Прескочи до съдържание

Куба - един поглед през моите очи в началото на 2017-та

Mary

Препоръчани мнения

52 minutes ago, Mary said:

Благодаря на Rainy, че направи възможно това пътуване!!!

Чакам с нетърпение следващото ни съвместно пътуване, за което ще ви разкажа с удоволствие!

Аз ти благодаря - и не само на думи! За Куба трябват много специални сетива и изключително шарен вътрешен свят. Дано си седна на четирибуквието и споделя и за моите усещания... 

П.П. Извинявам се за офтопика, но се изкуших и ти ще ми простиш: за протокола - следващото съвместно пътуване е месец юни, 9 дни с кола Англия и Шотландия: Stratfort upon Avon, Warwick, Distric Lake и Honister Pass, Hadrian's Wall, Glencoe, Fort William, Kinlochleven -> ферибот -> остров Skye, Applecross Peninsula и Western Pass Coastal Route, Dunnotar, Edinburgh, East Scotland, York. Не споменавам пивоварните :biggrin:

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 51 минути , NeDa13 каза:

Препоръка за медицински застраховки? 

Такава, която покрива Куба. Останалото е въпрос на нива на покритие. Куба се слави с прекрасно здравеопазване - пожелавам ти да не го пробваш. Не мога да дам конкретна препоръка, защото  ползвам годишна такава, издадена в UK. 

преди 52 минути , NeDa13 каза:

И как стои въпроса с телефонните разговори в Куба, ще имаме на разположение българска и UK карта.

Мога да се изкажа за UK картата. Операторът ми изрично беше подчертал, че картата не функционира в Куба. Всъщност, телефонът ми беше непрекъснато в самолетен режим (за да не бъде блокиран случайно wi-fi функцията му - Самсунг е).

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.