Kaloyan89 Публикувано: 14 април, 2017 Сподели Публикувано: 14 април, 2017 Здравейте, На Разпети петък Бг Ер не си вдигат телефона цял ден Днес летя за Белгия, но не знам дали имам само ръчен багаж с тях или имам и чекиран. Някой знае ли как мога да проверя, за да знам как да оправя багажа? Economy restricted няма вклчен чекиран багаж нали? Някой знае ли колко струва да се добави? Благодаря ви.Flight 1 -Friday, April 14, 2017 Status :confirmed Departure :18:00 -Sofia, Bulgaria - Sofia, terminal 2 Arrival :19:35 -Brussels, Belgium - Brussels Airport Airline :Bulgaria Air FB407 Fare type :Economy Class PROMOTIONAL/Economy Restricted Aircraft :Airbus Industrie A320 Baggage :1 piece(s) per traveller Last check in:information not available Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 14 април, 2017 Сподели Публикувано: 14 април, 2017 (редактирано) преди 3 минути , Kaloyan89 каза: Baggage :1 piece(s) per traveller Има си багаж. https://www.air.bg/en/fare-family-conditions/fare-family-conditions-europe/ Има отделна тарифа без багаж. Редактирано 14 април, 2017 от macf1an 2 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 14 април, 2017 Автор Сподели Публикувано: 14 април, 2017 Toчно това се чудех, дали това не е ръчния. Имам спомен, че като купувах май нямаше, но не съм много сигурен. Май ще ида с голям багаж и ще видя на място. Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 14 април, 2017 Сподели Публикувано: 14 април, 2017 Имаш Калоянчо, както ти написаха 1 piece, кога с нашите не е имало при стандартен билет. Нали 1 до 23 кг. Виж там в сайта им до колко кг е. Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 14 април, 2017 Сподели Публикувано: 14 април, 2017 Цитат Регистриран багаж може да бъде закупен преди полет на летище или чрез издателя на билета. Притежанието на карти CCB Club, карта Visa Platinum от ЦКБ, кобрандирана карта от ЦКБ и България Ер, както и златна карта FLY MORE не дава право на безплатен допълнителен чекиран багаж по тарифа без багаж. https://www.air.bg/bg/pomosht-za-klienta/vashijat-bagaj преди 53 минути , Kaloyan89 каза: Toчно това се чудех, дали това не е ръчния. Имам спомен, че като купувах май нямаше, но не съм много сигурен. Май ще ида с голям багаж и ще видя на място. Възможно е да е само ръчния, защото и в горното описание е написано, че тарифата за багаж има право на 1 брой ръчен багаж. Нямат по висока тарифа за плащане на чекиран багаж на летището, така че в най лошият случай на летището ще платиш 20 евро. Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 14 април, 2017 Автор Сподели Публикувано: 14 април, 2017 Чекирах се и се оказа че имам багаж. Благодаря на всички ! 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега