cloud Публикувано: 20 април, 2018 Сподели Публикувано: 20 април, 2018 Вчера се регистрирах за първи път и физическа карта Visa ми я даде безплатно и като доставка. Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 20 април, 2018 Сподели Публикувано: 20 април, 2018 Стандартен или премиум акаунт? Премиумът си е безплатен. Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 20 април, 2018 Сподели Публикувано: 20 април, 2018 мерси и аз платих и им писах да ми върнат парите всичко е точно 1 Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 20 април, 2018 Сподели Публикувано: 20 април, 2018 преди 2 часа, chandni каза: Ето малко ъпдейт по въпроса за Booking/Revolut промоцията. Безплатна е доставката на физическата карта (виртуалната така или иначе винаги е безплатна). За да си извадите безплатно физическа карта, трябва да ви е първа, т.е. ако имате виртуална, я изтрийте и поръчайте директно физическа, като използвате опцията за доставка за €5.99, след което пишете на съпорта в чата и те мигновено ви refund-ват таксата. Току-що поръчах карта на баща ми по тази схема. Аз останах с впечатление, че тази промоция е валидна само за нови револют регистрации? Т.е при теб е станало със съществуващ вече акаунт? Връзка към коментар
pepi:) Публикувано: 20 април, 2018 Сподели Публикувано: 20 април, 2018 (редактирано) И аз сред собствениците на карта Revolut. Поръчана на 11.04., пристигна (извън България) на 16.04. И хоп...вчера оферта за безплатна...След като изпуснах с един ден мартенската промоция...хвана си ме яд . Обаче сега ще опитам да се възползвам от настоящата оферта да направя една "резервна" на името на половинката. Допълвам си поста с един въпрос - дървените курсове през уикенда, само за уикенда ли са? Имам предвид - вечер, нощем, когато стандартно е неработно време-как е положението? Редактирано 20 април, 2018 от pepi:) Връзка към коментар
chandni Публикувано: 20 април, 2018 Сподели Публикувано: 20 април, 2018 преди 15 минути , yordanov каза: Аз останах с впечатление, че тази промоция е валидна само за нови револют регистрации? Т.е при теб е станало със съществуващ вече акаунт? Само за нови регистрации е. Както писах, новата карта, която поръчах, е на баща ми, а той нямаше регистрация. 1 Връзка към коментар
Божидар Публикувано: 21 април, 2018 Сподели Публикувано: 21 април, 2018 Може ли с Revolut да преведа пари в Китаииска сметка и ако да колко ще е комисионата за сума от 300 долара. Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 23 април, 2018 Сподели Публикувано: 23 април, 2018 Мога ли да ползвам картата онлайн преди да е пристигнала, виждам номера и кодове в приложението? Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 23 април, 2018 Сподели Публикувано: 23 април, 2018 преди 14 минути , bad kid каза: Мога ли да ползвам картата онлайн преди да е пристигнала, виждам номера и кодове в приложението? Да 1 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 23 април, 2018 Сподели Публикувано: 23 април, 2018 (редактирано) 2 hours ago, bad kid said: Мога ли да ползвам картата онлайн преди да е пристигнала, виждам номера и кодове в приложението? Аз специално не успях, не пробвах втори път, защото си мислех, че трябва да се активира с пин-код , като пристигне, иначе е рисковано , ако някой по пътя я отвори - има си всичко за плащане през интернет ... между другото току що погасих дайнърс с револют при курс 1.96279 , и съм забелязал често курс над 1.96 в тези часове .. за разлика от тези през уикенда, които стигат 1.92 Редактирано 23 април, 2018 от Гост 23*6 Връзка към коментар
Betisha Публикувано: 23 април, 2018 Сподели Публикувано: 23 април, 2018 Кое от двете да избера? Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 23 април, 2018 Сподели Публикувано: 23 април, 2018 1 hour ago, Betisha said: Кое от двете да избера? Зависи - например КК на Пощенска има 2% такса превалутиране, в този случай е по-добре да топ-ъпнеш в лева , за да не те цака банката, ако КК ти е от банка без такива такси тогава можеш да топ-ъпваш в евро, стига курса да не е по-дървен от този на револют, много често съм виждал български банки с по-кофти курс. Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 23 април, 2018 Сподели Публикувано: 23 април, 2018 А това възможно ли е вече? Преди ме изхвърляше като натисна No... също така таксата вероятно няма как да бъде избегната, защото се нарича "Плащане на POS при търговец в чужбина". 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 23 април, 2018 Сподели Публикувано: 23 април, 2018 Явно тоя тарикатлък с транспорта в Лондон не остана незабелязан. 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 24 април, 2018 Сподели Публикувано: 24 април, 2018 Тази сутрин получих днес този мейл : Hey ......, We wanted to reach out to you as we have identified an issue affecting a small batch of our Revolut cards. Unfortunately, we think your card many have been affected. It’s not a major issue, but it may cause some difficulties when you try and pay at Transport for London (London Underground) terminals. To prevent this from negatively affecting your experience with Revolut, we would like to offer you a new Revolut card for free. Click here to order your free replacement Revolut card and it should arrive within a few weeks. You can still use your existing Revolut card as usual, but we would recommend using an alternative card to pay on London transport until your new card arrives. Sorry for any hassle and we appreciate your patience. The Revolut Team GET YOUR FREE CARD NOW Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 24 април, 2018 Сподели Публикувано: 24 април, 2018 Аз доколкото разбрах не може в лева да се зарежда към момента, и мен ме изхвърляше Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 24 април, 2018 Сподели Публикувано: 24 април, 2018 8 hours ago, stanimir said: Явно тоя тарикатлък с транспорта в Лондон не остана незабелязан. Аз съм пропуснал този тарикатлък.... какъв беше? 1 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 24 април, 2018 Сподели Публикувано: 24 април, 2018 9 hours ago, Ilian359 said: А това възможно ли е вече? Преди ме изхвърляше като натисна No... също така таксата вероятно няма как да бъде избегната, защото се нарича "Плащане на POS при търговец в чужбина". Това може да е такса на ПИБ, други банки нямат такава - например ЦКБ няма никакви такси при покупки в чужбина, курса е сравнително добър около 1.952. Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 24 април, 2018 Сподели Публикувано: 24 април, 2018 Thanks! You'll receive a free card within 30 days. We'll check your details and notify you when your card has been despatched! Please note the card delivery doesn't contain tracking details. Много се надявах да мога да си избера Visa, само че не дава опция за избор на новата карта Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 24 април, 2018 Сподели Публикувано: 24 април, 2018 преди 3 часа, bad kid каза: Аз доколкото разбрах не може в лева да се зарежда към момента, и мен ме изхвърляше "Top-up by card in CZK now (unofficially) works" да не би да са добавили и BGN вече? Връзка към коментар
wilson Публикувано: 24 април, 2018 Сподели Публикувано: 24 април, 2018 (редактирано) Все още не. Опитах да top-up-на в BGN, не се получи. Редактирано 24 април, 2018 от wilson Връзка към коментар
chandni Публикувано: 24 април, 2018 Сподели Публикувано: 24 април, 2018 преди 5 минути , 招き猫 каза: да не би да са добавили и BGN вече? Не. Ето валутите, с които работят: Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 24 април, 2018 Сподели Публикувано: 24 април, 2018 То май само ние останахме в ЕС без добавена валута, гледам всички не-еврови ги има май? Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 24 април, 2018 Сподели Публикувано: 24 април, 2018 Аз само да попитам, понеже когато вкарвам пари от БГ картата и ми казва, че валутат ми е BGN и аз до сега му казвах да не качва в BGN, а в EUR, но какво ще стане ако кача в BGN ако не е поддъжана валута? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега