Прескочи до съдържание

Пътеки, трекинг, хайкинг в Тенерифе

Alexander

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, searus каза:

Нещо съм пропуснала момента с таксата за Маска, откога искат по над 40 евро (без включен транспорт, пък и задължително трябвало с автобус от Сантяго Дел Тейде)?!? Не че ще се засилим, ама малко прекалено ми идва... 

ние платихме в края на май по 40.66€ на човек с включен задължителен автобусен транспорт от Сантяго дел Тейде до Маска. Също задължително взехме корабче от плажа на Маска до Лос Гигантес - 25€. От там с градски автобус обратно към Сантяго, където бяхме паркирали. От 18.04.2025 г. са тези правила - погледнах кореспонденцията си с тях и резервациите.

We are pleased to announce that between April 10th and 14th, tickets will be offered again including discretionary transportation. The first available reservation date is gonna be April 18th; availability will also be open until November 30.

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Абсурдни цени 65е на човек!! 200 евро за трима, не бих ги дал, има достатъчно други места за ходене - безплатни.

Изобщо положението става безнадеждно и там, половин Европа иска да живее там постоянно след 60+, а другата половина да ходи на разходки.

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:

Но пък места има и няма нужда да резервираш 2 месеца предварително явно 🤣 Определено и ние не бихме ги дали, тъкмо ще имаме повече време за Анага...

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз затова направих Маска без семейството😃 А и нали @Argentique ми заръча цяла Маска, не само мирадори 😉

Преди тези последни промени със задължителния автобус цената беше към 30€, т.е. с 10€ надолу - преживяват се. Този автобус не е общественият, а специализиран шатъл. Ето го, слагат ти печат с надпис Маска и след това при входа на ждрелото проверяват дали си го ползвал.

IMG_3435_Original.jpeg.7428b3be2a3a69c8ef3ca6bb2d9b8557.jpeg

IMG_3434_Original.jpeg.3b2fccda65228d74444be04112f09288.jpeg

За мен преходът си струва да се направи поне веднъж в живота. За толкова други неща давам без особено желание повече пари. След пътеката разходката с лодка до Лос Гигантес е кратка, но приятна - виждаш скалите от водата - няма къде другаде да намериш такава гледка. Може и плаж да се направи преди обратния автобус към Сантяго дел Тейде. Въобще 65€ плащаш, но получаваш цял ден изживявания…🤩

IMG_3613_Original.jpeg.4be9801eb6c533dbb7149afff9c2d1af.jpeg

IMG_3682_Original.jpeg.afcf0a06590bc0d1d96d3fa87e3daae3.jpeg

IMG_3693_Original.jpeg.ef5dc2b9eb1760fd9253225a4e7cd543.jpeg

Предпочитам да харча за емоции, отколкото за храна в ресторант, например 🙂

• Харесвам 5
Публикувано:

Сигурна съм, че е красиво, и ако бях сама, мооожеше и да се прежаля, но за трима си е сума. Ако свършат другите красиви места на острова, може би бихме хвърлили чоп 😉 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 15 минути , searus каза:

Сигурна съм, че е красиво, и ако бях сама, мооожеше и да се прежаля, но за трима си е сума. Ако свършат другите красиви места на острова, може би бихме хвърлили чоп 😉 

Моите домашни любимци не биха оценили ждрелото като мен, особено дъщерята все още не си пада по такива активности. На нея й дай Лондон и Париж 😃

Доколкото си спомням, разходката ми до Монсерат край Барселона излезе пак горе-долу толкова пари за вход и транспорт. Но си права, семейните пътувания са си разход и друго е да харча за себе си 😂

Ето едни много приятно изхарчени 150€ - новогодишен подарък от мен за мен 😆

IMG_5351_Original.jpeg.64dd496c66ebf370cb77a3e0c7fb2fa3.jpeg

• Харесвам 4
  • Браво 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.