Happy_Traveler Публикувано: 15 април, 2017 Сподели Публикувано: 15 април, 2017 Здравейте! В близко време ще трябва да пътувам за Дар Ес Салаам (от София)- интересно ми е да споделите къде гледате и какво намирате? Аз гледах всичко от 18-19 Април до 30 Април - най-изгодно по официални сайтове на авиолиниите е София - Истанбул - Дар ес Салаам за 400 евро. Еднопосочен ми трябва само, но ако има нещо промоционално и двупосочно... В skyscanner гледах - там от tripsta.bg има за 380 евро. Някой ползвал ли го е този сайт трипста до сега - как е? Също имам питане - какво ще рече NO Show 150 лева например - е, как ще ми ги вземат тези 150 лева глоба ако не се появя? На някой случвало ли му се е? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 16 април, 2017 Сподели Публикувано: 16 април, 2017 Понеже те интересува само еднопосочен, виж Flydubai, цената им е около 360 евро в момента. Иначе цените в последния момент, каквито се броят билети за след седмица може да са всякакви и е трудно да се даде препоръка. tripsta е ок сайт, но може би няма да е най-евтиния възможен, винаги сравнявай и със сайта на авиокомпанията като базова оферта и стигай до края на екрана с плащането да видиш дали няма допълнителни такси за плащане с популярните карти. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения