elenitta Публикувано: 21 март, 2017 Сподели Публикувано: 21 март, 2017 Здравйте, магеланци! Има нужда от вашата помощ. Дълго се чудих дали да пусна темата или ще се справя сама, но резултатаите до които достигнах са стряскащи. Търся билети от Европа до Перу за период от две седмици. Датите, в които трябва да се включа са 23.07. до 13.08.17 година. Засега най-евтините билети, които открих са 745 евро от Амстердам до Лима от cheaptickets.nl. Търсих полети с начална точка около Брюксел - Амстердам, Париж, дори Лондон и Мадрид. Излизат за около 1000 евро.Знам, че по принцип билетите за там са си скъпички, но засега са отчайващи. Дайте ми съвет колко горе долу е цената, която мога да очаквам за тези полети. Аз не съм много добра в търсенето на евтини билети и сайтовете за смъкване и затова се обръщам към вас.Това ми е мечтаното пътуване и сега имам зелена светлина да го осъществя. Благодаря ви предварително! 1 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 21 март, 2017 Сподели Публикувано: 21 март, 2017 И търсих миналата година, но така и не паднаха цените и се отказах. Също като теб пробвах от Мадрид, Амстердам, Лондон, къде ли не и нищо. Тази година също имах желание за там, но като гледам няма да се осъществи. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 21 март, 2017 Сподели Публикувано: 21 март, 2017 Това е нормална цена, ако няма грешка или промоция. Аз години наред летя от/до Южна Америка на такива цени. От сайтовете за отстъпка не разбирам много, но първо намираш ниска цена и после действаш със сайтовете, защото те свалят по 20-30 евро, не по 50%. Може и да чакаш за грешка или промоция например, но ако само това са ти датите е трудно. 1 Връзка към коментар
Mimka Публикувано: 21 март, 2017 Сподели Публикувано: 21 март, 2017 А кои авиокомпании трябва да следим за промоции? 1 Връзка към коментар
elenitta Публикувано: 21 март, 2017 Автор Сподели Публикувано: 21 март, 2017 Нямам определени прдпочитания за авиокомпания. Понеже това ми е най-желаното място за пътуване съм склонна да се откажа от всичко друго, само за да отида. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 21 март, 2017 Сподели Публикувано: 21 март, 2017 А кои авиокомпании трябва да следим за промоции? Не следи само една авиокомпания, а глобално. Примерно ето така http://magelanci.com/topic/4617-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BC-%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BC-%D1%82%D0%BE%D0%BF-%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD/ Иначе, най-вероятно с Иберия да излее нещо. 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 21 март, 2017 Сподели Публикувано: 21 март, 2017 От както ние ходихме до Перу с China Air преди около две години съм виждала поне три-четири пъти промоции на билети до там. Така че следете нещата от табличката на Мак и със сигурност нещо ще излезе. Обаче си е трудно, ако държите на фиксирани дати. 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 Здравйте, магеланци! Има нужда от вашата помощ. Дълго се чудих дали да пусна темата или ще се справя сама, но резултатаите до които достигнах са стряскащи. Търся билети от Европа до Перу за период от две седмици. Датите, в които трябва да се включа са 23.07. до 13.08.17 година. Засега най-евтините билети, които открих са 745 евро от Амстердам до Лима от cheaptickets.nl. Търсих полети с начална точка около Брюксел - Амстердам, Париж, дори Лондон и Мадрид. Излизат за около 1000 евро.Знам, че по принцип билетите за там са си скъпички, но засега са отчайващи. Дайте ми съвет колко горе долу е цената, която мога да очаквам за тези полети. Аз не съм много добра в търсенето на евтини билети и сайтовете за смъкване и затова се обръщам към вас.Това ми е мечтаното пътуване и сега имам зелена светлина да го осъществя. Благодаря ви предварително! Периодът за който търсиш, билетите винаги са скъпи. 1000 евро е даже нормална цена. 2014 юли - август Брюксел - Франкфурт - Рио с Луфтханза беше 1000 евро на човек, билети закупени началото но ноември 2013. След това цената само се качваше и то невероятно докато се изчерпат местата. Юли, август е висок сезон, тогава са отпуските в Западна Европа и не само там, и търсенето е високо. Ние си купихме билети през ноември за 15.07 - 5.08.2017 Брюксел - Франкфурт - Панама - Лима с Луфтханза за двама общо с таксата за карта 2041,60 евро. С KLM Брюксел - Амстердам - Лима цената беше 1200 евро на човек. Връзка към коментар
didipas Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 https://www.flipo.de/flugtickets/T:1,P:1000E_0_0,CDF:MUCFRA,CDT:CLIM,R:1,DD:2017_7_23,DR:2017_8_13/ И ние се оглеждаме за Перу, но не знам доколко е надежден сайта flipo.de 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 https://www.flipo.de/flugtickets/T:1,P:1000E_0_0,CDF:MUCFRA,CDT:CLIM,R:1,DD:2017_7_23,DR:2017_8_13/ И ние се оглеждаме за Перу, но не знам доколко е надежден сайта flipo.de Всички тия полети за 600-800 евро са през Щатите и трябва виза. Сайта си е нормален, много хора са го ползвали. Връзка към коментар
didipas Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 Всички тия полети за 600-800 евро са през Щатите и трябва виза. Сайта си е нормален, много хора са го ползвали. Благодаря за информацията. Надявах се, като е междинно кацане, с кратък престой да не е необходима виза... Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 За Щатите винаги е необходима. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 На прима виста , Мадрид - Лима 849е с едно прекачване или 869е директен полет (25.07 - 08.08) Връзка към коментар
Worldismine Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 Според мен трябва да търсиш промо директно до Куско, предполагам искаш да видиш Мачу Пикчу. Защото от Лима до Куско полетите пак не са евтини. Изобщо в Латината вътрешните полети са су падре и мадре. От Бразилия до Куско в двете посоки платих над 500 долара на човек 2 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 Пътувала съм също през август за там. Но минахме за 4 дни през Кито, главно защото билета Мадрид-Кито на отиване и връщане Лима-Мадрид беше с повече от 150 евро по-евтин. Полетът е на Lan , а после пак с Лан директно Кито-Куско. Така че провери и подобни варианти. А и още 1 идея . Пробвала съм го при друго пътуване да перу и беше много удачен вариант - Има много удобен- директен и доста евтин полет Лима-Foz de Iguasu.Почиваш малко на водопадите, апосле полетът е доста по-евтин до Европа . Така си печелиш и пари и малко почивка. 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 Според мен трябва да търсиш промо директно до Куско, предполагам искаш да видиш Мачу Пикчу. Защото от Лима до Куско полетите пак не са евтини. Изобщо в Латината вътрешните полети са су падре и мадре. От Бразилия до Куско в двете посоки платих над 500 долара на човек Директни международни полети до Куско мисля, че няма. Т.е. винаги се лети Лима - Куско, и доколкото имам наблюдения, надценката си е включена. А Лима - Куско има и нискотарифни полети. Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 Директни международни полети до Куско мисля, че няма. Т.е. винаги се лети Лима - Куско, и доколкото имам наблюдения, надценката си е включена. А Лима - Куско има и нискотарифни полети.н Нискотарифни в какъв ценови диапазон? Връзка към коментар
Роми Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 Възможно е да е бил полет с технически стоп в Лима, да сме стоели в самолета 30-40 мин. Със сигурност обоче нямаше дълго чакане и смени по летищата. Е и беше многоооо ранен полет- може би около 5 или 6 сутринта. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 Нискотарифни в какъв ценови диапазон? $80-$100 Това не е Европа с полети по 5-20 евро. Поне я няма огромната надценка за чужденци на ЛАТАМ и Авианка от $140, т.е.само надценката е по-голяма от целия полет с нискотарифните. Peruvian и Star Peru Връзка към коментар
zon Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 (редактирано) $80-$100 Това не е Европа с полети по 5-20 евро. Поне я няма огромната надценка за чужденци на ЛАТАМ и Авианка от $140, т.е.само надценката е по-голяма от целия полет с нискотарифните. Peruvian и Star Peru Тази надценка от 140 (предполагам usd?) в кой момент от я задават в цената? Имам предвид, когато влезеш в сайта им и зададеш US версията им, автоматично ли показват цена на билета с включени 140 или по-късно при попълване на данните с националност я включват? П.П. Влизане на уибсайта с 'Rest of Europe' имам предвид. Редактирано 25 март, 2017 от zon Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 Ако купуваш от сайт на ЛАТАМ, различен от перуанския всичко е включено в цената. Ако обаче избереш Перу, ще видиш по-ниската цена (освен това пише, че цената е валидна само за перуанци, но на испански и може да се игнорира), но на гишето ще ти искат документ за residence и ако не е Перу, се плащат тия $148 май бяха. Ако купуваш цял билет Европа - Куско примерно, той си е в съответната категория и надценката си е включена. Това важи и за Аржентина и Чили (със съответните сайтове). Не се плаща надценка за билети, купени с мили или на Peruvian и Star Peru. 2 Връзка към коментар
elenitta Публикувано: 26 март, 2017 Автор Сподели Публикувано: 26 март, 2017 (редактирано) Благодаря на всички, които се включиха с информация. И аз мислех, че като минаваш транзит през Щатите не ти е нужна виза. Редактирано 26 март, 2017 от elenitta Връзка към коментар
Worldismine Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 (редактирано) http://www.secretflying.com/posts/london-uk-lima-peru-330-roundtrip/ За съжаление е за май промото..ако си гъвкава с датите Редактирано 28 март, 2017 от Worldismine 1 Връзка към коментар
elenitta Публикувано: 28 март, 2017 Автор Сподели Публикувано: 28 март, 2017 За съжаление целия месец май съм служебно ангажирана. Офертата е повече от страхотна. Връзка към коментар
funny Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 Включили са и септември в промоцията на цена 400 евро Връзка към коментар
Препоръчани мнения