Oshko Публикувано: 30 септември, 2013 Сподели Публикувано: 30 септември, 2013 Ами то си е малко хазарт, като решиш, че не ти издържат нервите вече , взимаш наличната оферта и спираш да проверяваш, за да не се ядосваш. 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 30 септември, 2013 Сподели Публикувано: 30 септември, 2013 А, ако нещо ти хареса в ITA, но не го намираш по сайтовете, напиши го конкретно тук. Често са подобни фантоми като тия, които пуснах, но често просто е необходимо по-упорито да се пишат в търсачките авиокомпаниите и полетите. Ще помагаме 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 30 септември, 2013 Сподели Публикувано: 30 септември, 2013 (редактирано) като решиш, че не ти издържат нервите вече , взимаш наличната оферта и спираш да проверяваш, за да не се ядосваш. Като мен ... просто ми писна да ровя ежедневно и мисля спестих часове за по-приятни занимания Аз си поставям някаква психологическа граница и когато падне около нея купувам. Примерно за Азия това ми е 450-500 евро max. Taм може да заминат още няколкостотин евро за придвижване , но от София това ми е границата, Редактирано 30 септември, 2013 от stenk Връзка към коментар
salomia Публикувано: 21 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 21 октомври, 2013 Георги и всички, които ми давахте съвети- дълбоки благодарности за оказаната помощ! Благодарение на пряката помощ на Георги се сдобих с билети за Бангкок- 15-30 януари за 788 лв. Тази тема за мен приключи. Вероятно ще ви тормозя с допълнителни въпроси, свързани с престоя ни там, който сега сглобявам Тъй като това е първия ми път, в който купувам билети директно от сайта на авиокомпанията имам още един уточняващ въпрос. Плащането е направено, изпратиха ми билетите и т.н.- та има ли още нещо, което трябва да се направи преди да се явим на 15 на летището? Благодаря!Страшни сте Връзка към коментар
гост Публикувано: 21 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2013 Тъй като това е първия ми път, в който купувам билети директно от сайта на авиокомпанията имам още един уточняващ въпрос. Плащането е направено, изпратиха ми билетите и т.н.- та има ли още нещо, което трябва да се направи преди да се явим на 15 на летището? Благодаря!Страшни сте Да си провериш 2 седмици преди полета дали не е отменен, променен и т.н. Същото да правиш и ако си резервирала отдалече и други полети като част от това пътуване. 1 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 21 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2013 И да се чекнеш онлайн, обикновено 24ч по-рано. Не е задължително. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2013 Но е СИЛНО препоръчително чекирането онлайн за да си избереш предпочитани места. Особено в полет на дълги разстояния е добре да не си във вътрешната група от седалки, пък прозорец пътека, каквото те влече (ехото нашепва прозоорец, прозоорец). Можеш и да им звъннеш на катарците за избор на места, но изчакай поне седмица. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 21 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2013 Може още сега да си избереш местата не е необходимо да се чекираш. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 21 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2013 И задължително носи в себе си банковата карта с която е направена резервацията .... иначе ще си останеш на летището. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения