chandni Публикувано: 5 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2018 В момента в продажба са само билети до към края на март, когато се сменят разписанията и вероятно за всички дати са останали само 14-еврови билети, предвид факта, че времето до трансфера е кратко. Ако полетът е след края на март, трябва да "дебнеш" пускането на новото разписание и да купиш билетите още в първите дни след пускането - тогава шансът за 5-еврови билети е голям. Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 5 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2018 Разбрах, разбрах, няма вече такива от пет евро. Става въпрос за периода 15-18.02.2018г. Връзка към коментар
Емика Публикувано: 5 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2018 преди 38 минути , chandni каза: В момента в продажба са само билети до към края на март, когато се сменят разписанията и вероятно за всички дати са останали само 14-еврови билети, предвид факта, че времето до трансфера е кратко. Ако полетът е след края на март, трябва да "дебнеш" пускането на новото разписание и да купиш билетите още в първите дни след пускането - тогава шансът за 5-еврови билети е голям. @chandni, а знаеш ли дали трябва да съм регистрирана в сайта, за да купя билети? Преди малко влизах, но тъй като дебна м.април, а все още не са го пуснали, не разбрах дали ми трябва първо регистрация преди покупката. Благодаря. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 5 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2018 преди 1 минута , Емика каза: @chandni, а знаеш ли дали трябва да съм регистрирана в сайта, за да купя билети? Преди малко влизах, но тъй като дебна м.април, а все още не са го пуснали, не разбрах дали ми трябва първо регистрация преди покупката. Благодаря. Аз ги купих без регистрация, а плащането направих с PayPal. 1 Връзка към коментар
dikrasteva Публикувано: 5 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2018 (редактирано) Ти намери първо билетите, а после се регистрирай като искаш Писали сме едновременно Редактирано 5 февруари, 2018 от dikrasteva Дублиран отговор 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 5 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2018 Ама голямо дърво са тия 17 евро, самолетния ми билет е 10. Добре, че има добри хора да дават информация тук. 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 12 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2018 (редактирано) Още един въпрос имам, дружки, а именно дали ще ми отрежат главата, ако си поръчам такси от хотела до Gare du Midi, предвид ранния час? Става въпрос за разстояние от 2 км. или да си го вървя пеша? Ама съм с децата ..... Редактирано 12 февруари, 2018 от goldeneyeful Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 12 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2018 преди 12 минути , goldeneyeful каза: Още един въпрос имам, дружки, а именно дали ще ми отрежат главата, ако си поръчам такси от хотела до Gare du Midi, предвид ранния час? Става въпрос за разстояние от 2 км. или да си го вървя пеша? Ама съм с децата ..... На мен ми се наложи след едно късно пристигане да ползвам такси - за разстояние от около 5 километра ми взе 15 евро. Вероятно около 10 може да е в твоя случай. Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 12 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2018 Ами вероятно ще да е там някъде. 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 Благодаря на всички отзовали се! Вече имам всичко необходимо - от билети до програма на пребиваването. 1 Връзка към коментар
menki Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 Здравейте! Планирам пътуване до Брюксел и ми се иска да посетим за ден Амстердам. Бих искала да помоля за помощ. От кой сайт трябва да следя и закупя билети за влака до Амстердам? Ще се радвам, ако някой е пътувал по този начин от Брюксел до Амстердам, да сподели. Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 преди 5 минути , menki каза: Здравейте! Планирам пътуване до Брюксел и ми се иска да посетим за ден Амстердам. Бих искала да помоля за помощ. От кой сайт трябва да следя и закупя билети за влака до Амстердам? Ще се радвам, ако някой е пътувал по този начин от Брюксел до Амстердам, да сподели. Като отделите по 2 часа на посока, няма да ви остане много време за Амстердам. Цената на влака започва от 29 евро на човек на посока... https://www.thalys.com С автобус от flixbus.com е по-евтино, но отнема повече време, което обесзмисля съвсем еднодневното пътуване. Ако е самода се разпишете, че сте били в Амстердам без да видите града, не си струва парите Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 (редактирано) Мдааа, Thalys е най-бързия начин да стигнете до Амстердам. Алтернатива е Megabus, който вече е Flixbus - пътуването е между 2 часа и половина (за директните автобуси) и 5 часа, цените са различни. Пътуват приблизително на час-час и половина. Ето един примерен ден: https://shop.flixbus.com .... ПП: опитах да пусна график с цени и време от сайта за 28 февруари, но нещо не се отваря, та го изтрих. Цените за този ден варират между 13 и 15 евро в едната посока, време на пътуване 2,30 часа до 5,10 часа. Първият автобус тръгва в 3 часа сутринта (през нощта) от Северната гара на Брюксел. Редактирано 13 февруари, 2018 от Lyubina 1 Връзка към коментар
menki Публикувано: 14 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2018 Благодаря много за отговорите! Връзка към коментар
Емика Публикувано: 15 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2018 На 5.2.2018 г. в 15:51, Емика каза: Ама голямо дърво са тия 17 евро, самолетния ми билет е 10. Добре, че има добри хора да дават информация тук. www.flibco.com пуснаха билетите по 5 евро Шарлероа-Гара Миди до 14 юни. Възползвайте се, аз вече купих 1 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 27 март, 2018 Сподели Публикувано: 27 март, 2018 Може ли малко помощ за билет за 10 пътувания в Брюксел = 13 евро. Не го виждам в сайта http://www.stib-mivb.be/ Прочетох за него в един форум. Има ли такъв? Може ли да се ползва от 2-ма човека 1 билет. Четох в този форум, че се маркира в превозното средство толкова пъти, колкото човека го ползват, но защо не го виждам в сайта на транспорта? Някой нещо по въпроса? Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 27 март, 2018 Сподели Публикувано: 27 март, 2018 За такъв билет за градски транспорт в Брюксел не съм чувала и не откривам информация. За там, при многократни пътувания в рамките на едно денонощие препоръчвам да се вземе дневна карта. За пътуване с влак има Rail Pass, който е за 10 пътувания без значение разстоянието и може да се използва от няколко човека. Условие е да се впишат данните на пътуващите на билета. Ето инфо: Rail Pass: get where you’re going for only € 7.70 Travel alone or with others for the low price of only € 7.70 per trip. The Rail Pass takes you where and when you want to go. Discount pass: 10 journeys for € 77 in 2nd class To any destination in Belgium 1 or more passengers on one Rail Pass No restrictions for a year More comfort: € 118 in 1st class Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 27 март, 2018 Сподели Публикувано: 27 март, 2018 (редактирано) преди 7 часа, Емика каза: Може ли малко помощ за билет за 10 пътувания в Брюксел = 13 евро. Не го виждам в сайта http://www.stib-mivb.be/ Прочетох за него в един форум. Има ли такъв? Може ли да се ползва от 2-ма човека 1 билет. Четох в този форум, че се маркира в превозното средство толкова пъти, колкото човека го ползват, но защо не го виждам в сайта на транспорта? Някой нещо по въпроса? С такъв билет пътувахме в Гент преди 2 години и да, може да се ползва от повече хора и да, валидира се толкова пъти, колкото хора го ползват. Валидирането е вътре в превозното средство. А за Брюксел купувахме други билети, тези не важаха. Редактирано 27 март, 2018 от noshtna_ptica Връзка към коментар
Емика Публикувано: 28 март, 2018 Сподели Публикувано: 28 март, 2018 преди 12 часа, Lyubina каза: За такъв билет за градски транспорт в Брюксел не съм чувала и не откривам информация. преди 12 часа, noshtna_ptica каза: С такъв билет пътувахме в Гент преди 2 години и да, може да се ползва от повече хора и да, валидира се толкова пъти, колкото хора го ползват. Валидирането е вътре в превозното средство. А за Брюксел купувахме други билети, тези не важаха. Благодаря ви! Направих си програмата, само дано не вали много. Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 28 март, 2018 Сподели Публикувано: 28 март, 2018 преди 10 минути , Емика каза: Благодаря ви! Направих си програмата, само дано не вали много. Може ли да я споделиш? На 15.02.2018 г. в 9:36, Емика каза: www.flibco.com пуснаха билетите по 5 евро Шарлероа-Гара Миди до 14 юни. Възползвайте се, аз вече купих Тези билети може ли да си променят цената? 5 евро е едната посока нали? Връзка към коментар
mililia Публикувано: 28 март, 2018 Сподели Публикувано: 28 март, 2018 преди 19 минути , Емика каза: Благодаря ви! Направих си програмата, само дано не вали много. Кога пътуваш? Да не би да се засичаме с теб. Ние сме по нашия Великден. Връзка към коментар
Емика Публикувано: 28 март, 2018 Сподели Публикувано: 28 март, 2018 преди 4 минути , mililia каза: Кога пътуваш? Да не би да се засичаме с теб. Ние сме по нашия Великден. С Уиз на 4.04, връщане 08.04. Ще бъда само в Брюксел. Засичаме ли се? Връзка към коментар
mililia Публикувано: 28 март, 2018 Сподели Публикувано: 28 март, 2018 (редактирано) преди 4 минути , Емика каза: С Уиз на 4.04, връщане 08.04. Ще бъда само в Брюксел. Засичаме ли се? Ние сме с Раян от 5-9 април. Още на 5.април след полета заминаваме за Брюж. На 7 вечерта ще сме в Брюксел и там ще се позиционираме за остатъка. За 8 април планираме Антверпен. Реално се засичаме само на 7 вечерта след като пристигнем от Гент. Твоята програма? Редактирано 28 март, 2018 от mililia Връзка към коментар
chandni Публикувано: 28 март, 2018 Сподели Публикувано: 28 март, 2018 преди 3 минути , Емика каза: С Уиз на 4.04, връщане 08.04. Ще бъда само в Брюксел. Засичаме ли се? 4 дни само в Брюксел...? Горещо ти препоръчвам да отскочиш за ден до Брюж. На нас много ни хареса - има страхотна атмосфера! Връзка към коментар
Емика Публикувано: 28 март, 2018 Сподели Публикувано: 28 март, 2018 преди 1 минута , chandni каза: 4 дни само в Брюксел...? Горещо ти препоръчвам да отскочиш за ден до Брюж. На нас много ни хареса - има страхотна атмосфера! Бях в Брюж много дни, красив град! Ще си стоя в Брюксел и ще се омазвам с шоколад-гофрети, картофки-бира! преди 4 минути , mililia каза: Реално се засичаме само на 7 вечерта след като пристигнем от Гент. Твоята програма? Само в Брюксел. Но, на 8 полета е много рано, трябва да стана в 5 ч. Казвам го в смисъл, че на 7-ми вечерта, ако дойдете по-късно, няма да имам възможност. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега