Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 20.12.2024 г. в 20:02, Patrick K каза:

Днес(9-ти ден) получих автоматичен отговор, че са много заети и отговор от агент ще получа в следващите седмици. Написали са какви документи да предоставя, ако все още не съм.

Първото ми пробно питане беше на 11.12.2024г., а днес(02.01.2025г.) ми отговори човек и потвърди, че може документите да са на български език. Общо 21 дни изминаха, а трябваше до 15 дни, но може би и празниците са забавили допълнително. Повториха, че изискваните документи са като описаните в този линк https://help.revolut.com/bg-BG/help/more/legal-topics/what-happens-to-a-revolut-account-if-the-account-holder-passes-away/ Щеше да стане по-бързо, ако бях изпратил с първоначалното си питане всички документи и сега вероятно щяха просто да потвърдят, че всичко е точно и евентуално да чакам превод на сумата. Предвид, че е тест(за щастие) нямаше какво да им пратя.

• Акт за смърт
  • Копие на ЛК/Паспорт на наследника
  • Копие на Удостоверение за наследници
  • Попълнена и подписана тази форма(предполагам, че трябва да се принтира и попълни на ръка, не знам дали ще приемат ел. подпис)  https://cdn.revolut.com/forms/Indemnity/Revolut_EN__Bereavement_Form.pdf

Всичко се праща като снимки в отговор на имейла.

Всичко тръгна от там, че Revolut не отговаряли на унгарски нотариуси поне така се твърди. На български наследници очевидно отговарят.

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:

Имам бърз въпрос 

Револют стандарт пише 2000 лв.  на месец превалутиране без такса.Това значи ли,че ако плащам в друга държава с картата и мина 2000 ще има и такса превалутиране или това се отнася за смяна на пари в профила?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.