Прескочи до съдържание

Scoot - периодични промоции

Препоръчани мнения

HIT! Scoot Promo Code – Flights up to 20% Discount!

Scoot Promotion Code 2019 – Flights with 20% discount. Get a welcome discount code when you sign up with Scoot Airline right now. You can save up to 20 % for flights if you use a promo code.

Scoot Promo Code:

GTGNOW

Routes:

Long-haul from Berlin / Athens\

Scoot Promo Code 2019

За повече инфо цък.

Връзка към коментар
  • 2 години по-късно ...

HOT! Cheap flights from Berlin & Athens to Australia from only €364!

Scoot Airlines | FlyScoot - Economy and Business Class - Webjet

Travel dates:
March to May & September 2022

Sample dates: Daily availability.

Routing:
Berlin – Gold Coast – Berlin

Athens – Gold Coast – Athens
Athens – Melbourne – Athens
Athens – Sydney – Athens

Baggage policy:
One cabin bag per passenger.

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 39 минути , Фил каза:

Таз оферта май много бързо е отшумяла, аз не виждам подобни цени. :rolleyes:

Преди час при мен излизаха 

Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...
  • 2 месеца по-късно ...

*HIGH SEASON* Return flights from Berlin to many cities in South East Asia from €281 or to Australia for €455!

*HIGH SEASON* Return flights from Athens to South East Asia from €235 or to Australia for €444!

https://www.flynous.com/scoot-cheap-flights-germany-asia-australia/

• Харесвам 7
Връзка към коментар

В комбинация с евтините егейски билети София-Атина цените падат с по 100-ина евро под тези от промото на Търкиш към далечна Азия.

Разбира се  за който пътува  само в ръчен багаж и може да отдели малко повече време за логистика.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Това важи само за Сингапур, иначе стават две прекачвания в посока  или по 2 дни път за останалите в Азия

Хотели, aко се броят става дори по-скъпо..

Нещо отдавна не ме кефят тези схеми, които в крайна сметка дори като цена излизат на същите пари, а времето и евентуални промени костват много.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Е , то е за по-стиснати хора с малко повечко свободно време.За мен ден в Сингапур винаги е приятно преживяване, във всеки случай по-приятно от Доха да кажем.

София - Атина - Сингапур - Азия 

vs

София - Истанбул - Азия 

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Абе, нещо Сингапур и стиснати хора в едно изречение не ми се връзва. :crazy: Иначе да, с ръчен багаж без екстри, ако си готов на всичко, дори без мултимедия и малки разстояния между седалките... 

• Харесвам 6
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 1 час, T.E.Lawrence каза:

Абе, нещо Сингапур и стиснати хора в едно изречение не ми се връзва. :crazy: Иначе да, с ръчен багаж без екстри, ако си готов на всичко, дори без мултимедия и малки разстояния между седалките... 

За 10-тина часа полет и разлика от няколкостотин евро аз съм навит. Няма да ми е комфортно - вярно, но тези пари ще ги ползвам за нещо, с което да се утеша после. 😉

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Къде отиде на няколкостотин евро, не е от София и рядко Сингапур е единствена основна цел. 🙂 Говорим евентуално за 100, при това ако знаеш в какво се забъркваш, че в Сингапур са едни приятни цени. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Early booking! Flights from Athens to AUSTRALIA from €456!

Scoot Airlines | FlyScoot - Economy and Business Class - Webjet

Travel dates:

February – March 2023

Routes & examples:

Athens – Melbourne – Athens

7 – 28 Feb €460
9 Feb – 2 Mar €459
11 – 24 Feb €461
11 – 28 Feb €456
16 Feb – 6 Mar €479
21 Feb – 9 Mar €459
25 Feb – 16 Mar €473
2 – 22 Mar €464

melb.jpg?resize=826%2C177&ssl=1

NB! There is a long stopover in Singapore. You will have a chance to explore the city!

Athens – Sydney – Athens

9 Feb – 1 Mar €477
11 – 27 Feb €495
16 Feb – 1 Mar €488
16 Feb – 8 Mar €488
23 Feb – 15 Mar €476
2 – 22 Mar €479

sydney.jpg?resize=823%2C181&ssl=1

NB! There is a long stopover in Singapore. You will have a chance to explore the city!

Where to book:

Visit SKYSCANNER

• Харесвам 6
  • Браво 2
Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...

Здравейте,  гледам им полетите на тези от Сингапур до Сидни и са за нищо пари, чудно ми е обаче колко са стриктни с багажа си ? Пише че ръчния , без значение тарифата, не може да надвишава 10 кг общо ? Тоест куфар carry on + раница ? Може ли ако сте летяли с тях да ми кажете каквото инфо имате за багажаната им политика ,  ще ходим група приятели евентуално и се чудя  

Връзка към коментар
преди 11 минути , infectedmushroom каза:

Здравейте,  гледам им полетите на тези от Сингапур до Сидни и са за нищо пари, чудно ми е обаче колко са стриктни с багажа си ? Пише че ръчния , без значение тарифата, не може да надвишава 10 кг общо ? Тоест куфар carry on + раница ? Може ли ако сте летяли с тях да ми кажете каквото инфо имате за багажаната им политика ,  ще ходим група приятели евентуално и се чудя  

Извинявам се, че не е по темата.

@infectedmushroom, би ли си сменил снимката, щото се подтискам. Нямам такива ... очила.

:wink:

• Смея се 10
Връзка към коментар
преди 7 часа, infectedmushroom каза:

Пътувал съм с тях преди 3 години с много голяма раница, откъм килограми не са я гледали (а беше сигурно 15 и нагоре) откъм размер ...носих я на едно рамо да изглежда уж по-малка....нямах проблем. :lol: Но за раница и куфар...не знам, не съм обърнал внимание.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 7 часа, ven62 каза:

Извинявам се, че не е по темата.

@infectedmushroom, би ли си сменил снимката, щото се подтискам. Нямам такива ... очила.

:wink:

Вен, благодаря, че ми обърна внимание. Ние се оглеждаме за подобно оформени и облечени танцьори за едно моминско парти 😄

• Смея се 6
Връзка към коментар
  • 3 месеца по-късно ...

Cheap! Non-stop flights from Athens to Singapore from €298!

gardens

Travel dates:
September – October 2023

Sample dates:
Sep 7-21, 7-26, 14-21, 14-24, 14-16, 14-30, 16-26, 16-30, 21-30, Sep 24 – Oct 12, Sep 28 – Oct 12, Sep 28 – Oct 14, Oct 5-14, 5-15, 5-21, 5-21, 8-15, 8-21, 10-28,

Route:
Athens – Singapore – Athens

Baggage allowance:
One cabin bag.

Canceled or delayed flight within the last 3 years?
You may be entitled to be reimbursed up to €600 for flight cancellations. File you claim with AirHelp >>

За повече инфо тук.
  • Харесвам 6
  • Браво 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.