Бръмбар Публикувано: 11 май, 2015 Сподели Публикувано: 11 май, 2015 Специално за Duke, пускам някои от заведенията, които посетихме. Предвид, че всеки има различни изисквания към местата за хранене, искам предварително да кажа, че това не са заведения със звезди Мишлен. Гент Ресторант Амадеус(с ребърцата) - това е верига от заведения. Има ги в Гент, Брюксел и Антверпен. Моля, да се има предвид, че това не са ресторанти, в които салфетките са от плат. Даже покривките са гумени, но ребърцата са много вкусни. Има предложение - плащаш определена сума и ядеш колкото можеш да изядеш ребърца и някакъв печен картоф със сос отгоре(мноооого вкусен), който влиза в тази комбинация. Ние не можахме да изядем повече от една порция, но ... Масичките са много малки и много близко разположени една до друга. Пред заведението имаше опашка още преди да отвори. Когато си тръгвахме отново имаше опашка. Може да зависи и от деня - при нас беше петък. За съжаление по времето, когато минах покрай Амадеус 1 в Гент (сутринта), той беше затворен, но имам снимка от екстериора :-). Гледам, че и доста етикети на Routard има. 2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 12 май, 2015 Сподели Публикувано: 12 май, 2015 За съжаление по времето, когато минах покрай Амадеус 1 в Гент (сутринта), той беше затворен, но имам снимка от екстериора :-). Гледам, че и доста етикети на Routard има. IMG_0871.JPG Две чудесни вечери прекарахме в това заведение преди малко повече от месец, препоръчвам горещо! 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 12 май, 2015 Сподели Публикувано: 12 май, 2015 Две чудесни вечери прекарахме в това заведение преди малко повече от месец, препоръчвам горещо! Радвам се! Помислих си, че щом не даваш отзиви не ви е харесало. 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 12 май, 2015 Сподели Публикувано: 12 май, 2015 Радвам се! Помислих си, че щом не даваш отзиви не ви е харесало. Пропуснал съм с отзивите, но не писах ли в темата за бира с нагледен материал? 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 Имам въпрос към ползвалите трансфера на Уиз от Шарлероа. Има ли спирка на централна гара Брюксел и добър ли е района за настаняване? Ще имаме 1 нощувка и ранен полет, та ми изглежда най-лесно за предвижване. Връзка към коментар
Mary Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 Имам въпрос към ползвалите трансфера на Уиз от Шарлероа. Има ли спирка на централна гара Брюксел и добър ли е района за настаняване? Ще имаме 1 нощувка и ранен полет, та ми изглежда най-лесно за предвижване. Трансфера на Wizz до/от Брюксел, който са посочили на сайта е превоз от врата до врата(поне аз това видях). Не съм ползвала такъв. Аз съм ползвала Flibko. Района на ц.гара е ОК. Шатълите на Flibko тръгват от Gare de Bruxelles-Midi. Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 трансфера на Уиз ходи до гара Миди, не до Централната Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 (редактирано) Да, и аз това видях в сайта, но според мъжа ми, който купи трансфера заедно с полета никъде не е имало адрес и има съмнения, дали наистина е до адрес. А в сайта друга опция за Брюксел няма. трансфера на Уиз ходи до гара Миди, не до Централната т.е. не е до адрес, така ли? много ми е объркващо, защото ги няма спирките на сайта. къде мога да ги прочета? Редактирано 13 май, 2015 от Tedy Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 не е до адрес обикновеното бусче, което беше по-евтино. Имаше и друга опция, която е до адрес, но излизаше май два пъти по-скъпо Връзка към коментар
veseliache Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 https://wizzair.com/bg-BG/travel_services/airport_transfer на тази страница може да се намери как точно стои въпроса с трансфера. С две думи централна гара е в рамките на Брюксел и трансфер се осигурява. Аз лично винаги спя на ул. Адолф Макс в NH Atlnata, което е на гърба на най-известната улица за пазаруване и на 10 мин. от Grand Place. Има араби, но къде ли вече няма... Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 не е до адрес обикновеното бусче, което беше по-евтино. Имаше и друга опция, която е до адрес, но излизаше май два пъти по-скъпо Мари, а знаеш ли до къде отива бусчето в Брюксел? Искам да си букна хотел, но нямам идея, откъде ще тръгна сутринта. Незнайно защо тази информация на сайта липсва. Явно ще трябва да им пиша. Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 ами беше много странен този трансфер, пуснаха ми маршрута няколко дни преди полета, но мисля, че последната спирка беше гара Миди, защото ние трябваше да стигнем до Централ и се придвижвахме с метрото ... сега ще поровя дали пазя мейли Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 ами беше много странен този трансфер, пуснаха ми маршрута няколко дни преди полета, но мисля, че последната спирка беше гара Миди, защото ние трябваше да стигнем до Централ и се придвижвахме с метрото ... сега ще поровя дали пазя мейли Преди малко им писах да ми пратят точна информация. Ако спя в района на центъра ще трябва преди 6 сутринта да се придвижа до гара Миди за трансфера, полета е 08.15. Как най-бързо и удобно да стигна, с метрото ли? И отворено ли е толкова рано? Връзка към коментар
lesy Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 Преди малко им писах да ми пратят точна информация. Ако спя в района на центъра ще трябва преди 6 сутринта да се придвижа до гара Миди за трансфера, полета е 08.15. Как най-бързо и удобно да стигна, с метрото ли? И отворено ли е толкова рано? Отворено е. Връзка към коментар
maybe Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 Аз ползвах Флибко, който е от гара Миди и не прави други спирки. По съвет на често пътуващи хванах този, който тръгва в 6.30 и нямах никакви проблеми и притеснения. Пристигна в 7.17 мин. (погледнах часовника специално, защото смятах да спподеля във форума този опит). Беше ден понеделник. Имах само ръчен багаж. Но да кажа, че тръгна точно на минутата. Дори имаше 2-3 души, които дойдоха, след като беше затворил вратата и аха потегляше, чукаха, молиха, но шофьорът не им обърна внимание. Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 Вече имам купен трансфер. Флибко излизаше по-скъпо, проверявах. Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 (редактирано) Вече имам купен трансфер. Флибко излизаше по-скъпо, проверявах. и при мен беше същото, затова го взех и този само да те предупредя, че бусчето чака на майка си, чак на края на летището. Ние много се мотахме , докато го намерим. Като излете от самото летище, където чакам другите трансфери, тръгвате наляво и вървитеееееее, докато не видите малък микробус Мисля, че същия обслужваше и Изи Редактирано 13 май, 2015 от mu_ry 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 15 май, 2015 Сподели Публикувано: 15 май, 2015 Трансферът ни е много рано сутринта, метрото няма да е отворено и трябва да спим на гара Миди. Безопасен ли е районът? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 15 май, 2015 Сподели Публикувано: 15 май, 2015 (редактирано) Трансферът ни е много рано сутринта, метрото няма да е отворено и трябва да спим на гара Миди. Безопасен ли е районът? Малко е цветничък района, но аз не съм имала проблеми там. Всъщност не съм спала точно до гарата, а на пешеходно разстояние от там, което сме минавали пеша рано сутрин и късно вечер без проблеми. Редактирано 15 май, 2015 от Mary Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 15 май, 2015 Сподели Публикувано: 15 май, 2015 И ние ще сме така, на 400 м от метрото до гарата, които ще минем вечерта по тъмно и сутринта в 5. Притеснявам се, защото ще съм с техниката в раницата, а тя е доста скъпа. Освен това няма да съм с мъжа ми, а със сестра ми и 2 жени по тъмно леко ми е притеснително. Връзка към коментар
Mary Публикувано: 15 май, 2015 Сподели Публикувано: 15 май, 2015 И ние ще сме така, на 400 м от метрото до гарата, които ще минем вечерта по тъмно и сутринта в 5. Притеснявам се, защото ще съм с техниката в раницата, а тя е доста скъпа. Освен това няма да съм с мъжа ми, а със сестра ми и 2 жени по тъмно леко ми е притеснително. Не вярвам някой да ти дърпа раницата, а по-скоро да ви подвикнат, подсвирнат и т.н. Магазините и заведенията там са отворени до доста късно, но квартала си е малко арабски. Къде точно ви е хотела? Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 15 май, 2015 Сподели Публикувано: 15 май, 2015 Хотел Континентал. https://www.booking.com/hotel/be/b-h-c.html?aid=368032&label=postbooking_confemail&pbsource=conf_email_hotel_name&et=UmFuZG9tSVYkc2RlIyh9YX+kmpQQy+esdlqhiJqOLOLjqP27PvbeMSOu1xw08NsikFqxAmImkKulPT3np6BU69GlI4CJB0CeGypgeVzyP+AbTMfZuM8i/Z3yyg02+VXxH4GeNQyhxP5EpCw549Wlhh6uDTNF3n0Hz/28Y6M7uxc4MfwzUZEUDRsPMzhRgK8x Връзка към коментар
Mary Публикувано: 15 май, 2015 Сподели Публикувано: 15 май, 2015 Района е много оживен и мисля, че няма да имате никакъв проблем. Съвсем близо е до гарата. Ние сме били на доста по-голямо разстояние. Шатъла, който сме ползави спира от другата страна на гарата. Ето мястото на картата. В дясно се виждат автобусите на Flibko, а в ляво се виждат черни микробуси, които също ходят до летището - събират хора и като се понапълнят тръгват. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 20 май, 2015 Сподели Публикувано: 20 май, 2015 http://ec.europa.eu/research/participants/data/support/expert/from-airport-to-brussels_en.pdf Гледам, че освен влак има и поне 4 различни автобуса от летището към града. Ще кажете ли, кой е най-удачно да се хване, за да стигна до центъра или мястото което най-много си заслужава да се види? Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 20 май, 2015 Сподели Публикувано: 20 май, 2015 През работно време -12, през почивно -21. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега