Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 23 минути , ДиянаВ каза:

@Дани Магелани, ако си правиш сметка за място близо до Маастрихт по времето на годишния концерт на Андре Рийо, трудно ще стане с ваучер. От мениджмънта и те са си го помислили😉

Даже имам билети за концерта.

преди 1 час, feel_the_rush каза:

Променя се, да. Аз следях 6-7 септември във Венеция и почти ежедневно имаше промени по дните. Накрая излязоха и си ги взех.

Дано имам шанс! Дори скъпи ваучери ме устройват, ако има места в Аахен.

• Браво 1
Публикувано:
преди 3 минути , Дани Магелани каза:

Даже имам билети за концерта.

В такава ситуация бих запазила още сега с безплатна анулация нещо. Регистрираните потребители в сайта на АО ползват отстъпка при директна резервация. Може и друг хотел, разбира се. 
Цените година по-рано обикновено са по-ниски. Ако имам билети, запазвам така и после с наближаване на датата при проверка на варианти се плаша. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , ДиянаВ каза:

И какво, дантелената рокля и обувките на токчета на хостел ли ще ги пращаш?😉 

Няма да дам 500 евро за нощувка в Маастрихт. Това безумие в Манхатън нама да го повторя в Европа. 

А тоалетът може да бъде достатъчно луксозен и да не изглежда претенциозно.

преди 14 минути , Argentique каза:

В такава ситуация бих запазила още сега с безплатна анулация нещо. Регистрираните потребители в сайта на АО ползват отстъпка при директна резервация. Може и друг хотел, разбира се. 
Цените година по-рано обикновено са по-ниски. Ако имам билети, запазвам така и после с наближаване на датата при проверка на варианти се плаша. 

Така мисля и аз. Има опция в Лиеж. Разузнавателната ми мисия през май не беше случайна.

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
преди 38 минути , Дани Магелани каза:

Няма да дам 500 евро за нощувка в Маастрихт. Това безумие в Манхатън нама да го повторя в Европа. 

А тоалетът може да бъде достатъчно луксозен и да не изглежда претенциозно.

Така мисля и аз. Има опция в Лиеж. Разузнавателната ми мисия през май не беше случайна.

Опитвам се да те стимулирам да развържеш кесията🙂 И точно това си помислих - можеш да наливаш в американската икономика безумни харчове, а за едно такова събитие за душата се церемониш.
Сигурна съм, че ще ти излезе оферта по джоба👍

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 3 часа, Дани Магелани каза:

Не. За моите дати през юли 2026, вече нама места с ваучери в Аахен.

Дали има вероятност това да се промени?

Има и още един сайт за ваучери,пробвай там!

https://www.reiseschein.de/staedtereisen-deutschland/hotelgutschein-aachen/2-bis-4-tage-kurzurlaub-zu-zweit-in-aachen-im-a-o-aachen-hauptbahnhof_10177_11891

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Ню Йорк е Рим на нашето време , а  Манхатън е Форумът с Палатин...Маастрихт е просто едно село с малко история.Времената са други.

• Смея се 2
Публикувано:
преди 2 часа, crazyhorse каза:

Проблемът е, че няма свободни стаи за ваучери. Засега.

преди 2 часа, stanimir каза:

Ню Йорк е Рим на нашето време , а  Манхатън е Форумът с Палатин...Маастрихт е просто едно село с малко история.Времената са други.

Е, не! Много хубав град е. Не харесвам страната, но Маастрихт ми харесва много.  А ВА са виновни да дам 500$ за 1 нощувка, но ще си платят за това.

Публикувано:
преди 2 часа, ДиянаВ каза:

Опитвам се да те стимулирам да развържеш кесията🙂 И точно това си помислих - можеш да наливаш в американската икономика безумни харчове, а за едно такова събитие за душата се церемониш.

Не съм се отказала да търся нощувка в Маастрихт за ноща на концерта. Аахен ми е за съседни дати.

Но понеже няма как хотелът да е на концертния площад, няма да се понеса с коктейлна рокля през града като рускиня в метрото на Балшой театър. Ще избера тоалет, с който няма да е проблем разстоянието до хотела, където и да е.

Публикувано:

DoubleTree by Hilton London - Docklands Riverside става А § О hostel от 22.11.2025 и вече могат да се букват нощувки от около 80 евро на вечер за двойна стая, което за Лондон е супер. Не съм проверявал дали ваучерите ще бъдат валидни и за него, но дори без в момента цената му е много добра според мен.     https://www.aohostels.com/en/london/london-docklands-riverside/

• Харесвам 5
Публикувано:
На 14.08.2025 г. в 18:40, ДиянаВ каза:

Вечерта преди концерта ще е в Лиеж.

Имам резервация вече и за Маастрихт, за вечерта на концерта.

На следващия ден заминавам за Ротердам , само там с ваучер а&o.

Дано те успокоих!

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Някой би ли искал да купи 1 ваучер за A&O, който важи за Венеция, Залцбург и Франкфурт? За 2 нощувки за двама е, валиден е до 24.11.2025 и струва 20 евро. 

• Харесвам 1
  • Шок 3
Публикувано:
преди 38 минути , mary_shery каза:

Някой би ли искал да купи 1 ваучер за A&O, който важи за Венеция, Залцбург и Франкфурт? За 2 нощувки за двама е, валиден е до 24.11.2025 и струва 20 евро. 

Щях да го взема одма и то за Венеция, обаче тази година вече бях. Места има! 

Screenshot.png.adc4dc1e1d6dd7925a3558c2630e2608.png

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, mary_shery каза:

А къде ги намирате тези ваучери съвсем без пари?!

Публикувано:
Преди 1 час, mary_shery каза:

Ваучерът ви е валиден за резервация до 24 ноември, а можете да го ползвата колкото напред във времето си намерите места. Така, че все още можете и вие да се възползвате.

Публикувано:
преди 1 час, Madonna каза:

А къде ги намирате тези ваучери съвсем без пари?!

@Madonna https://www.voucherwonderland.com/reisethemen/ от тук има всички оферти, с търсене Niedrigster Preis - най-ниска цена - не са постоянно тези супер евтини ваучери за A&O 

За Англия преди години съм ползвала https://www.universityrooms.com/en-GB/ - има нелоши предложения, но (май) последните години вече няма толкова евтини опции 

Публикувано:
преди 3 часа, mary_shery каза:

Предполагам, че е от тия ваучери за 20 евро, които купувахме есента на 2022? Аз скоро ползвах моя за Венеция, но преди да го приложа, ми даде да избера и други локации, а не само Венеция, Залцбург и Франкфурт, както по принцип пише на ваучера.

Имаше и Аахен, Прага, Грац и Дюселдорф, ако не се лъжа. Та вижте дали пък не може да го ползвате за някоя от тези дестинации. А и както отбелязаха, самата резервация може да е след датата на изтичане на ваучера.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 16 часа, yordanov каза:

Предполагам, че е от тия ваучери за 20 евро, които купувахме есента на 2022? Аз скоро ползвах моя за Венеция, но преди да го приложа, ми даде да избера и други локации, а не само Венеция, Залцбург и Франкфурт, както по принцип пише на ваучера.

Имаше и Аахен, Прага, Грац и Дюселдорф, ако не се лъжа. Та вижте дали пък не може да го ползвате за някоя от тези дестинации. А и както отбелязаха, самата резервация може да е след датата на изтичане на ваучера.

А какви са ти отзивите от Венеция, щом скоро си го ползвал за там? В смисъл изчела съм каквито отзиви има в темата, но всеки скорошен е важен.

И аз имам от тези същите и трябва скоро да го използвам.

Публикувано:
преди 1 минута , Дънди каза:

А какви са ти отзивите от Венеция, щом скоро си го ползвал за там? В смисъл изчела съм каквито отзиви има в темата, но всеки скорошен е важен.

Ползвах ваучера, но резервацията ми предстои, та не мога да дам отзив все още.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 минути , Дънди каза:

Нормална базова стая с 2 отделни легла, чисто бельо и баня. Закуската е на блок маса. Без разнообразие, най-нужното.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, Дани Магелани каза:

Нормална базова стая с 2 отделни легла, чисто бельо и баня. Закуската е на блок маса. Без разнообразие, най-нужното.

А тези ваучери дето ги взимаме на промоцията, включват ли и закуска в себе си?

Публикувано:
преди 33 минути , lio каза:

Не. Закуската се доплаща на място, ако искаш.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, lio каза:

Не!

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.