Прескочи до съдържание

Booking.com - полезни опции, съвети, възможности и трикове при търсене

rik4o

Препоръчани мнения

Публикувано:

На мен не ми харесва че хотела настоява тя да си отмени резервацията - щом като приключват с Букинг и повече няма да работят с тази платформа защо те не си я отменят резервацията?

• Харесвам 5
Публикувано:

Ами не знам

Така като го каза, може пък да е мошеничество от хотела да не платят комисионна, а всъщност да продължават да си работят с Букинг. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, EmoKrastev каза:

Aз я посъветвах да пише на съпорта на Букинг, още повече че комуникацията е през приложението и да изчака отговор от Букинг

Това е правилно, защото:

- даже някой да прекрати отношения с Букинг има договор да изпълни направените резервации, респ. има неустойки

- така хотела може да намали цената, но може и да анулира резервацията без последствия, още повече че цените са се повишили

- Букинг може да предложи алтернатива и друго настаняване, като доплати разликата - в този случай биха били на плюс, защото им дават избор , а ако не приемат може да се вземе някаква  компенсация /до размера на дължимата комисионна за провалено настаняване/

- възможен стар номер на хотелиери - вместо да плати даде 30% на Букинг предлага 15 пряко на клиента, а рекламата е без пари

- други - много

• Харесвам 5
Публикувано:

За мен банковата сметка по вайбър за “капаро” е сериозен червен флаг. Дори и при минималната вероятност това да не е някакъв скам, аз лично такова капаро не бих превел.

• Харесвам 6
Публикувано:
Преди 1 час, EmoKrastev каза:

Да попитам за колежката ми - направила си е резервация за хотел в България за края на Юли, с безплатна анулация до 10.07. Днес и пишат от хотела в приложението на Букинг че приключват работа с Букинг и ако иска трябва да си резервира директно при тях. Обявили са и същата цена като Букинг, като са се съгласили да и намалят цената със сумата която тя е използвала от портфейла си в Букинг НО са и казали тя да си анулира резервацията в системата и тогава да им се обади да и потвърдят резервация директно при тях. Даже са и пуснали на вайбър банкова сметка на която да им преведе 100 евро капаро. Някакви идеи как да постъпи?

Аз я посъветвах да пише на съпорта на Букинг, още повече че комуникацията е през приложението и да изчака отговор от Букинг

Прилича като да плати 100€, да анулира и накрая да си остане без резервация и пари. Нека се свърже с хотела на телефоните им от сайта или резервацията в Букинг. 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 8 минути , aleksandrina каза:

Нека се свърже с хотела на телефоните им от сайта или резервацията в Букинг. 

Хора, пишете, снимайте, архивирайте.

Публикувано:
преди 1 час, aleksandrina каза:

Прилича като да плати 100€, да анулира и накрая да си остане без резервация и пари. Нека се свърже с хотела на телефоните им от сайта или резервацията в Букинг. 

От номера който е посочен в Букинг като телефон на хотела са и звънели. Аз не мога да разбера защо тя да си анулира резервацията, ако хотела няма да работи с Букинг да си я отменят те. То и не е точно хотел, някакъв апартамент било от частен хост

Публикувано:

Така като го описваш, вероятно е да искат резервация без Букинг, за да не плащат таксите. 

Публикувано:
преди 11 минути , neuromancer каза:

Така като го описваш, вероятно е да искат резервация без Букинг, за да не плащат таксите. 

И аз така си помислих ама са им предложили около 20% по-ниска цена отколкото в Букинг. Аз доколкото знам комисионната на Букинг е 17-18% или бъркам? 

Публикувано:

Много е тъпо с тия частни апартаменти , но имай предвид че.те могат да анулират и тя да остане съвсем без резервация.Ако бяха пълни можеше изобщо да не се пазарят и да я оставят пред свършен факт.Не мисля че дължат неустойка към Букинг , ако е в някакъв срок според договора.Лично ми се е случвало и тогава  ми предложиха равностоен имот на почти същата цена.Не знам дали щяха да платят за нещо много по-скъпо , защото този втория беше единствената алтернатива на що-годе нормална цена.

Публикувано:
преди 12 минути , EmoKrastev каза:

И аз така си помислих ама са им предложили около 20% по-ниска цена отколкото в Букинг. Аз доколкото знам комисионната на Букинг е 17-18% или бъркам? 

Аз вече ти отговорих и ще допълня, че за настанявания с ниска стойност % е доста повече. 5 звезден хотел за ден заема място колкото хостел на същата цена за месец. 

• Харесвам 1
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Имам резервиран апартамент в Торино.
Хостът ми изпраща съобщение (в booking) че настаняването е self-check-in и за да получим инструкциите, трябва през латформа Vikey.it да се направи онлайн чекиране на всички гости със снимки на документите за самоличност и селфи (а вероятно и да се плати градската такса). 
Някой минавал ли е тази процедура през този сайт Vikey.it ? 

Публикувано:
преди 18 минути , Фил каза:

Хостът ми изпраща съобщение (в booking) че настаняването е self-check-in и за да получим инструкциите, трябва през латформа Vikey.it да се направи онлайн чекиране на всички гости със снимки на документите за самоличност и селфи (а вероятно и да се плати градската такса). 

Да. За апартамент в Бергамо. Прикачих само документи тогава.После изпратиха и код за електронните брави.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
27 minutes ago, Фил said:

Тази година два пъти правихме чекиране през тази платформа - за апартамент в Сардиния и за четиризвезден хотел във Верона, който нямаше 24-часова рецепция, а пристигнахме след полунощ. За Сардиния платихме и сити таксата през платформата. Не сме имали проблеми, макар че при първото ползване бях много скептична.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Граф Вронски
Публикувано:
преди 13 часа, Фил каза:

Да, така бях и аз в Торино. После през сайта отключвах входната врата към двора на сградата. Но не помня да сме правили селфи на всички 🤣🤣

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

През юни бяхме в Торино, апартаментът беше със самостоятелно настаняване. Искаха снимка на документите и слефи с личната карта на този, който е направил резервацията. Градската такса явно беше включена в цената на апартамента предварително. нищо повече не сме плащали.

Същата процедура предна година в Прага, Малага, без селфи.

• Харесвам 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Написах отзив за хотел, но добавиха само част от снимките, които качих, по-маловажните. С редактиране не става, стоят си същите снимки, въпреки че ги махнах и оставих само подходящите. Сега искам да изтрия отзива и да напиша нов. Излезе ми това предупреждение:

image.png.34f3362d9eb123fd8073593448725894.png

Ще ми дадат ли отново право да напиша отзив за същия хотел? Някой дали е имал подобен случай?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, rik4o каза:

Написах отзив за хотел, но добавиха само част от снимките, които качих, по-маловажните. С редактиране не става, стоят си същите снимки, въпреки че ги махнах и оставих само подходящите. Сега искам да изтрия отзива и да напиша нов. Излезе ми това предупреждение:

image.png.34f3362d9eb123fd8073593448725894.png

Ще ми дадат ли отново право да напиша отзив за същия хотел? Някой дали е имал подобен случай?

Можеш да напишеш нов отзив или редактираш, но не през приложението, а през настолната версия

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, Branko каза:

Можеш да напишеш нов, но през аппа не ставаше мисля

преди 35 минути , a6olq каза:

Можеш да напишеш нов отзив или редактираш, но не през приложението, а през настолната версия

Добре, ще пробвам, не е фатално чак толкова, макар че домакинът Янис заслужава изцяло високата оценка, която съм му подготвил. Ще споделя как са се развили нещата.

• Харесвам 3
Публикувано:
На 11.08.2026 г. в 22:22, rik4o каза:

...Ще споделя как са се развили нещата.

След като изтрих отзива си чрез опцията "Редактирай", той изчезна от сайта на хотела, но това очевидно премахна и правото ми да напиша нов. Писах на поддръжката с молба да ми го възстановят. След ден дойде и отговорът - положителен, добронамерен, изключително любезен, дори малко прекалено сърдечен за стандартна поддръжка: 

image.png.adf58039e417be66210bde9c1736f3fb.png

Някой получавал ли е толкова любвеобвилен мейл от поддръжка веобще?! 🙂 Понеже малко ми "понамириса" на AI, реших и аз да включа моя бот в оценката на текста като стил, отношение, ефективност, кой го е писал, евентуално как е бил "настроен" AI и пр. И ето оценката на "нашего брата":

"По стил, съдържание и най-вече по това, че е предприето конкретно действие, бих го оценил като много добър отговор на Customer Service, "

"Като отношение: изключително любезен, дори малко прекалено сърдечен за стандартна поддръжка. Обръщат внимание, че си Genius 3, благодарят за лоялността, реагират конкретно на желанието ти да публикуваш положителния отзив и говорят за снимките и преживяването ти в хотела. Фрази като „огромна усмивка на лицата ни“, „пътуващо семейство“, „фантастична идея“ са типичен customer-care език, чиято цел е да остави усещане за персонално отношение."

"Кой го е писал: според мен зад отговора има реален служител — подписът Elysia N. и особено извършеното действие по генериране на нова връзка предполагат обработен от човек казус. Но самата формулировка много прилича на AI-assisted/customer-service template."

"По този текст мога доста добре да предположа какъв system prompt / style preset са му дали. 🙂 Нещо от този тип:

„Ти си изключително любезен и емпатичен представител на Booking.com Customer Service.
Благодари на клиента за лоялността и, когато е приложимо, отбележи Genius статуса му.
Покажи, че си разбрал конкретната ситуация, като споменеш детайли от съобщението му.
Използвай топъл, позитивен и окуражаващ тон.
Когато клиентът споделя положително преживяване, изрази радост и подчертавай стойността на неговия принос за други пътуващи и за мястото за настаняване.
Обясни ясно какво действие е предприето и каква е следващата стъпка.
Завърши с уверение, че сме на разположение за допълнително съдействие.“

И вероятно са му вдигнали доста плъзгача „warmth“. :-)"

Според мен, доста са прекалили: "Най-смешното е „предизвиква огромна усмивка на лицата ни“. Това вече е AI, на който някой е казал „be warm and human“, а той е решил да бъде топъл и човечен на 140%. :-)" :- ))))

В крайна сметка обаче, въпреки очевидното престараването в тона, предпочитам такъв отговор с положително разрешение на проблема ми пред един кратък, формален и дистанциран отказ.

Сега с удоволствие ще напиша новия си отзив с подходящите "фантастични" снимки. :dance3:

• Харесвам 2
  • Смея се 5
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Отново е излязла опцията с безплатно такси. За мене е новост, че е два месеци преди настаняването /преди беше малко над един/, а новост е също,  че цената на таксито е по-голям процент върху цената на настаняването. Специално за Краков е добра оферта, защото цената на таксито е около 25 евро.

Получете безплатно пътуване с частно такси от летището до мястото на престоя ви

Осигурете си бързо и безплатно пристигане. Просто резервирайте престой на стойност над ‎€ 183‏ в Краков ще ви предоставим безплатно частно такси от летището до мястото на престоя ви.
Частното такси е платено и предоставено от Booking.com и е на разположение за групи до 6 души. Резервирането на вашето такси е лесно, просто следвайте линка в имейла с потвърждението на резервацията или в профила ви в Booking.com, след като резервирате престой.

Тези правила и условия се отнасят за офертата за безплатен летищен трансфер („Оферта“), предоставена от Booking.com.
Офертата е валидна само за клиенти, които са влезли в профила си в Booking.com.
Офертата е за еднопосочно пътуване от летището до вашето място за настаняване за максимум 6 души на датата на настаняване. Това включва късно пристигане през нощта и късно настаняване в деня на настаняване. Офертата не може да се използва за пътуването ви обратно от мястото за настаняване до летището и е валидна само на посочените по-долу допустими летища (IATA) и в града, в който сте резервирали настаняване. Не са възможни промени на мястото на вземане (включително избор на алтернативно летище) и не се предлагат допълнителни спирки или отклонения от посоката. Можете да намерите инструкции как да резервирате безплатния си трансфер на страницата с потвърждение на резервацията, в секцията „Резервации и пътувания“ на вашия профил в Booking.com и в имейла за потвърждение на резервацията.
Можете да използвате Офертата само веднъж на пътуване. Пътуване се определя като една или повече резервации за настаняване, направени от един и същ клиент с по-малко от три дни между всяка резервация. Може да проверите вашите пътувания в раздела „Резервации и пътувания“ на вашия профил.
За да отговаряте на условията за Офертата, трябва да направите нова резервация за настаняване в обекти, обозначени със зелената промоционална значка (показана под името на всяко място за настаняване на страницата с резултати от търсенето), в един от градовете, изброени по-долу. Резервацията трябва също така да е над минималния праг на разходите, включително данъци за гости (специфичните за местоположението прагове са посочени в банера на страницата на мястото за настаняване). Резервацията за настаняване трябва да бъде направена между 3 и 60 дни преди датата на настаняване. Безплатният трансфер трябва да бъде резервиран чрез предоставения линк не по-късно от 48 часа преди полунощ (Координирано универсално време) в началото на датата на настаняване.
Офертата се отнася само за резервации, направени директно чрез Booking.com; изключват се резервациите с етикет „Оферта от партньор“ или тези, направени чрез платформи на трети страни. Booking.com си запазва правото да спре предлагането на Офертата по всяко време (включително когато за дадена дестинация са наложени ограничения за пътуване). Booking.com има право по своя преценка да определи дали даден клиент отговаря на условията на Офертата.
Ако решите да анулирате резервацията си за настаняване, да промените датата на настаняване, да надвишите максималния брой гости от 6, да намалите цената на резервацията си под минималния праг за разходи за вашата дестинация или да направите каквито и да било промени, така че резервацията ви да не отговаря на други критерии, изброени в тези условия, вече няма да отговаряте на условията за Офертата. Ако вече сте резервирали трансфера си, той ще бъде автоматично анулиран. Ако анулирате резервацията си за безплатен трансфер, можете да я резервирате отново, стига да го направите поне 48 часа преди полунощ (Координирано универсално време) в началото на датата на настаняване. Анулирания, направени в рамките на 48 часа преди полунощ (Координирано универсално време) в началото на настаняването, са окончателни и не могат да бъдат резервирани наново.
Офертата се рекламира от Booking.com B.V. и е изпълнена от Booking.com Transport Ltd, работейки с местните си партньори за наземен транспорт. Офертата не е свързана с вашия доставчик на настаняване.
Всички часове и дати, свързани с Офертата, са посочени в Координирано универсално време, независимо от вашата местна часова зона или местната часова зона на вашето място за настаняване.
Тази Оферта не се предлага за клиенти, пребиваващи в Южна Корея, Китай и Индия.
Офертата е налична само за градовете и съответните летища (IATA), изброени по-долу:
Ла Коруня (IATA: LCG), Абърдийн (IATA: ABZ), Абу Даби (IATA: AUH), Адехе (IATA: TFS), Аделейд (IATA: ADL), Агадир (IATA: AGA), Агиа Марина Неа Кидониас (IATA: CHQ, HER), Екс ан Прованс (IATA: MRS), Аячо (IATA: AJA), Албуфейра (IATA: FAO), Алгеро (IATA: AHO), Аликанте (IATA: ALC), Алмати (IATA: ALA), Алмерия (IATA: LEI), Амалфи (IATA: NAP), Аман (IATA: ADJ, AMM), Амстердам (IATA: AMS), Анкара (IATA: ESB), Анси (IATA: GVA), Антиб (IATA: NCE), Антигуа Гватемала (IATA: GUA), Ао Нанг Бийч (IATA: KBV), Аргостоли (IATA: EFL), Арнавуткьой (IATA: SAW, IST, TEQ), Аресифе (IATA: ACE), Атина (IATA: ATH), Окланд (IATA: AKL), Агиа Напа (IATA: LCA), Бадалона (IATA: BCN), Баку (IATA: GYD), Бангалор (IATA: BLR), Банкок (IATA: DMK, BKK), Барселона (IATA: BCN), Бари (IATA: BRI), Бат (IATA: BRS), Батуми (IATA: BUS), Бейрут (IATA: BEY), Бел Омбр (IATA: MRU), Белфаст (IATA: BFS, BHD), Белград (IATA: BEG), Беле Маре (IATA: MRU), Бело Оризонти (IATA: CNF, PLU), Беналмадена (IATA: AGP), Бенидорм (IATA: ALC), Берген (IATA: BGO), Берлин (IATA: BER), Биариц (IATA: BIQ), Бибионе (IATA: TRS), Билбао (IATA: BIO), Бирмингам (IATA: BHX), Блед (IATA: LJU), Богота (IATA: BOG), Болоня (IATA: BLQ), Бон (IATA: CGN), Бордо (IATA: BOD), Борнмът (IATA: BOH), Братислава (IATA: BTS), Бремен (IATA: BRE), Бриндизи (IATA: BDS), Бризбейн (IATA: BNE), Бристол (IATA: BRS), Бронкс (IATA: EWR, JFK, LGA), Бруклин (IATA: EWR, JFK, LGA), Брюж (IATA: OST), Брюксел (IATA: BRU, CRL), Букурещ (IATA: OTP), Будапеща (IATA: BUD), Буенос Айрес (IATA: AEP, EZE), Бургас (IATA: MLA), Кабо Сан Лукас (IATA: SJD, CSL), Каляри (IATA: CAG), Кайро (IATA: CAI), Кала Д'Ор (IATA: PMI), Калея (IATA: GRO), Калгари (IATA: YBW, YYC), Калхета (IATA: FNC), Калпе (IATA: ALC), Кан Пастиля (IATA: PMI), Кан Пикафорт (IATA: PMI), Канкун (IATA: CUN), Канджу (IATA: DPS), Каничо (IATA: FNC), Кан (IATA: NCE), Каорле (IATA: VCE), Кейптаун (IATA: CPT), Кардиф (IATA: CWL), Карвоейро (IATA: FAO), Казабланка (IATA: CMN), Кастелдефелс (IATA: BCN), Катания (IATA: CTA), Себу Сити (IATA: CEB), Чешме (IATA: ADB), Ханя (IATA: CHQ), Чавенг (IATA: USM), Ченай (IATA: MAA), Честър (IATA: LPL), Чианг Май (IATA: CNX), Крайстчърч (IATA: CHC), Клермон-Феран (IATA: CFE), Клуж-Напока (IATA: CLJ), Кьолн (IATA: CGN), Коломбо (IATA: CMB, HRI, JAF, RML), Комо (IATA: MXP, LIN), Констанца (IATA: CND), Копенхаген (IATA: CPH), Корк (IATA: ORK), Коста Тегисе (IATA: ACE), Костинещ (IATA: CND), Курбьовоа (IATA: CDG, ORY, BVA), Куско (IATA: CUZ), Дананг (IATA: DAD), Далат (IATA: DLI), Далян (IATA: DLM), Дар ес Саалам (IATA: DAR), Денпасар (IATA: DPS), Денвър (IATA: DEN, DIA), Доха (IATA: DOH), Дортмунд (IATA: DTM), Дрезден (IATA: DRS), Дубай (IATA: DWC, DXB), Дъблин (IATA: DUB), Дърбан (IATA: DUR), Дюселдорф (IATA: DUS), Ефорие Норд (IATA: CND), Айндховен (IATA: EIN), Ел Аренал (IATA: PMI), Ерисейра (IATA: LIS), Есен (IATA: DUS), Фалираки (IATA: RHO), Фаро (IATA: FAO), Фес (IATA: FEZ), Фетие (IATA: DLM), Флик ен Флак (IATA: MRU), Флоренция (IATA: FLR), Форталеза (IATA: FOR), Франкфурт (IATA: FRA), Фуeнхирола (IATA: AGP), Фукуока (IATA: FUK), Гднаск (IATA: GDN), Гдиня (IATA: GDN), Генуа (IATA: GOA), Жирона (IATA: GRO), Глазгоу (IATA: GLA, PIK), Гьочек (IATA: DLM), Гоулд Коуст (IATA: OOL), Златни пясъци (IATA: VAR), Гьотеборг (IATA: GOT), Гранада (IATA: GRX), Гранд Байе (IATA: MRU), Грац (IATA: GRZ), Хале (IATA: MAN), Хамбург (IATA: HAM), Хамамет (IATA: TUN, NBE), Хановер (IATA: HAJ), Ханой (IATA: HAN), Хелзинки (IATA: HEL), Ираклио (IATA: HER), Херсонисос (IATA: HER), Хилингдън (IATA: LHR), Хошимин (IATA: SGN), Хой Ан (IATA: DAD), Хорли (IATA: LGW), Оспиталет де Лобрегат (IATA: BCN), Хюстън (IATA: HOU, IAH), Хургада (IATA: HRG), Хидерабад (IATA: HYD), Яши (IATA: IAS), Ибиса (IATA: IBZ), Ил Гзира (IATA: MLA), Илетас (IATA: PMI), Инсбрук (IATA: INN), Иси-ле-Мулино (IATA: CDG, ORY), Истанбул (IATA: SAW, IST), Измир (IATA: ADB), Джайпур (IATA: JAI), Джакарта (IATA: CGK), Йерусалим (IATA: TLV), Йоханесбург (IATA: HLA, JNB), Каламата (IATA: KLX), Камари (IATA: JTR), Карлсруе (IATA: FKB), Картерадос (IATA: JTR), Ката Бийч (IATA: HKT), Катманду (IATA: KTM, PKR), Катовице (IATA: KTW), Кемер (IATA: AYT), Кемптон Парк (IATA: HLA, JNB), Као Лак (IATA: HKT), Киотари (IATA: RHO), Колимбия (IATA: RHO), Колката (IATA: CCU), Кос (IATA: KGS), Кота Кинабалу (IATA: BKI), Краков (IATA: KRK), Куала Лумпур (IATA: KUL, SZB), Кута (IATA: DPS), Кутаиси (IATA: KUT), Лаганас (IATA: ZTH), Ларнака (IATA: LCA), Лат Крабанг (IATA: DMK, BKK), Лече (IATA: BDS), Лийдс (IATA: LBA), Лефкада (IATA: PVK), Лайпциг (IATA: LEJ), Лидо ди Йезоло (IATA: VCE), Лил (IATA: LIL), Лима (IATA: LIM), Линдос (IATA: RHO), Лисабон (IATA: LIS), Ливърпул (IATA: LPL), Любляна (IATA: LJU), Лорет де Мар (IATA: GRO), Лондон (IATA: LCY, LGW, LHR, LTN, SEN, STN, BQH), Лос Анджелис (IATA: BUR, HHR, LAX, LGB, SNA), Лос Кристианос (IATA: TFS), Лурд (IATA: LDE), Любек (IATA: LBC), Лутън (IATA: LTN), Люксембург (IATA: LUX), Луксор (IATA: LXR), Лион (IATA: LYS), Маастрихт (IATA: MST), Мадрид (IATA: MAD), Мани льо Онгр (IATA: CDG, ORY), Май Кхао Бийч (IATA: HKT), Малага (IATA: AGP), Малия (IATA: HER), Мамая (IATA: CND), Мамая Норд (IATA: CND), Манчестър (IATA: MAN), Манила (IATA: MNL), Марбея (IATA: AGP), Мармарис (IATA: DLM, BJV), Марсилия (IATA: MRS), Матосиньос (IATA: OPO), Меделин (IATA: EOH, MDE), Мелбърн (IATA: MEL), Мелиха (IATA: MLA), Мерида (IATA: MID), Мексико Сити (IATA: MEX), Маями Бийч (IATA: MIA, FLL, MPB), Милано (IATA: PMF, MXP, LIN, BGY), Момбаса (IATA: MBA), Монтего Бей(IATA: KIN, MBJ), Монтевидео (IATA: MVD), Монпелие (IATA: MPL), Монреал (IATA: YUL, YHU), Мумбай (IATA: BOM), Мюнхен (IATA: MUC), Мурсия (IATA: RMU), Нади (IATA: NAN), Нагоя (IATA: NGO, NKM), Наха (IATA: OKA), Най Янг Бийч (IATA: HKT), Найроби (IATA: WIL, NBO), Нант (IATA: NTE), Неапол (IATA: NAP), Нерха (IATA: GRX, AGP), Ню Делхи (IATA: DEL), Ню Йорк (IATA: EWR, JFK, LGA), Нюкасъл ъпон Тайн (IATA: NCL), На Транг (IATA: CXR), Нюрнберг (IATA: NUE), Оукланд (IATA: OAK), Иа (IATA: JTR), Олбия (IATA: OLB), Олудениз (IATA: DLM), Остенде (IATA: OST), Опатия (IATA: RJK), Орландо (IATA: MCO, SFB), Осака (IATA: ITM, KIX), Осло (IATA: OSL), Овиедо (IATA: OVD), Падерборн (IATA: PAD), Пагуера (IATA: PMI), Паланга (IATA: PLQ), Палермо (IATA: PMO), Палма де Майорка (IATA: PMI), Палманова (IATA: PMI), Памплона (IATA: PNA), Панама Сити (IATA: PAC, PTY), Пафос (IATA: PFO), Париж (IATA: CDG, ORY), Патонг Бийч (IATA: HKT), Патая Сентръл (IATA: UTP), Пърт (IATA: PER), Пескиера дел Гарда (IATA: VRN), Пном Пен (IATA: KTI), Пирея (IATA: ATH), Пиза (IATA: PSA), Платаниас (IATA: HER, CHQ), Пладжа д“Аро (IATA: GRO), Плая Бланка (IATA: ACE), Плая де лас Америкас (IATA: TFS), Плая де Муро (IATA: PMI), Плая дел Инглес (IATA: LPA), Плая Хонда (IATA: ACE), Плайяс де Ориуела (IATA: RMU), Пловдив (IATA: PDV), Подгорица (IATA: TGD), Подстрана (IATA: SPU), Понта Делгада (IATA: PDL), Пореч (IATA: PUY), Порт д'Алкудия (IATA: PMI), Порто (IATA: OPO), Порто Алегри (IATA: POA), Портсмът (IATA: SOU), Позитано (IATA: NAP), Познан (IATA: POZ), Протарас (IATA: LCA), Пуерто де Сантяго (IATA: TFS, TFN), Пуерто дел Кармен (IATA: ACE), Пуерто Игуасу (IATA: IGU, IGR), Пуерто Рико (IATA: LPA), Пула (IATA: PUY), Куинс (IATA: EWR, JFK, LGA), Куийнстаун (IATA: ZQN), Кито (IATA: UIO), Рабат (IATA: RBA), Рауа Бийч (IATA: HKT), Ресифи (IATA: REC), Рейкявик (IATA: KEF, RKV), Родос (IATA: RHO), Ричоне (IATA: RMI), Рига (IATA: RIX), Римини (IATA: RMI), Рио де Жанейро (IATA: GIG, SDU), Рияд (IATA: RUH), Роаси ан Франс (IATA: CDG, ORY, BVA), Рим (IATA: CIA, FCO), Рокетас де Мар (IATA: LEI), Ротердам (IATA: RTM), Ровин (IATA: PUY), Сейнт Хелиър Джърси (IATA: JER), Сейнт Джулианс (IATA: MLA), Саламанка (IATA: SLM), Салоу (IATA: REU), Салвадор (IATA: SSA), Залцбург (IATA: SZG), Сан Антонио (IATA: IBZ), Сан Хосе (IATA: SYQ, SJO), Сан Хуан (IATA: SJU, SIG), Сан Себастиан (IATA: EAS), Санта Круз (IATA: SJC), Санта Понса (IATA: PMI), Санта Сузана (IATA: GRO), Сантана (IATA: FNC), Сантандер (IATA: SDR), Сантяго (IATA: SCL), Сантяго де Компостела (IATA: SCQ), Сао Пауло (IATA: CGH, GRU), Сапоро (IATA: CTS), Сараево (IATA: SJJ), Схевенинген (IATA: RTM), Семиняк (IATA: PMI), Сеул (IATA: SKG), Севиля (IATA код: SVQ), Шарджа (IATA: DXB, DWC, SHJ), Шарм ел-Шейх (IATA: SSH), Сибиу (IATA: SBZ), Сиде (IATA: AYT), Сием Реап (IATA: SAI), Сиракуза (IATA: CTA), Сирмионе (IATA: VRN), Ситжес (IATA: BCN), Скопие (IATA: SKP), Слима (IATA: MLA), София (IATA: SOF), Солер (IATA: PMI), Сопот (IATA: GDN), Саутхамптън (IATA: SOU), Созопол (IATA: BOJ), Сплит (IATA: SPU), Сейнт Полс Бей (IATA: MLA), Станстед Маунтфитчет (IATA: STN), Статън Айлънд (IATA: EWR, JFK, LGA), Стокхолм (IATA: ARN, BMA, VST, NYO), Страсбург (IATA: SXB), Щутгарт (IATA: STR), Слънчев бряг (IATA: BOJ), Сидни (IATA: SYD), Шчечин (IATA: SZZ), Талин (IATA: TLL), Танжер (IATA: TNG), Таормина (IATA: CTA), Тарифа (IATA: GIB), Ташкент (IATA: TAS), Тавира (IATA: FAO), Тбилиси (IATA: TBS), Тел Авив (IATA: TLV), Хага (IATA: RTM), Солун (IATA: SKG), Тимишоара (IATA: TSR), Тирана (IATA: TIA), Тиват (IATA: TIV), Токио (IATA: HND, NRT), Торонто (IATA: YTZ, YYZ), Торемолинос (IATA: AGP), Торевиеха (IATA: RMU, ALC), Торун (IATA: BZG), Тоса де Мар (IATA: GRO), Тулуза (IATA: TLS), Трапани (IATA: TPS), Тревизо (IATA: TSF), Tриест (IATA: TRS), Тропеа (IATA: SUF), Тулум (IATA: CUN), Тунис (IATA: TUN), Торино (IATA: TRN), Убуд (IATA: DPS), Утрехт (IATA: AMS), Валенсия (IATA: VLC), Валета (IATA: MLA), Ванкувър (IATA: YVR), Варна (IATA: VAR), Верона (IATA: VRN), Версай (IATA: CDG, ORY), Виена (IATA: VIE), Виго (IATA: VGO), Вила Нова ди Гая (IATA: OPO), Вилнюс (IATA: VNO), Варшава (IATA: WAW, WMI), Уелингтън (IATA: WLG), Владиславово (IATA: GDN), Вроцлав (IATA: WRO), Ереван (IATA: EVN), Йокохама (IATA: HND), Йорк (IATA: LBA), Загреб (IATA: ZAG), Занзибар Сити (IATA: ZNZ), Цюрих (IATA: ZRH)

@chandni

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 18 минути , Doctor Who каза:

Отново е излязла опцията с безплатно такси. За мене е новост, че е два месеци преди настаняването /преди беше малко над един/, а новост е също,  че цената на таксито е по-голям процент върху цената на настаняването. Специално за Краков е добра оферта, защото цената на таксито е около 25 евро.

Сега резервираш или за направена за Краков резервация? Че имаме една отпреди няколко дни и ми се струва, че имаше и такси , но не откривам нищо сега. За края на октомври е.

Публикувано:
преди 57 минути , aleksandrina каза:

Сега резервираш или за направена за Краков резервация? Че имаме една отпреди няколко дни и ми се струва, че имаше и такси , но не откривам нищо сега. За края на октомври е.

Важи само за нови. Ако при твоята е имало безплатно такси, това трябва да е видимо в потвърждението. Ако не - анулирай и резервирай отново.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.