Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:

А по отношение на плана ултра заслужава ли си ? Реално, той ти дава възможност за всеки лев да получаваш точка. Въпросът е дали има друга карта която може да получиш повече за по-добра цена -> например Premium Mastercard 

Публикувано:

нямам добра представа какво се предлага в България и дали можеш да получиш повече

иначе по повод точките съм писал това:

от гледна точка на ползите, ми изглеждат добре салоните, застраховка, цената ми изглежда висока

ако държиш много пари в Революта можеш да печелиш лихви и се компенсира

аз лично не бих се хвърлил, но всеки си преценя...

има го и това, че аз не пътувам много постоянно, по-скоро тия неща като лаунджове, застраховки, безплатни трансфери бих ги използвал само веднъж годишно или по-рядко, та по-скоро бих ъпгрейднал един месец и после надолу...

да питам и аз, салоните само за картодържателя ли са, или и гости може? ползвал ли си?

ПП доколкото видях е точка за 2 лева

обикновено точка за долар е добре, ако не е твърде висока месечната такса... тази ми се вижда висока, но това е лично мнение

Публикувано:

За много пътуващи Ултра си струва. За точките не знам, 2 лева дават точка. Преди имаше кешбек, по-лесно можеше да си направиш сметка. Освен бизнес салоните има застраховка за пътуване, глобален интернет 3 GB на месец, застраховка за отмяна на пътуване, абонаменти за програми и т.н. Аз съм на метал и още не мога да се прежаля, главно защото имам салони по други карти и не пътувам чак толкова много. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• vorbis
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.