с председателята на асоциацията на нотариусите в Унгария във връзка с уреждане на наследство. В Унгария всяко наследство се урежда само пред нотариус, като там се описва наследството. Според председателя на асоцията до сега не е имало случай от Revolut да отговорят на официaлно писмо на унгарски нотариус във връзка с наследство и реално наследяването на сметки в Revolut става невъзможно, защото унгарските нотариуси не могат да издадат удостоверение за наследници във връзка със сметки в Revolut.

Не знам как стои положението с други финтех компании или онлайн брокери, но подобно отношение към наследниците е доста обезпокоително.

• Харесвам 8
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.