Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 21 часа, Alexander каза:

Трябваше някое локално да тестваш Херес, Кадис.

Ok. Дай предложения за бели вина, както се изписват по етикет.

Публикувано:
преди 5 минути , Nayden Bondzhev каза:

Ok. Дай предложения за бели вина, както се изписват по етикет.

Пусни си го през гугъл или търси друго, за да добиеш основни представи за видовете, а марки и модели има стотици, без да преувеличавам. Само в областта има  300 изби.

https://www.vinissimus.com/es/content/los-vinos-de-jerez/?srsltid=AfmBOorZHFAoeYX_WvBnQXKfjjWDBTATzpo8n0rm2avOBtLCBGXlkmeF

• 1 месец по-късно ...
  • 1 месец по-късно ...
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

В Парк Център в София има магазин за вино и разни мезенца. Казва се Тероар. Понякога с приятели си взимаме бутилка вино, там ни го отварят, малко прошуто, сирене и отиваме в парка да гледаме залеза. В магазина има доста добри вина. Тези две ми ги препоръчаха, като цяло до сега не съм пил лошо вино от там. Първото е българско, изключително ароматно, бих го пил с удоволствие отново. Второто е италианско, не толкова ароматно, но много добре балансирано.

20260723_205839(1).jpg

20260717_210416(1).jpg

• Харесвам 9
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Една приятелка ми даде този ваучер за отстъпка в някакъв сайт за вино. vinokral.bg От озон са го пратили, още е в лева, което е странно, но ако някой иска, да го пробва. Лично на мен селекцията ми е ограничена и нищо не ме привлече толкова, че да направя нужната сума, за да се приложи отстъпката, а и вкъщи имам вина, които трябва да изпия, че ме е страх, че топлината ще ги съсипе, а са добри 

Messenger_creation_84506EB8-F5DB-4648-ABC8-80ED0476F890.jpeg

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Тази тема съвсем я бях забравила :)) Като си гледам снимката с чаша шампанско в ръка на първа страница, то направо е в предишен живот 🙃

Обещавам скоро да се включа. 

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Пих доста добро наше бяло вино, даже бих казал ,че е от най-добрите наши. Не го бях чувал, но си заслужава, макар и цената да не много ниска като за бяло.

12-13 евро е онлайн, в магазини-винарни 14-15 евро, даже за 17евро го намерих сега онлайн, та шарени цени. От друга страна, за 7-8-9 евро са си зле, та тава вино за тази цена е по-добра опция както и да го гледам и мисля.

_2026-09-14_095734462.png.1c115e55d738da4b3775bb4b3b1683d3.png

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Граф Вронски
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.