Прескочи до съдържание

50% бонус (до 40 долара) в booking.com

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема. Ако търсите връзка, чрез която да резервирате с намаление (извън дискутираните тук 40/80, 70/225 и т.н. ), търсете там. 

Препоръчани мнения

На мен ми се е случвало при покупка от 100 евро първоначалната авторизация да е 100 долара, и после се оправя. Та не бих го мислил.

Ако си закриеш картата, няма къде да ти върнат кешбека. Аз лично не бих си закривал американска сметка, ако няма постоянни такси разбира се. Нека си седи на 0. Все ще влезе в употреба, където българската сметка няма да ти свърши работа.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, neuromancer каза:

На мен ми се е случвало при покупка от 100 евро първоначалната авторизация да е 100 долара, и после се оправя. Та не бих го мислил.

Ако си закриеш картата, няма къде да ти върнат кешбека. Аз лично не бих си закривал американска сметка, ако няма постоянни такси разбира се. Нека си седи на 0. Все ще влезе в употреба, където българската сметка няма да ти свърши работа.

Относно американската сметка провери как е, защото последно като ходих в банката в Малта ме занимаваха половин час да декларирам някакви неща съгласно FATCA. Това е споразумение между страните да подават инфо към САЩ. Та единият въпрос беше дали имам сметка в САЩ. Едва ли има значение отговорът, според мен само трябва да се декларира, но е добре да попиташ в банката си в бг, ако ще си оставяш американската сметка. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Не е свършила. Даже днес направих една резервация. Ето от тук виж http://www.exbir.de/das-ist-aktuell-extrem-billig/13274-booking-dollar-rabatt.html

Също си мислех да се похваля тия дни, че преди две седмици резервирах една нощувка в Бг и 3 дни след като се върнахме от хотелa, от букинг ми пратиха писмо, че ще си спазят обещанието и ще ми върнат 40$ и да си актуализирам данните на картата.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
On 6/30/2017 at 6:15 PM, chandni said:

Букваш за над $80 през конкретен линк и получаваш $40, но ако ползваш този бонус, не може да получиш 75€ за резервация над 225€

За коя промоция става дума - 75 евро при 225?

Връзка към коментар
преди 6 часа, Happy_Traveler каза:

За коя промоция става дума - 75 евро при 225?

Матеев беше пуснал линк някъде по-напред, но излиза и с търсене през Google. Ето например тук

Връзка към коментар

Странно се държат тези линкове. Ужким е за еднократно, но при мен продължават да излизат, ще взема да се пробвам и втори път. Не знам на кой етап от резервацията ще направят засечка, може и чак на изплащането на наградата.

Сега получих мейл, че искат да ми върнат 40$, хотелът беше платен в брой без кредитна карта дори за гаранция, за питащите по-назад в темата.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 12 минути , Oshko каза:

Странно се държат тези линкове. Ужким е за еднократно, но при мен продължават да излизат, ще взема да се пробвам и втори път. Не знам на кой етап от резервацията ще направят засечка, може и чак на изплащането на наградата.

Сега получих мейл, че искат да ми върнат 40$, хотелът беше платен в брой без кредитна карта дори за гаранция, за питащите по-назад в темата.

Излизат, но букинг няма да уважат повече от 1 изплащане на акаунт. В системата им излиза, че вече са ти давали награда по тази линия и си дотам, без значение през какъв линк си направил другата резервация.

Проверено.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 4 часа, Георги Матеев каза:

повече от 1 изплащане на акаунт.

Това означава ли, че ако акаунтът е различен (с друг имейл и да речем карта) можеш да се възползваш отново?

Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 9 минути , chandni каза:

Това означава ли, че ако акаунтът е различен (с друг имейл и да речем карта) можеш да се възползваш отново?

Естествено. Отново проверено :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

В чужд форум четох, че за изплатени суми по два пъти, за третия път не беше сигурно.

Моята резервация също беше без КК. Чак на имейла, че ще ми плащат, ми казаха да си сложа в профила картата, по която искам да ми прведат.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 14 минути , Vyara каза:

И картата ли беше различна или само акаунта?

Различен акаунт, различен имейл, различно име и различна кредитна карта (на името на акаунта). Не ми се рискуваше да ме 'хванат'.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 минута , neuromancer каза:

как се разбира, че не е валидна?

Ако въпросът е към мен и се отнася за офертата, след отваряне на Booking.com през съответния линк, вече не се появява зелената лента с надпис, че ще получиш $40 бонус за резервация над $80

Връзка към коментар
Преди 1 час, chandni каза:

Ако въпросът е към мен и се отнася за офертата, след отваряне на Booking.com през съответния линк, вече не се появява зелената лента с надпис, че ще получиш $40 бонус за резервация над $80

Пробвай от тук - https://www.booking.com/index.html?aid=1311838;label=refer-UmFuZG9tSVYkc2RlIyh9YYcM0mR3uRSgoJHObf-hp93FJ8HICmVbi_BGraxkdBW-LDLmj6dECBq7I7wi1fZAYw

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 46 минути , Happy_Traveler каза:

На мен и при другата не ми се появява - 75 евро 

Явно днес са "врътнали кранчето" защото тествах линка преди да го пусна и се появяваше зелената лента, а сега и на мен не ми се появява. 

Връзка към коментар

Малко отчет и хронология:

На 05.07.2017 (сряда) Резервирах през 40$ нощувка за 8-9.07.2017 (сб - неделя)

След нощувката, на 12.07.2017 (сряда) получих имейл, че ще ми върнат 40$.

Днес 18.07. ги имам в картата. Картата е Виза Елактрон на ПИБ.  

• Харесвам 8
  • Браво 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.