eloena Публикувано: 6 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2015 Успех, късмет и прекрасни, незабравими преживявания!!! 1 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 Пожелавам приятно пътуване, невероятни снимки и разкази от това уникално място и успешно завръщане! 1 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 И аз пожелавам супер леко и безпроблемно пътуване и в двете посоки! И чакаме подрооообности с нетърпение след 20 дни. Късмет! 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 23 февруари, 2015 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 февруари, 2015 Ехоооооо! Прибрахме се здрави и без никакви произшествия. Йемен е изумителен, хората уникално добросърдечни и приятелски настроени. Като това пътуване досега не съм имала, а уж все по екзотични места пътувам. Най-важното - дори и за миг не съм се чувствала застрашена от каквото и да било. Е, постовете с калашници си ги има, докато бяхме там и преврат стана, американците се изнесоха от Сана. Но на място всичко беше спокойно. По-късно ще напиша подробно и маршрута, който направихме. На Сокотра леко измъчих гидовете ни и най-вече колата с програмата, която бях направила, малко амбициозна се получи, но си струваше и умората, и потта, всичко. 50 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 23 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2015 ей, супер, с нетърпение чакам снимки (освен разказ), че до там скоро няма да стигна явно... 1 Връзка към коментар
temporary Публикувано: 23 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2015 Йееееее! Добре дошли! 1 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 23 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2015 Ейй, добре дошлии! Броях дните до връщането ви!!! Как се радвам,че всичко е наред! 1 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 23 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2015 Добре дошли и очакваме снимки, много снимки Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 23 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2015 Добре дошли и от мен! Връзка към коментар
Botko Публикувано: 23 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2015 (редактирано) Някой гидове на Сокотра ще почиват дълго време...след увереното Но Проблем...от програмата на Теди Аз пък и благодаря от все сърце точно за тази програма,която приех с резерви -дали гидовете ще изпълнят...Но вече нямам съмнения,че и те издържаха и ние.Всъщност тази програма която Теди спретна показва неща ,които с руските плажни турове няма как да се видят.Вярно е ,че е необходима воля,желание и известни усилия да стигнеш до определени места,но Сокотра не е само плажове и море...а някъде само краката могат да те закарат и някой водач ,който ти казва ,че до там е 2 часа...ама с неговото темпо Обобщено...мога да кажа, че и в най смелите си мечти не съм очаквал да е толкова цветно,наситено и запомнящо се.Няма как да кажа кое повече ме впечатли...Йемен със Сана и Хараз или Сокотра...нещата хем са свързани хем по отделно всяко за себе си е уникално....Само едното без другото за мен нямаше да е пълна картинката от емоции и мигове.Явно много сме желали това пътуване и Съдбата ни го даде по начин който ще помним дълго.А всичките страхове останаха на заден план...Мисля ,че много грешно медиите пресъздават обстановката в Йемен или поне в самата Сана.Всичко беше запомнящо се....хората...настойчивото "шура"(снимай ме) на деца и дори възрастни...подвикванията по пазарите да опиташ това или онова...Усмихнати хора,добронамерени.Архитектура и природа които са уникални.История която хем е част от Арабия,хем носи нюансите и символите на Царството на Савската царица..А Сокотра е място което Природата е създала за да можем да видим какво все пак е било преди 20-25 милиона години..Без присъствието на Кози и Камили...но пък без тях колорита не би бил същия.Тези които мислят да посетят тези места...един съвет...ако обстановката в Сана е същата както и при нашето пътуване....Съчетайте Йемен и Сокотра,само едното би ви дало двойно по малко емоции и впечатления и питайте смело...докато са ни пресни спомените и информацията Редактирано 23 февруари, 2015 от Botko 27 1 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 23 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2015 Добре дошли. Е, споделете я тази програма, моля. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 23 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2015 Някой гидове на Сокотра ще почиват дълго време...след увереното Но Проблем...от програмата на Теди Аз пък и благодаря от все сърце точно за тази програма,която приех с резерви -дали гидовете ще изпълнят...Но вече нямам съмнения,че и те издържаха и ние.Всъщност тази програма която Теди спретна показва неща ,които с руските плажни турове няма как да се видят.Вярно е ,че е необходима воля,желание и известни усилия да стигнеш до определени места,но Сокотра не е само плажове и море...а някъде само краката могат да те закарат и някой водач ,който ти казва ,че до там е 2 часа...ама с неговото темпо Обобщено...мога да кажа, че и в най смелите си мечти не съм очаквал да е толкова цветно,наситено и запомнящо се.Няма как да кажа кое повече ме впечатли...Йемен със Сана и Хараз или Сокотра...нещата хем са свързани хем по отделно всяко за себе си е уникално....Само едното без другото за мен нямаше да е пълна картинката от емоции и мигове.Явно много сме желали това пътуване и Съдбата ни го даде по начин който ще помним дълго.А всичките страхове останаха на заден план...Мисля ,че много грешно медиите пресъздават обстановката в Йемен или поне в самата Сана.Всичко беше запомнящо се....хората...настойчивото "шура"(снимай ме) на деца и дори възрастни...подвикванията по пазарите да опиташ това или онова...Усмихнати хора,добронамерени.Архитектура и природа които са уникални.История която хем е част от Арабия,хем носи нюансите и символите на Царството на Савската царица..А Сокотра е място което Природата е създала за да можем да видим какво все пак е било преди 20-25 милиона години..Без присъствието на Кози и Камили...но пък без тях колорита не би бил същия.Тези които мислят да посетят тези места...един съвет...ако обстановката в Сана е същата както и при нашето пътуване....Съчетайте Йемен и Сокотра,само едното би ви дало двойно по малко емоции и впечатления и питайте смело...докато са ни пресни спомените и информацията Браво! Една идея дързост е винаги чудесна подправка. И добре дошли. Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 23 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2015 Това е пълният тур. Маршрутът ни на континента - Sana'a, Thula, Hababa, Shibam, Kawkaban, Haraz mountain. На Sokotra - Detwah lagoon, Shuab beach, Qalansia, Dixam plateau, Skand, Wadi Dirhur, Firmhin, dunes Stero and Zahek, Di Hamri, Mumi plateau, Wadi Kalysan, Homhill, dunes Arher, Hadibu. И после обратно Сана, Истанбул и България. 8 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 23 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2015 Много ви се радвам! Добре дошли! Аз няма да посмея да тръгна натам, но чакам чудни снимки и разкази, за да ме заведете вие! 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 25 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2015 Отговарям на запитване към мен. Най-лесният начин да се стигне до Сокотра е с директните полети от Дубай. Но аз лично силно препоръчвам да не се пропуска Сана и околните старинни градчета. Заслужават си, бях силно впечатлена, а аз не се впечатлявам лесно. Ние пътувахме с Турците през Истанбул, после с Феликс еър до Сокотра. Гидът ни на острова беше Абдула. Това е сайта му: http://www.socotra-paradise.com/contact-us/. Всъщност той беше шофьор и готвач, а гид ни беше друг Абдула. Като цяло съм доволна, защото програмата ми не беше лесна и не всеки би я изпълнил. Пътят до Муми беше ужасен на финала и си спахме в нищото, но той все повтаряше няма проблеми. 14 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 25 февруари, 2015 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 февруари, 2015 Малко снимки, за да добиете представа. 1. Плато Диксам, където има най-много драконови дървета. 2. Дюните Стеро, изумителни по залез. 3. Залез над плажа Шуаб, докъдето се стига само с лодка. На преден план - бутилково дърво. 62 1 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 25 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2015 (редактирано) Малко снимки, за да добиете представа. Сигурна ли си,че снимките са от нашета планета? Страхотни кадри!!!Остава да разкажеш малко по-подробно за приключението-Сокотра. Редактирано 25 февруари, 2015 от krasen_denev 6 Връзка към коментар
Stanimir_81 Публикувано: 25 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2015 удивително.... 1 Връзка към коментар
infinity Публикувано: 25 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2015 И природата и фотографиите са изумителни! 1 Връзка към коментар
Sju Публикувано: 25 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2015 Теди, предполагам няма електричество, как се справи с батериите? Просто носиш много или..? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 25 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2015 Слънчеви зарядни ? Връзка към коментар
Sju Публикувано: 25 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2015 Примерно Ама аз например имам слънчево зарядно само за телефон, слаба работа леко. За фотото не знам дали има, та затова викам си да питам 1 Връзка към коментар
gerido Публикувано: 25 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2015 Добре дошли ! Очакваме с нетърпение разкази и още, още снимки. 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 25 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2015 Сю, носех 7 батерии, бяхме купили и соларно зарядно, но всъщност зареждахме основно в колата и нямаше проблем. 2 Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 25 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2015 Много интересно място, направо нереално изглежда. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега