Дани Магелани Публикувано: Събота в 09:51 Публикувано: Събота в 09:51 преди 11 минути , neuromancer каза: Аз пък съм разочарован, че взех безплатния ъпгрейд до Премиум, а дохода от flexible account въобще не мръдна. И моят уж трябваше да е безплатен, но ми дръпнаха месечна такса 15 лв. Не виждам големи предимства, освен ваучери за салони по 47 лв и застраховка, но и тя май е само за разервации, платени с Премиум картата, а при мен те са основно с класическия Револют.
stanimir Публикувано: Събота в 10:51 Публикувано: Събота в 10:51 Е вече плащай с Премиум-а , не вярвам да спреш да правиш резервации. 1
neuromancer Публикувано: Събота в 10:53 Публикувано: Събота в 10:53 Като чета из Т&С пише, че застраховката важи за покупки с Револют, никъде не пише с премиум картата, така че не би трябвало да има значение. Аз нова карта няма да правя, защото и без това адреса ми е в България и няма да я получа. Те вече имат и бразилски сметки, ама не мога да си сменя адреса, трябва да закрия сметката и да открия нова, а това вече е много работа... 1
Vyara Публикувано: Събота в 15:38 Публикувано: Събота в 15:38 Аз картата съм я получила, така че това не е опция. Този месец ме таксуваха 8 лева, дадоха ми отстъпка като исках да прекратя, но виждам, че за следващия месец пак таксата е 15,99. Не мисля, че през чата ще ми го прекратят. Явно това им е играта.
stanimir Публикувано: Събота в 15:56 Публикувано: Събота в 15:56 Силни думи , но всичко е описано в условията.С финансовите институции трябва винаги да се чете и ситния шрифт , особено когато нещо изглежда твърде хубаво.
T.E.Lawrence Публикувано: Събота в 17:13 Публикувано: Събота в 17:13 Това с лихвите по депозитите, освен какво пише револют, трябва да се следи и какво решават банките. Няма как ЕЦБ да намаля лихвите, а в револют да ти дават повече. В момента още лихивите по доларите са по-изгодни, ама да видим ФЕД следващата среща какво ще решат.
Иван Попов Публикувано: Събота в 19:59 Публикувано: Събота в 19:59 Какво ще ми кажете за използването на Revolut за интернет в Япония, някой с някакви мнения
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега