DGTG Публикувано: 4 март Публикувано: 4 март Направих си резервация през букинг, при която не ми поискаха данните на КК, за гарантиране на резервацията, но по-късно получих съобщение, че трябва да направя банков превод със стойността на първата нощувка. ОК ли е това, нормално ли е, че до сега не съм имала такива резервации?
searus Публикувано: 4 март Публикувано: 4 март Преди 1 час, DGTG каза: Направих си резервация през букинг, при която не ми поискаха данните на КК, за гарантиране на резервацията, но по-късно получих съобщение, че трябва да направя банков превод със стойността на първата нощувка. ОК ли е това, нормално ли е, че до сега не съм имала такива резервации? Виж в условията какво пише, понякога е с банков трансфер, но трябва изрично да е посочено, иначе аз не бих платила, или поне бих се обадила на съпорта първо... 1
Bellaero Публикувано: 7 март Публикувано: 7 март Здравейте! Мисля, че една резервация ще ми е проблемна. Букнах настаняване в Италия на доста ниска цена, обектът е нов за букинг. В еърбнб се отдава от дълго време и има много отзиви. Обаче нищо не получавам от хоста, както при всяка друга резервация. Сутринта му писах, не отговаря. Датите, които резервирах, стоят свободни в еърбнб. Не намирам телефон на букинг.
searus Публикувано: 7 март Публикувано: 7 март преди 29 минути , Bellaero каза: Здравейте! Мисля, че една резервация ще ми е проблемна. Букнах настаняване в Италия на доста ниска цена, обектът е нов за букинг. В еърбнб се отдава от дълго време и има много отзиви. Обаче нищо не получавам от хоста, както при всяка друга резервация. Сутринта му писах, не отговаря. Датите, които резервирах, стоят свободни в еърбнб. Не намирам телефон на букинг. Да не е от онези апартаменти, които не резервираш веднага, а е едва след одобрение от собственика? Рядко отговарят такива, по-скоро седят в букинг за реклама явно, друга причина не се сещам...
Bellaero Публикувано: 7 март Публикувано: 7 март Не зная. Как да разбера това? Имам потвърдена резервация от букинг.
searus Публикувано: 7 март Публикувано: 7 март Щом е потвърдена, аз бих си я оставила и бих си избрала 2-3 резерви, да мога да реагирам бързо когато се наложи Букинг да ми асистират в търсенето на ново настаняване с разликата в цената за тяхна сметка 😉 Ако не е спешно, бих им драснала едно съобщение за всеки случай (на Букинг) 1
stanimir Публикувано: 7 март Публикувано: 7 март Ако не ти отговаря си направи план Б.Във всеки един момент хоста може да канселира резервацията и да увиснеш. Случвало ми се е няколко пъти , винаги цената е била подозрително ниска спрямо подобни настанявания в района. Някой път може да е заложено умишлено , друг път хоста може да е забравил да си ъпдейтне цената в платформата и няколко резервации са се "промушили" точно в този прозорец.
Bellaero Публикувано: 7 март Публикувано: 7 март Да, цената беше по-ниска от цените в района.Имаше обявен дискаунт за ново настаняване. А от цената в другата платформа беше почти наполовина по-ниска. Не знам възможно ли е да съм попаднала на някой завеян италианец просто. Защото не си е погледнал изобщо нещата, нито в букинг, нито в бнб. Не е много далече, в средата на април. Чудя се да звънна ли на хоста, или първо да се свържа с букинг.
Doctor Who Публикувано: 7 март Публикувано: 7 март преди 4 минути , Bellaero каза: Да, цената беше по-ниска от цените в района.Имаше обявен дискаунт за ново настаняване. А от цената в другата платформа беше почти наполовина по-ниска. Не знам възможно ли е да съм попаднала на някой завеян италианец просто. Защото не си е погледнал изобщо нещата, нито в букинг, нито в бнб. Не е много далече, в средата на април. Чудя се да звънна ли на хоста, или първо да се свържа с букинг. Букинг и ако обещаят нещо нека е писмено.
iMari Публикувано: 7 март Публикувано: 7 март От колко време се опитваш да се свържеш с хоста? Напълно възможно е да е завеян. Аз пиша първо през чата на Букинг и ако хоста не отговори, продължавам в whatsapp, там поне няма как да пропусне съобщение и виждаш кога е на линия.
Bellaero Публикувано: 7 март Публикувано: 7 март От днес сутринта 🙂 А резервацията направих преди три дена. Снощи направих още една и веднага получих обратно съобщение от хоста. Нали имат някаква онлайн регистрация в Италия, възможно е и автоматично да се пращат. Но в последните месеци няколко пъти ходя в Италия и всеки път веднага след резервация получавам от хоста.
Фил Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март Установявам, че е изчезнала опцията "show private rooms only" , която излизаше точно под филтрите и с която можеше да се изключат груповите спални помещения на хостелите. Нещо само при мен ли е това, или вече си е така и ако да - откога? 1
Argentique Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март преди 5 минути , Фил каза: Установявам, че е изчезнала опцията "show private rooms only" , която излизаше точно под филтрите и с която можеше да се изключат груповите спални помещения на хостелите. Нещо само при мен ли е това, или вече си е така и ако да - откога? Като зададеш малък бюджет, ще ти покаже 😄 1
Фил Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март преди 11 минути , Argentique каза: Като зададеш малък бюджет, ще ти покаже 😄 Ами не, пак не ми показва. А и каква е логиката?
bobole4e Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март преди 2 минути , Фил каза: Ами не, не ми показва. А и каква е логиката? Аз избирам отстрани собствена баня и така филтрирам общите помещения, хостели и подобни. 2
Argentique Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март преди 4 минути , Фил каза: Ами не, не ми показва. А и каква е логиката? На мен ми показва. Логиката е, че когато съм с неограничен бюджет, никога не ми вади хостели горе, освен ако не съм ги подредила по цена. Пък понеже съм все с ограничен 😄 и си ги подреждам как да е и махам хостели. И си гледай цените в приложението после, напоследък все по-ниски взимам оттам. Ред. Собствената баня не маха всички хостели. Отделно някои собственици на апартаменти не я включват в описанието. И когато търся само апартамент, не маркирам собствена баня, а само ап-т. 2
iMari Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март Там си е опцията: Но ако веднъж си я избрал или затворил банера не се показва пак при рифрешване. Трябва да затвориш прозореца и да пробваш наново. 1
Фил Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март В момента, bobole4e каза: Аз избирам отстрани собствена баня и така филтрирам общите помещения, хостели и подобни. Да, това беше първото, което ми хрумна, ама не помага особено :
Argentique Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март Ето виж разликата с бюджета, примерна. На по-ниския вади самостоятелни стаи
Фил Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март В момента, iMari каза: Там си е опцията: Но ако веднъж си я избрал или затворил банера не се показва пак при рифрешване. Трябва да затвориш прозореца и да пробваш наново. Браво, ама при мен изчезна Затварях, отварях, в инкогнито режим - нищо не помага ...
Argentique Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март Всъщност аз търсех за двама, а за един без никакви почти филтри пак си ми показва самостоятелните стаи:
Фил Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март преди 9 минути , Argentique каза: На мен ми показва. Не виждам да ти показва това, което питам - "show private rooms only", като в скрийншота на iMari преди 7 минути , Argentique каза: Ето виж разликата с бюджета, примерна. На по-ниския вади самостоятелни стаи Интересува ме търсене с подреждане по цена
Argentique Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март преди 1 минута , Фил каза: Не виждам да ти показва това, което питам - "show private rooms only", като в скрийншота на iMari Пише го на български. И по цена е подредено. 2
Фил Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март преди 52 минути , Argentique каза: Пише го на български. И по цена е подредено. Да, виждам го във втория ти скирйншот, в първия ти скрийншот го няма При мен по никакъв начин не се появява
vorbis Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март Фил, тъкмо пробвах в британската версия, сортирах по цена и опцията за частни стаи си стои. 1
Препоръчани мнения
Публикувано от Ivko,
телефони за връзка
Препоръчано от neuromancer
3 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега