Прескочи до съдържание

50% бонус (до 40 долара) в booking.com

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема. Ако търсите връзка, чрез която да резервирате с намаление (извън дискутираните тук 40/80, 70/225 и т.н. ), търсете там. 

Препоръчани мнения

Според съпорт на Revolut, картата се вижда като prepaid от търговците... От съпорта на Booking пък (българския клон) ми казаха, че те не били банка и не виждали какъв вид е картата, а ги интересувало само да е Visa или Mastercard, 16-цифрена и да има CVC код, но все пак ми се ще да получа информация от първа ръка... Някой, чиято резервация е направена с карта, която не е кредитна и е минал през процеса на получаване на бонуса.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
В момента, Алекс каза:

Моята е с дебитна Виза Електрон, но ще мина през процеса чак август. 

Ние сме чак февруари догодина, така че ме устройва ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Първо, доколкото си спомням няма изискване на букинг картата да е кредитна. Второ, позвал съм Револют на място, където се изисква кредитна карта, не може дебитна, и мина.

Аз ще го пробвам това именно с Револют, през юли, ама още не съм резервирал...

Връзка към коментар

Аз направих глупостта да резервирам с карта,която изтича преди настаняването,просто хотелът беше на невероятна цена,а от всичките ми карти прие само Визата.Бих резервирала на тази цена и без бонуса.Звъннах на съпорта и от там ми казаха,че те не съхраняват банкови данни и след престоя ще ми пратят форма,в която да ги впиша,за да получа бонуса.Моля,някой да сподели действително това ли е механизма или да ги занимавам пак като сменя картата другия месец.

Връзка към коментар
На 24.06.2017 г. в 20:51, rik4o каза:

Точно днес е първата ми нощувка от резервацията. Вероятно до ден-два Booking ще получат потвърждение и ще споделя.

От вчера в пощата ми:

40.png.059dd338c978f3e85bfb5170a5a01169.png

В КК обаче все още го няма "обещаното възнаграждение". Май трябва да им припомням, че "Москва не вярва на сълзи".

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 13 минути , rik4o каза:

В КК обаче все още го няма "обещаното възнаграждение". Май трябва да им припомням, че "Москва не вярва на сълзи".

Ще чакаме да се похвалиш като влязат в КК - обикновено отнема 2-3 дни, така че щом вчера е дошло, в началото на следващата седмица трябва да ги видиш. :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ще пристигне! Вчера и аз имах такова и дори се чудех как да го активирам, защото ми изглеждаше, че има графики или текст, които не се четат. Но днес парите са ми в картата.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
Преди 1 час, rik4o каза:

От вчера в пощата ми:

40.png.059dd338c978f3e85bfb5170a5a01169.png

преди 3 минути , maybe каза:

Ще пристигне! Вчера и аз имах такова и дори се чудех как да го активирам, защото ми изглеждаше, че има графики или текст, които не се четат. Но днес парите са ми в картата.

Дебитна или кредитна карта използвахте при букването? Искаха ли ви да потвърдите картата, по която да ви преведат бонуса или директно првеждат по картата, запазена в акаунта?

Връзка към коментар

Кредитна Виза. Не ми искаха да потвърждавам нищо. Аз малко се притеснявах, защото резервацията ми беше с плащане на място и нямаше изискване за начина на плащане. За всеки случай в хотела настоях да платя с картата, която бях регистрирала в букинг.

Връзка към коментар
преди 3 минути , edbloom каза:

Има ли някакво специално изискване, за да се получи или просто букваш нещо над 80 $ и автоматично ти връщат 40 $?

Букваш за над $80 през конкретен линк и получаваш $40, но ако ползваш този бонус, не може да получиш 75€ за резервация над 225€

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 4 часа, chandni каза:

...Искаха ли ви да потвърдите картата, по която да ви преведат бонуса или директно првеждат по картата, запазена в акаунта?

Сложих отметка на картата, която постоянно си ми е запаметена в акаунта. Тя си излиза по подразбиране и при въпросната резервация. Аз само спазих условието, за което бях писал по-напред в темата, а именно:

"И едно уточнение, което може да е полезно. Не пропускайте още по време на резервацията да добавите отметка, т.е. да уточните изрично коя кредитна карта сте запазили за връщането на парите по нея. Дори и да е единствена. По форумите бях чел, че може и да е проблем, ако не го направим:

tik4e.png.8d378483d9c080e9008c881928d5444a.png

Връзка към коментар

И още един въпрос - в първото мнение пише, че се връщат 40 $ за бъдещи пътувания. Когато се букне за 80, тези 40 се връщат за бъдещи пътувания или ти се връщат по картата и все едно резервацията е струвала 40 ? Трябва да се влезе през подобен линк нали?

Capture+_2017-07-01-10-52-58-1.png

Редактирано от edbloom
Връзка към коментар

Някой да има идея защо ми изпраща това? Резервирах с линка за $75 долара кешбек, в картата ми има достатъчно средства и съм резервирала и друг път с нея. Прати ми го преди 3 дни и мислех,че нещо съм объркала в началото, ъпдейтнах информациятa, но днес пак го получавам...

Screenshot_20170703-141844.png

Връзка към коментар
6 hours ago, neuromancer said:

Изглежда, като че ли просто не минава картата на конкретното място. Може да се случи, дори да е минавала на други места.

Ако се опитам през друга карта, пак Visa, дали е възможно да стане? 

Връзка към коментар
преди 2 часа, Pepi Popova каза:

Ако се опитам през друга карта, пак Visa, дали е възможно да стане? 

Би трябвало да стане, да. Имай предвид, че това обикновено е в следствие на това, че картата ти не минава през ПОС-а на конкретния хотел, може и там да е проблема, но не пречи да пробваш с друга карта. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
On ‎4‎.‎7‎.‎2017‎ г. at 3:34 AM, Георги said:

Би трябвало да стане, да. Имай предвид, че това обикновено е в следствие на това, че картата ти не минава през ПОС-а на конкретния хотел, може и там да е проблема, но не пречи да пробваш с друга карта. 

Пак съм аз... Значи, след като ми отказа българската карта на 2 пъти, нямах голям избор и резервирах с тази, която ползвам в момента в долари(на бригада съм в САЩ). Изписа ми, че е ъпдейтната, 2 дни не ми беше блокирало пари и днес влизам и гледам, че са ми блокирали сумата, която беше в евро но в долари - дефакто 621 долара, като преди това ми изписва, че струва 621 евро. Не се ли предполага, че трябва да е повече? Притеснявам се, защото това съвпадна с загубата ми на паспорта и въпреки, че вероятността , някои да ми плати нещо за същата сума е нищожна, все пак ми е притеснено. Днес звънях на банката да питам, защо са ми блокирани парите, те ми казала, че аз съм го оторизиала ама не могат да ми кажат за кои. Както и да е, другият въпрос, които изникна е, че аз ще съм си закрила сметката преди да ползвам резервацията. Това проблем ли ще е и евентуално после как ще ми върнат кешбека? Мога ли да сменя картата за плащане ако предполоцим, че вече са ми блокирали парите?

Връзка към коментар
преди 38 минути , Pepi Popova каза:

Пак съм аз... Значи, след като ми отказа българската карта на 2 пъти, нямах голям избор и резервирах с тази, която ползвам в момента в долари(на бригада съм в САЩ). Изписа ми, че е ъпдейтната, 2 дни не ми беше блокирало пари и днес влизам и гледам, че са ми блокирали сумата, която беше в евро но в долари - дефакто 621 долара, като преди това ми изписва, че струва 621 евро. Не се ли предполага, че трябва да е повече? Притеснявам се, защото това съвпадна с загубата ми на паспорта и въпреки, че вероятността , някои да ми плати нещо за същата сума е нищожна, все пак ми е притеснено. Днес звънях на банката да питам, защо са ми блокирани парите, те ми казала, че аз съм го оторизиала ама не могат да ми кажат за кои. Както и да е, другият въпрос, които изникна е, че аз ще съм си закрила сметката преди да ползвам резервацията. Това проблем ли ще е и евентуално после как ще ми върнат кешбека? Мога ли да сменя картата за плащане ако предполоцим, че вече са ми блокирали парите?

Би трябвало да могат да ти кажат кой ги е блокирал. Аз веднъж проверявах за моята карта и ми казаха, че са блокирани от хотела. Но не знам как е при американските карти: )

Ако си си закрила сметката няма да има къде даа ти върнат кешбека. Ще има да си пишете: )По- добре си ъпдейтни данните или пиши на хотела да се разберете за плащането. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.