Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Доста добре беше, над средно ниво, а цената като за България е доста добра 22-23лв, при средна в света от 9-10€

100% Tempranillo, доста неутрален вкус и не усещащи се 15% алкохол

1750590290545382.jpeg

1750590300895923.jpeg

• Харесвам 5
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Едно от запасите, купувано от специализиран магазин за вина в Мадрид Ultimas Huellas tempranillo 2019, Tierra de Castilla y Leon, гледам че сега върви 25-30 евро по света.

Виното е от тези запомнящи се, които се пият по няколко пъти в година максимум.

• Харесвам 2
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Пих това аржентинско,  смес 70% Малбек , от над средно хубавите  е и учудващо цената не е надута, затова ги и купих де.
При средна цена в света 16€, в каса вино е 34лв, което е много добре. Обикновено у нас цените са доста над средната цена.

На другия ден минах да взема още 1, много е хубаво.

IMG_2589.png.8d3fd5d69f6f80e54b8a8109355c1b18.png

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, Alexander каза:

Пих това аржентинско,  смес 70% Малбек , от над средно хубавите  е и учудващо цената не е надута, затова ги и купих де.
При средна цена в света 16€, в каса вино е 34лв, което е много добре. Обикновено у нас цените са доста над средната цена.

На другия ден минах да взема още 1, много е хубаво.

IMG_2589.png.8d3fd5d69f6f80e54b8a8109355c1b18.png

Къде се продава?

• Харесвам 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Био вино от Полигирос, административен център на Халкидики. Преди 40 години доктор купува земя и прави семейна изба, която се налага след години на проба/грешка.

IMG20250830141205.jpg

• Харесвам 4
  • 4 седмици по-късно ...
  • 1 месец по-късно ...
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

От днес до 30.11.2025г. в Интер Експо Център ще могат да се дегустират вина по време на изложението DiVino Test 2025. Събота и неделя ще съм на дегустация 😉🍷. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Във Vino&Tapas в София понякога правят приятни дегустации с храна. Бях на такава с вина от френска изба от Елзас. Много приятни. Даже пиното им беше чудесно предвид, че не е характерно за региона. Последните две степени бяха сервирани с Рийзлинг и Гевюрцтраминер, като и двете бяха Grand Cru. Изключително балансирани и ароматни. Препоръчвам.

Този форум не ме харесва. Снимките ми винаги излизат на обратно, ако са снимани портретно.20251113_001516.jpg.46cf32927715dc14466ca17041425ef2.jpg

20251129_090228.jpg

20251129_090205.jpg

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 14 часа, horus92 каза:

Този форум не ме харесва

Това изказване не ми харесва! Има достатъчно начини да направиш снимките да изглеждат по начина по който искаш.

• Харесвам 1
Публикувано:

Изказването ми е иронично, но отразява настоящото положение. Явно трябва да се снима пейзажно, защото в моята галерия снимките си излизат нормално и няма какво да им се прави, за да се заобикаля бъг в платформата. На другите очевидно портретните излизат нормално.

Публикувано:

има какво да се направи

отваряш снимката в телефона, въртиш напред-назад (нищо че ти изглежда излишно, не е) и записваш (да, това е важно)

ще излезе правилно във форума

реално ако прехвърлиш снимките на компютър ще видиш, че са записани така завъртени както излизат във форума, просто телефона ползва сензорите си за ориентация и ги върти като ги показва в галерията. Обаче щом излязат оттам тия сензори вече ги няма 

• Харесвам 2
Публикувано:
2 hours ago, neuromancer said:

има какво да се направи

отваряш снимката в телефона, въртиш напред-назад (нищо че ти изглежда излишно, не е) и записваш (да, това е важно)

ще излезе правилно във форума

реално ако прехвърлиш снимките на компютър ще видиш, че са записани така завъртени както излизат във форума, просто телефона ползва сензорите си за ориентация и ги върти като ги показва в галерията. Обаче щом излязат оттам тия сензори вече ги няма 

Това с въртенето в телефона го правих. И излизат пак така. По интересното е, че понякога излизат нормално, до сега логика не съм хванал. Ще ги снимам хоризонтално.

Публикувано:

Като отвориш снимката извън телефона, ще видиш как е записана реално, дали наистина е завъртяна и записана. Защото телефонът си ги върти сам. Компютърът или сайтът не могат да ги въртят автоматично.

• Харесвам 1
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Обикновено всички пишем добри коментари, но този път ще е лош, даже много лош.

Capture.JPG.a98d285a57890a617bd1f730f58f0f78.JPG

Вижда се цената и то онлайн, на места е с 5лв по-малко, но с две думи е доста скъпо вино.

Отворих го на нова година, първо вино, подходящо ядене, оставих го да диша 30 мин.

Положението е фрапиращо зле, лично за мен това е плюене в лицето на купувачите и смеене, вижте се колко сте прости.

Дори за 15лв пак щеше да е посредствено, страшно твърд и груб вкус и същевременно не се пие от танин, сбръчква ти се устата и устните.

Аз лично никога до сега не съм пил нещо подобно,  за подобни пари, хайде да е 15лв и да се каже зле е, по-бих го разбрал.

Да се искат такива суми  за това нещо е подигравка.

Понеже след 2-3 опита го оставих и си отворих друго, на следващия ден пак го пробвах, ами не става. Може да се счита вино за гости(неканени), уж скъпо и помпозно (прайвит ризърв) написано на етикета на кирилица, хем икономично!

• Харесвам 3
  • Шок 2
  • Замислям се 1
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Наскоро тествах за една вечер, в домашна компания тези трите, френско, чилийско и италианско.

Рядко се случва да пия три много хубави в една вечер, просто перфектни.

IMG_6739.jpeg.8bff4cce2b60abe69289500d2c3ba820.jpeg

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан!
Пожелаваме ви да бъдете щастливи, да се радвате на живота и никога да не спирате да мечтаете и пътувате! ✈️
Винаги да сте заобиколени от верни приятели и най-важното – да бъдете здрави и обичани!
Наздраве! 🥂
489050809_1261785805743728_2392633122925928602_n.jpg.9bd04816300e89ed6072781619598845.jpg
  • Харесвам 7
  • Благодаря 1
  • 1 месец по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.