Дани Магелани Публикувано: 8 март Публикувано: 8 март На 8.03.2025 г. в 9:36, neuromancer каза: Аз пък съм разочарован, че взех безплатния ъпгрейд до Премиум, а дохода от flexible account въобще не мръдна. Разшири И моят уж трябваше да е безплатен, но ми дръпнаха месечна такса 15 лв. Не виждам големи предимства, освен ваучери за салони по 47 лв и застраховка, но и тя май е само за разервации, платени с Премиум картата, а при мен те са основно с класическия Револют.
stanimir Публикувано: 8 март Публикувано: 8 март Е вече плащай с Премиум-а , не вярвам да спреш да правиш резервации. 1
neuromancer Публикувано: 8 март Публикувано: 8 март Като чета из Т&С пише, че застраховката важи за покупки с Револют, никъде не пише с премиум картата, така че не би трябвало да има значение. Аз нова карта няма да правя, защото и без това адреса ми е в България и няма да я получа. Те вече имат и бразилски сметки, ама не мога да си сменя адреса, трябва да закрия сметката и да открия нова, а това вече е много работа... 1
Vyara Публикувано: 8 март Публикувано: 8 март Аз картата съм я получила, така че това не е опция. Този месец ме таксуваха 8 лева, дадоха ми отстъпка като исках да прекратя, но виждам, че за следващия месец пак таксата е 15,99. Не мисля, че през чата ще ми го прекратят. Явно това им е играта.
stanimir Публикувано: 8 март Публикувано: 8 март Силни думи , но всичко е описано в условията.С финансовите институции трябва винаги да се чете и ситния шрифт , особено когато нещо изглежда твърде хубаво.
T.E.Lawrence Публикувано: 8 март Публикувано: 8 март Това с лихвите по депозитите, освен какво пише револют, трябва да се следи и какво решават банките. Няма как ЕЦБ да намаля лихвите, а в револют да ти дават повече. В момента още лихивите по доларите са по-изгодни, ама да видим ФЕД следващата среща какво ще решат.
Иван Попов Публикувано: 8 март Публикувано: 8 март Какво ще ми кажете за използването на Revolut за интернет в Япония, някой с някакви мнения
Argentique Публикувано: 18 март Публикувано: 18 март Пластиката ми е Виза (от 7/2024, старата също беше Виза), а вчера забелязах, че виртуалната е МК – отдавна ли е това разминаване? 1
Tripy Публикувано: 18 март Публикувано: 18 март Здравейте, имам револют от отдавна / над 5 години / и досега не съм забелязвала но вчера и днес Революта ми цъка от сметката ми в Булбанк по 0,01 лев с основание POS Revolut Dublin, но не отиват по сметката ми в Револют и така 3 пъти - на загуба съм 0,03 ст - ха ха - не е в това въпроса ? Някой да се сеща какво е това чудо или да пиша на съпорта ?
neuromancer Публикувано: 18 март Публикувано: 18 март Без да правиш нищо ли ти ги цъка? Сигурно са такса на Булбанк за парични транзакции, ако е при зареждане на революта. 1
Zdravko Nestorov Публикувано: 18 март Публикувано: 18 март На 18.03.2025 г. в 8:18, Argentique каза: Пластиката ми е Виза (от 7/2024, старата също беше Виза), а вчера забелязах, че виртуалната е МК – отдавна ли е това разминаване? Разшири @Argentique - пластиката е винаги Visa и не мисля, че изобщо вадят MK. Относно виртуалната е доста странно - мислех, че вадят само MK, но тъй като обичам да ползвам много виртуални карти в зависимост от това какво правя, се оказа, че ми издава и двата вида и е малко random. Но това беше преди няколко месеца. В последно време всяка нова физическа и виртуална карта си е Виза. Отдавна не съм вадил MK. 2
neuromancer Публикувано: 18 март Публикувано: 18 март На 18.03.2025 г. в 8:18, Argentique каза: Пластиката ми е Виза (от 7/2024, старата също беше Виза), а вчера забелязах, че виртуалната е МК – отдавна ли е това разминаване? Разшири И моите са различни, само че наобратно. Предполагам зависи кога е издадена. 2
iMari Публикувано: 18 март Публикувано: 18 март Редуваха ги през годините. И аз имам и от двата вида. 2
Zdravko Nestorov Публикувано: 18 март Публикувано: 18 март Явно за нашия регион в момента използват Visa като card issuer: https://help.revolut.com/en-BG/help/cards/card-order/what-are-the-brands-of-cards-i-can-get-from-revolut/ 2
Tripy Публикувано: 18 март Публикувано: 18 март На 18.03.2025 г. в 9:38, neuromancer каза: Без да правиш нищо ли ти ги цъка? Сигурно са такса на Булбанк за парични транзакции, ако е при зареждане на революта. Разшири Ми не е точно без да правя нищо 😂 , но не съм зареждала революта , имах си там налични! През него резервирах едни трансфер от летище, пък го анулирах, че пишеш за 5 човека , пък ми трябваше за 6 , пък ми върнаха сумата, и пак резервирах защото се оказа грешка техническа и си било за 6 😉 и то беше едно канселиране и резервиране и може би затова е , но нищо общо с Уникредит . Ще видя ако се появи пак .... тогава ще се занимавам . Благодаря !
Antigona Публикувано: 18 март Публикувано: 18 март На 18.03.2025 г. в 8:18, Argentique каза: Пластиката ми е Виза (от 7/2024, старата също беше Виза), а вчера забелязах, че виртуалната е МК – отдавна ли е това разминаване? Разшири Пластиката ми е Виза, имам 3 виртуални - еднократна Мастеркард, Виза ( Plus) и Мастеркард. На 30.12.2024 получих покана от приятел за Револют, много набързо направих регистрация с недоглеждане план с безплатно едномесечно и след това плащане такса 7.99 лв. Разбира се края на януари минах на Стандарт, взеха ми 10 лв. за пластиката, виртуалната Plus Visa остана налична, но не я ползвам. Има ли значение коя виртуална се ползва, за еднократната е ясно? 1
neuromancer Публикувано: 18 март Публикувано: 18 март На 18.03.2025 г. в 12:59, Tripy каза: Ми не е точно без да правя нищо 😂 , но не съм зареждала революта , имах си там налични! През него резервирах едни трансфер от летище, пък го анулирах, че пишеш за 5 човека , пък ми трябваше за 6 , пък ми върнаха сумата, и пак резервирах защото се оказа грешка техническа и си било за 6 😉 и то беше едно канселиране и резервиране и може би затова е , но нищо общо с Уникредит . Ще видя ако се появи пак .... тогава ще се занимавам . Благодаря ! Разшири Ми не знам, Революта си е отделна банка, няма постоянна връзка с УниКредит, освен ако не зареждаш оттам... Много е странно това, аз бих попитал съпорта. Нещо не е наред, а каквото се сещам е някой да ти тества картата в УниКредит с фалшив ПОС, кръстен Револют. 1
Patrick K Публикувано: 18 март Публикувано: 18 март На 18.03.2025 г. в 8:18, Argentique каза: Пластиката ми е Виза (от 7/2024, старата също беше Виза), а вчера забелязах, че виртуалната е МК – отдавна ли е това разминаване? Разшири Всякакви издават. Имам и двата вида. На 18.03.2025 г. в 8:35, Tripy каза: Здравейте, имам револют от отдавна / над 5 години / и досега не съм забелязвала но вчера и днес Революта ми цъка от сметката ми в Булбанк по 0,01 лев с основание POS Revolut Dublin, но не отиват по сметката ми в Револют и така 3 пъти - на загуба съм 0,03 ст - ха ха - не е в това въпроса ? Някой да се сеща какво е това чудо или да пиша на съпорта ? Разшири Зареждала ли си Revolut с картата ти от Булбанк няколко пъти? Евентуално разликата в курса след осчетоводяване.
adreno Публикувано: 18 март Публикувано: 18 март На 18.03.2025 г. в 10:07, Zdravko Nestorov каза: Явно за нашия регион в момента използват Visa като card issuer: https://help.revolut.com/en-BG/help/cards/card-order/what-are-the-brands-of-cards-i-can-get-from-revolut/ Разшири Аз в момента нямам стандартна карта, но ми дава МК като възможност, ако искам да си извадя. Плюс и Премиум картите са ми Виза, а Металната е МК. Виртуални имам и от двата вида, но по-старите са Виза, по-новите Мастър.
vinidj Публикувано: 28 март Публикувано: 28 март На 18.03.2025 г. в 13:23, Antigona каза: Пластиката ми е Виза, имам 3 виртуални - еднократна Мастеркард, Виза ( Plus) и Мастеркард. На 30.12.2024 получих покана от приятел за Револют, много набързо направих регистрация с недоглеждане план с безплатно едномесечно и след това плащане такса 7.99 лв. Разбира се края на януари минах на Стандарт, взеха ми 10 лв. за пластиката, виртуалната Plus Visa остана налична, но не я ползвам. Има ли значение коя виртуална се ползва, за еднократната е ясно? Разшири Револют имат опцията дребни пари, които отиват за точки въведоха го това без много шум. Може да се изключи от настройките и няма да ти вземат рестото. 5
Мирослав Василев Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март Ако минавате, през Рим Фиумчино, може би ще забележите рекламите на Револют из цялото летище. Също има и на доста места автомати от които може да си вземете карта на Револют. Даже и да имате пластика на Револют, вземете си още една напълно безплатно е и можете да си я добавите веднага в профила. Никога не се знае, за къде и кой сайт ще ви потрябва още една карта, моята физическата беше Mastercard, тази втората е Visa 12 1 2
Marisha Публикувано: 5 април Публикувано: 5 април Искам да похваля Revolut. При покупка на вътрешни индонезийски полети през trip първото плащане не мина, второто мина, но по някакъв начин се смени датата на полета без да забележа. Видях го вече при издадени билети след 1 час. Свързах се с trip за промяна на датата или отмяна. Отговориха, че авиокомпания не позволява промяна и при отмяна ще ми върнат една трета от парите. Погледнах общите уаловия на Batik, оказа се, че не е вярно. През времето 12 часа след покупката мога да отменя билета и да получа цялата сума. Пратих това на trip, но не подейства. Оспорих трансакция при Revolut. Веднага започнаха заплашителни писма от trip да отменя оспорването. Благодарение на Револют след един месец парите вече са ми в картата, цялата сума, която не е малка. 6 3
neuromancer Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април Реших да се отърва от каквото крипто ми е останало и гледам таксите са 50%. Преди месец бяха 1.5%
Otnesen Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април На 6.04.2025 г. в 0:21, neuromancer каза: Реших да се отърва от каквото крипто ми е останало и гледам таксите са 50%. Преди месец бяха 1.5% Разшири Някакви много дребни наличности имаш за чистене и за това ти дава такава такса. Сега пробвах да продам нещо за 1 лв и ми изписа такса 0,50 лв . За по големи суми са спрямо плана.
Valentin Takev Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април Някой имали впечатления сравнявайки от една друга онлайн банка май е холандска bunq ?
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега