ZORI Публикувано: 7 август, 2019 Сподели Публикувано: 7 август, 2019 Няма проблем ние сме ползвали хостели на много места и до сега не са ни връщали заради ЕГН 🙂 1 Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 8 август, 2019 Сподели Публикувано: 8 август, 2019 По скоро на вас като гости дали ще ви хареса в хостел. Общи бани и тоалетни (обикновено), кухня, трапезария и шумът в малките часове. Не че е задължително, но трябва да си имаш едно на ум. 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 8 август, 2019 Автор Сподели Публикувано: 8 август, 2019 преди 37 минути , vorbis каза: По скоро на вас като гости дали ще ви хареса в хостел. Общи бани и тоалетни (обикновено), кухня, трапезария и шумът в малките часове. Не че е задължително, но трябва да си имаш едно на ум. По-назад сме публикували предложения за самостоятелни стаи с баня и тоалетна, а т.к. цената е добра е възможно закупуване на четворна/петорна стая, която се ползва от двама. 1 1 Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 8 август, 2019 Сподели Публикувано: 8 август, 2019 Ние използвахме ваучера и взехме семейна стая във Виена. Цената беше 80евро за 2 нощувки. Предпочитам да не повтарям, тъй като не беше много чисто. В трапезарията масите лепнеха и имаше много хора. Имаше много семейства с деца, както и групи. Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 5 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2019 Дали е възможно с ваучер да си вземем фамилна стая,а да се появим за регистрация само двама възрастни?В хостела,който гледам,двойни стаи с ваучер няма свободни,но пък има фамилни. Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 5 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2019 @mamaivy вижте на този сайт дали има https://www.voucherwonderland.com/ - обикновено има ваучери точно за двойни стаи. Предполагам, че няма проблем. Обикновено обратното би било проблем. 🙂 4 Връзка към коментар
ZORI Публикувано: 1 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2020 На 5.11.2019 г. в 10:28, darinamarinova каза: @mamaivy вижте на този сайт дали има https://www.voucherwonderland.com/ - обикновено има ваучери точно за двойни стаи. Предполагам, че няма проблем. Обикновено обратното би било проблем. 🙂 На този сайт къде мога да видя има ли свободни стаи за моята дата. Благодаря! Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 2 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2020 @ZORI Сайтът за проверка на наличност е https://voucher.aohostels.com/en/availability (горе вдясно има опция за промяна на езика) Ваучер може да се закупи от https://www.voucherwonderland.com/ , https://www.reiseschein.de/ и https://watado.de/ 1 Връзка към коментар
vladimira74 Публикувано: 9 април, 2020 Сподели Публикувано: 9 април, 2020 Здравейте , имам закупен ваучер за Копенхаген семейна стая.Но в предвид ситуацията няма да пътуваме. Някой знае ли дали има вариант за отлагане за по късна дата или за връщане на пари . Писах им ,но нямам отговор . Пътуването е повод мини круиза за 24.05 - но и той отпада . Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 9 април, 2020 Сподели Публикувано: 9 април, 2020 преди 25 минути , vladimira74 каза: Здравейте , имам закупен ваучер за Копенхаген семейна стая.Но в предвид ситуацията няма да пътуваме. Някой знае ли дали има вариант за отлагане за по късна дата или за връщане на пари . Писах им ,но нямам отговор . Пътуването е повод мини круиза за 24.05 - но и той отпада . Ако сте им писали,че промяната е във връзка с COVID-19 ,ще ви предложат еднократна промяна,без доплащане,ако има свободен континент за ваучер,а ако няма,може да доплатите. В момента предлагат места до края на годината.Промяната трябва да се направи до датата на първоначалната резервация.Също могат да Ви предоставят фактура,в случай,че имате застраховка,която да покрие нощувките.Пари не връщат. Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 преди 12 часа, mamaivy каза: Ако сте им писали,че промяната е във връзка с COVID-19 ,ще ви предложат еднократна промяна,без доплащане,ако има свободен континент за ваучер,а ако няма,може да доплатите. В момента предлагат места до края на годината.Промяната трябва да се направи до датата на първоначалната резервация.Също могат да Ви предоставят фактура,в случай,че имате застраховка,която да покрие нощувките.Пари не връщат. До края на годината в отговора по мейл не го пише. По телефона ли сте разговаряли? Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 преди 2 часа, Kamen каза: До края на годината в отговора по мейл не го пише. По телефона ли сте разговаряли? Да в мейла не го пише,но в него има линк за проверка на свободни наличности. Места и с ваучер и без за сега има само до края на годината. Попитах за другата година, отговор нямам. Ако ми отговорят ще пиша и тук. Отдавна избягвам да комуникирам по телефон,друго си е да имаш нещо черно на бяло. Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 Преди 1 час, mamaivy каза: Да в мейла не го пише,но в него има линк за проверка на свободни наличности. Места и с ваучер и без за сега има само до края на годината. Попитах за другата година, отговор нямам. Ако ми отговорят ще пиша и тук. Отдавна избягвам да комуникирам по телефон,друго си е да имаш нещо черно на бяло. Странно, при мен в линка е даден календара за заетостта с една година напред/до 10 април 2021г/. Поисках промяна с почти една година, засега нямам отговор. За Амстердам гледам. Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 преди 39 минути , Kamen каза: Странно, при мен в линка е даден календара за заетостта с една година напред/до 10 април 2021г/. Поисках промяна с почти една година, засега нямам отговор. За Амстердам гледам. Вероятно за Амстердам е така,но за Копенхаген всички дни след 01.01 са в червено,както и няма цени за настаняване през сайта. Дано да е въпрос на време да се появят дати и за другата година. Така или иначе ще споделя отговора, когато получа такъв. Хубаво е обаче да се знае,че А&О разрешават една смяна на дати, въпреки че резервациите с ваучери са непроменяеми. Това е не само във връзка с пандемията,изпробвано. Връзка към коментар
vladimira74 Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 Благодаря за отговора , точно така е както казва mamaivy. Получих отговор ,до 21.05 мога да променя датата на настаняване за до края на годината. Hi, you can change it from now on until the 21st of May. The new date has to be in the year 2020. Kind regards Въпроса е за кога ,идея нямам . Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 11 април, 2020 Сподели Публикувано: 11 април, 2020 преди 22 часа, mamaivy каза: Вероятно за Амстердам е така,но за Копенхаген всички дни след 01.01 са в червено,както и няма цени за настаняване през сайта. Дано да е въпрос на време да се появят дати и за другата година. Така или иначе ще споделя отговора, когато получа такъв. Хубаво е обаче да се знае,че А&О разрешават една смяна на дати, въпреки че резервациите с ваучери са непроменяеми. Това е не само във връзка с пандемията,изпробвано. Смениха датите след 2-3 мейла за март 2021г за Амстердам, но са ми изпратили и фактура с нови преизчисления и накрая доплащане, което обезсмисля промените. Това имало ли го е преди? Направих запитване, защото ако е така не виждам смисъл от тези промени. Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 11 април, 2020 Сподели Публикувано: 11 април, 2020 преди 58 минути , Kamen каза: Смениха датите след 2-3 мейла за март 2021г за Амстердам, но са ми изпратили и фактура с нови преизчисления и накрая доплащане, което обезсмисля промените. Това имало ли го е преди? Направих запитване, защото ако е така не виждам смисъл от тези промени. Стаята беше ли налична за тези дати в линка за ваучерни резервации?Голяма сума ли е доплащането? Аз имам скромен опит с А&О Прага. Имахме резервация за юли,но после Уизеър канселирах полетите си от Букурещ до Прага и смених датите за август. Писах им и въпреки че очаквах негативен отговор,ми смениха датите. Отново имаше фактура с преизчисляване,но там разликата в цената дойде от закуските на децата,които според мен не са включени във ваучерите и така или иначе щяха да ни изискат на място. Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 11 април, 2020 Сподели Публикувано: 11 април, 2020 Преди 1 час, mamaivy каза: Стаята беше ли налична за тези дати в линка за ваучерни резервации?Голяма сума ли е доплащането? Аз имам скромен опит с А&О Прага. Имахме резервация за юли,но после Уизеър канселирах полетите си от Букурещ до Прага и смених датите за август. Писах им и въпреки че очаквах негативен отговор,ми смениха датите. Отново имаше фактура с преизчисляване,но там разликата в цената дойде от закуските на децата,които според мен не са включени във ваучерите и така или иначе щяха да ни изискат на място. Беше налична и нищо не е променяно/добавяно/. Да изчакам отговора все пак, приблизително 70% такси. 1 Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 14 април, 2020 Сподели Публикувано: 14 април, 2020 На 11.04.2020 г. в 11:10, Kamen каза: Беше налична и нищо не е променяно/добавяно/. Да изчакам отговора все пак, приблизително 70% такси. Отговориха ли ти? Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 15 април, 2020 Сподели Публикувано: 15 април, 2020 преди 15 часа, mamaivy каза: Отговориха ли ти? Донякъде и затова не съм писал. В новата резервация има травел такса Амстердам на човек на ден и .......цена спално бельо. Та последва питане откъде накъде второто? И няма отговор. В оригиналният ваучер нямаше такива такси. Иначе ги смениха за една година напред/март 21г/. Много мудно отговарят, пращах им по 3 мейла за едно и също докато отговорят. Не чакайте последния момент, ако ще променяте, започнете комуникацията 10 дена по рано поне. 1 Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 16 април, 2020 Сподели Публикувано: 16 април, 2020 На 14.04.2020 г. в 19:04, mamaivy каза: Отговориха ли ти? След поредица от мейли/над 10/ премахнаха допълнително начислените такси и остана само градската такса. За справка, миналата година за Копенхаген на рецепция не ми я начисляваха допълнително, т.е. беше си включена във ваучера. И тук би трябвало да е така, но се оправдаваха че е новоназначена от градската управа, макар че във ваучера пише всичко платено. Както и да е, дано само да ги оползотворим тези нови ваучери. 1 Връзка към коментар
vladimira74 Публикувано: 16 април, 2020 Сподели Публикувано: 16 април, 2020 А за кога променяте резервацията? Аз трябва до 20.05 да запазя нова дата,ако има свободна. Идея нямам кога ще е безопасно да се пътува. Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 16 април, 2020 Сподели Публикувано: 16 април, 2020 преди 3 часа, vladimira74 каза: А за кога променяте резервацията? Аз трябва до 20.05 да запазя нова дата,ако има свободна. Идея нямам кога ще е безопасно да се пътува. Аз смених моите за март догодина. Никой не знае какво ще е.За Копенхаген ми ги смениха,въпреки че не са налични.Няма доплащане. Връзка към коментар
vladimira74 Публикувано: 16 април, 2020 Сподели Публикувано: 16 април, 2020 Аз мога да променя с дата до края на годината. Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 16 април, 2020 Сподели Публикувано: 16 април, 2020 Преди 1 час, vladimira74 каза: Аз мога да променя с дата до края на годината. Мисля,че ако помолиш като пишеш,че нямаш възможност да пътуваш,няма да откажат. И аз имах мейл,че промяната трябва да е до края на годината.Помолих и ми писаха да си избера дати и ги смениха без доплащане.Аз така или иначе това пътуване съм го отписала.Никой не знае каква ще е обстановката,нито дали ще има полети и на какви цени. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега