Прескочи до съдържание

Booking.com - полезни опции, съвети, възможности и трикове при търсене

rik4o

Препоръчани мнения

Дани Магелани
Публикувано:
преди 22 минути , zvezda9001 каза:

Здравейте,  не знам дали сте обсъждали такъв казус най-вероятно да, но не успявам да го намеря. Таа ще си задам въпроса.

Ако имате резервацията  през букинг за даден хотел, дръпнали са си парите няколко дена преди да отидете. Отивате вече на място в хотела и от там ви казват, че нямате резервация при тях, въпреки че им показвате резервацията  и плащането, те отказват да повярват на това и до там не кскат да ви  аста ят и няма места. Как се реагира в такава ситуация, имайки в предвид  че сте извън Европа ии няма как да разговаряте по телефона със съпорта на букинг.  Каква е процедурата стъпка по стъпка. Благодаря  предварително!

Не беше същия проблем, но искаше съпорт в САЩ. Бяха ми объркали от Букинг датата на пристигането. Парите дръпнати, чакали ме предишната вечер, тази няма места. Друг човек в САЩ проведе разговорите с Букинг, но е отнело много време. Съветите:

1. Признаха, че грешката е тяхна.

Намериха ми друг хотел

2. Ще платим транспорта (Убер) до там и закуска по касови бележки, защото вторият нямаше закуска, а и беше малко по-скъп.

3. Възстановяване като кредит в Награди.

Ти сама може да си намериш хотел и само да ги уведомиш.

• Харесвам 2
Публикувано:

Благодаря  на всички за коментарите и съветите, аз не съм в такава ситуация за момента, но наши познати са и исках да разбера каква е процедурата и как се рагирва в подобна ситуация. Както да им помогна на тях, така и ние да знаем тъй като ще ходим в Сащ  скоро и ще сменяме доста настанявания.

• Харесвам 1
Публикувано:

То не че не може съвсем без никаква комуникация в днешно време, ама ако се наложи - трябва да си вземеш, дали сим карта за телефон, дали скайп кредит и безплатен wifi от лобито на хотела, в който не те пускат...

Номера 1800 в щатите са безплатни, ако имате интернет и скайп/Вайбър са безплатни отвсякъде.

• Харесвам 6
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Забелязах нещо, може би е частен случай.

Вероятно знаете за trivago.com, сайта претърсва в кой сайт даден хотел е най-евтин. Та като се мине през триваго понякога излизат по-ниски цени в Букинг, отколкото иначе. Появява се тази отстъпка "booking.com pays $xx". Но пък се губи възможността за кешбек. За някои хотели само.

• Харесвам 9
  • Благодаря 2
Публикувано:
На 18.01.2025 г. в 21:45, neuromancer каза:

Забелязах нещо, може би е частен случай.

Не е частен случай и някъде из темите го обсъждахме.

Запазила съм си линк от триваго на компа и от две години цъкам само през него. Често ми дава по-добри цени в сравнение с приложението. Много рядко става да се комбинира този линк (букинг заплаща), отворен в мобилен браузър, плюс мобилната отстъпка. 

Кешбек - не става, код става.

От гугъл търсене също понякога дава по-добри цени. И в Букинг,  и в Агода. В Агода ми даде 50% надолу от Букинг и всички останали за един хотел.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.